![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"53. Si le-a zis Iisus: Adevarat, adevarat zic voua, daca nu veti manca trupul Fiului Omului si nu veti bea sangele Lui, nu veti avea viata in voi. 54. Cel ce mananca trupul Meu si bea sangele Meu are viata vesnica, si Eu il voi invia in ziua cea de apoi. 55. Trupul este adevarata mancare si sangele Meu, adevarata bautura. 56. Cel ce mananca trupul Meu si bea sangele Meu ramane intru Mine si Eu intru el. 57. Precum M-a trimis pe Mine Tatal cel viu si Eu viez pentru Tatal, si cel ce Ma mananca pe Mine va trai prin Mine. 58. Aceasta este painea care s-a pogorat din cer, nu precum au mancat parintii vostri mana si au murit. Cel ce mananca aceasta paine va trai in veac. " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga quasar, de ce merg pe la usi? Simplu. Nu stiu unde locuiesc. Ei doar ratacesc. Nu uita ca de va cadea cineva in orice fel de pacat si nu se va intrista pe masura greselii, cu usurinta va cadea iarasi in aceeasi cursa.
|
|
|||
|
|||
![]()
desi sint martor, imi permit sa ma bag in discutie.
in legatura cu psalmii este doar o numerotare diferita a lor.este vorba de un capitol in sus sau in jos care a fost lipit la un altul.Dar versetele sint aceleasi si in aceiasi ordine. "Si de ce avem topicul secte si culte?pai ca sa mai stim ce mai misuna prinprejur.Te pomenesti ca ei nu au topice despre ortodocsi?" quasar, din pacate asa cum zice si grigoreB_adventistu, sint doar discutii nefondate si afirmatii neverificate.Voi va alimentati cu ele si credeti ca sinteti puri si mintuiti. E un fel de "Piata Universitatii" si "FSN-ul", drogati, prostitutie, arme...etc, dar nimeni nu a fost acolo ca sa vada.Martorii de exemplu nu au forumuri de discutii.Deci nu discuta despre ortodocsi in mod special.Nu stiu celelalte culte. Cit despre biblii modificate , s-a mai scris p-aici. Eu folosesc mult BOR pt. multumita ei m-am facut martor.(in versiunea Cornilescu a fost scos termenul de Iahve si inlocuit cu Domnul, de ex) :) Cel mai bine este sa folositi 2 sau mai multe traduceri, va va ajuta sa gasiti poate sensul cel mai apropiat de original. ortodosci care sa bata pe la usi, nu cred ca ai sa vezi vre-odata, cu exceptia popii care vine cu busuioc si sa ceara ceva pentru biserica... Cine foloseste doar biblia "lui" nu este bine pregatit sau nu a inteles exact mesajul. Cu exceptia unor termeni (cruce-stilp, Iehova-domnul,etc) in principiu mesajul biblic este acelasi.Scopul nostru nu este de a converti pe nimeni.Asta este o idee falsa inoculata.Noi vrem doar sa transmitem mesajul lui Dumnezeu prin gura lui Hristos asa cum a poruncit el apostolilor (Mat 24:14 Și se va propovădui această Evanghelie a împărăției în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; și atunci va veni sfârșitul. )sau Mar 16:15 Și le-a zis: Mergeți în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la toată făptura. Nu cred ca cineva vrea sa converteasca pe altcineva pe acest forum, asa cum va ginditi probabil multi.Procesul este mult mai complex.Prezenta noastra aici este doar de corija imaginea falsa prezentata mai mult sau mai putin voluntar desper celelalte culte si de a dsicuta diferente de doctrine. |
|
|||
|
|||
![]()
costel, decit sa faci ironii de doi lei (pt. care vad ca nu te baneaza nimeni) mai bine ai raspunde la intrebarea "cum traiesti tu ortodoxia?"...
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga sisu, traiesc ortodoxia altfel decat tine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Iar daca vrei sa o cunosti si nu de la distanta, e simplu: ai nevoie de un duhovnic, de botez, de spovedanie, de impartasire si uite asa incepi sa ma cunosti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Isuse ! :rolleyes:
Glumesc ... :D |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Despre inmormantare la baptisti | cdiasimi | Secte si culte | 3 | 28.12.2008 19:24:00 |
|