![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Situatia orfelinatelor....e o suferinta incredibila acolo! Nu va puteti inchipui...oameni mecanizati, multi dintre ei, care incearca, asa cum fac f multi in tara aceasta, sa isi faca serviciul cat mai repede si cat mai prost, care trateaza oamenii ca pe niste obiecte, care distrug suflete de copii.... E incredibil! Orfelinatele sunt expresia nevoii de iubire, de caldura, de dragostea......greu de gasit!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am invatat sa nu judec conditiile de munca care sunt cum sunt si mai ales oamenii de acolo care lucreaza in conditiile infernale oferite de orfelinate. Doar cind intri in sistemul respectiv intelegi ca socoteala de acasa nu corespunde cu cea din tirg.
De curiozitate sa ceri sa faci voluntariat, asa citeva zile, ca sa vezi cum este sa-ti tipe incontinuu vre-o 20 de copii care cer cu DISPERARE iubire si nu are cine sa le ofere, din simplul motiv ...ca sunt prea multi si nu mai ai de unde, ai dat tot din tine...iti spun ca stiu... restul... expresia nevoii de iubire este doar poezie, literatura . |
|
|||
|
|||
![]()
Da, si asta e adevarat....insa nu stiu daca e o scuza sau o motivatie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ca nici noi nu avem parte de iubire in viata noastra si mergem acolo in speranta de a o regasi la originea ei , in gingasia copiilor... |
|
|||
|
|||
![]()
Din ce am observat eu ajutorul cel mai mare in situatiile astea foarte dificile vine prin numarul mare de lucratori. Am urmarit cu mult interes lucrul crestin savirsit de Maica Teresa(despre care ar trebui sa vorbim mai mult, desi e catolica, eu zic ca nu era ratacita deloc). Aceasta femeie sfinta, a lucrat in conditiile cele mai mizerabile cu cei mai saraci dintre saraci, ultimii amariti din Bangladej pe care nimeni nu-i mai accepta ca fiinte umane, si ea le oferea o mingiiere inainte sa moara in bratele ei sau a celorlalte surori. Ce voiam sa spun este ca fiind multe surori, o mica armata, ele aveau posibilitatea sa se concentreze doar pe citeva cazuri, nu pe 20 de odata, iar acest lucru este esential.
Doar asa Gabi, zic eu mai poti sa-ti pastrezi inima curata, si energia(mai ne-poetic spus) pentru ca nu prea este timp sa visezi cind lucrezi cu copii care mai au citeva ore de trait, sa-i tii in brate cind mor ca sa nu plece pe lumea cealalta neleganati, nemingiiati, ca este pacat, acei copii lasati de parinti in pragul minastirii sau cu leprosi, cu tuberculosi transformati in schelete umblatoare. Este interesant ca conform DEFINITIEI aceste maicute blajine si iubitoare sunt catolice, schismatice, insa daca ne gindim la ce au facut si ce continua sa faca mai mult ca sigur si-au asigurat un loc in rai |
|
|||
|
|||
![]()
Nicio indoiala ca lucrarea iubirii a mantuit-o si a apropiat-p de Hristos in mod minunat pentru ca L-a facut pe Hristos vizibil in viata celorlalti prin faptele ei. Si iubirea ei nu se imputina, desi avea atatea si atatea fiinte nefericite ni jurul ei....atata suferinta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum se intretine si se inmulteste iubirea?
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Simplu:IUBIND!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu ma supar, ca mai cunosc si eu unele neologisme, din fericire si pe acesta.
Si care sunt sansele reale ale acestei reapropieri? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea aproapelui | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 22 | 24.02.2014 09:22:00 |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Iubirea | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 0 | 28.01.2011 09:13:54 |
Iubirea | caiusltd | Rugaciuni | 1 | 27.08.2010 16:01:07 |
Iubirea | silverstar | Generalitati | 10 | 17.01.2007 12:37:35 |
|