![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In europa s-a ajuns la un rasism de neconceput....mi-e tare teama sa nu se intample lucruri mai grave...si asa ce a facut asta...a reprezentat o mare tragedie.....aveam pe cineva pe forum care tot tinea la legionari....uita rasplata....nici comunismul nici nazismul nu aduce nimic bun...ci numai teama si moarte...
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar este foarte distractiv ca au ars niste bebelusi!
|
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba de modul de gandire religios. Romanii prefera sa construiasca biserici in loc sa puna niste detectoare amarate in maternitati. Si exemplele ar putea continua. Idee a ca mai degraba asteptam minuni decat sa luam niste masuri minime de precautie. Dupa mine, asta nu e tocmai inteligent! Iar exemplul cu maternitatea nu este singular dar nici nu puteam sa scriu aici toata cronica Romaniei de la inceputuri pana in prezent.
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact ce spuneam. Mai degraba construiti biserici decat sa puneti detectoare de fum in maternitati. Evident nu o sa recunoasteti ca sunteti de vina si o sa dati vine pe altii pe care tot voi i-ati votat si care au un comportament la fel de credincios. Sau poate vrei sa spui ca tu daca erai ministru spuneai ca nu se mai finanteaza bisericile pana nu avem spitale ca-n Austria de exemplu unde se trateaza preotii mai bazati? Ti se pare normal ca intr-o tara in care sanatatea este mult subfinantata dar se construiesc biserici in prostie preotii sa se trateze la Viena? Asta este rationamentul religios de care spuneam ca e nociv. Sau poate peste 99% din romani s-au ingramadit sa dea 2% din impozit SMURD-ului si nu stiu eu! Eu n-am auzit decat de imbulzeli la moaste si aghiazma!
Last edited by ai2; 25.07.2011 at 10:38:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Gandesti la modul simplist. Biserica e de vina ca statul nu finanteaza, nu aloca fonduri pentru modernizarea spitalelor? E o tampenie sa spunem: cu banii folositi pentru reconditionarea a 20 biserici se facea 1 spital nou dotat cu toata aparatira necesara, avem garantia asta? De unde stim ca banii aceia s-ar fi indreptat spre sanatate , asistenta sociala sau invatamant ? Poate i-ar fi cheltuit madamme Udrea pentru o noua frunza, o rebranduire. Constructia de biserici impiedica dezvoltarea tarii? Tin sa te anunt ca in perioada 2007-2013 pot fi accesate 20 miliarde de E fonduri europene nerambursabile pt mai toate domeniile ,inclusiv sanatate si invatamant.( NU PENTRU CONSTRUCTII DE LACASE DE CULT!) Cate crezi ca s-au accesat?! Nu acuza Biserica de incompententa guvernantilor si a institutiilor statului, care ar fi trebuit sa rezolve demuuuuult problemele din sanatate, care nu-s in stare sa faca o documentatie completa,sa beneficieze de banii aceia oferiti "moca".
Last edited by ioanna; 25.07.2011 at 11:27:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu comentez că e bine sau rău, nu am căderea s-o fac, spun doar că arunci niște afirmații doar de dragul de a o face. Citat:
Citat:
Te-ai dus matale să montezi detectoare de fum și ai fost alungat cu pietre de drept credincioșii creștini? ![]() Tu chiar nu sesisezi aberațiile cu care "consumi" biții forumului? ![]()
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 25.07.2011 at 11:42:04. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]()
No shit, că te pomenești că RO nu cotizează la greu la UE. Deocamdată, ținând cont de înfiorătoarea absorbție de fonduri UE, se poate spune liniștit că erau bani RO!
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Oricum, suntem mai mult decât offtopic.
Cine a făcut ce a făcut la Oslo (ca și oricare alte atentate) numai credincios nu se poate numi. Să arunci anatema asupra creștinilor din cauză că un dezaxat s-a apucat să secere oamenii ca pe muște e cel puțin rău intenționat. Extremiști au fost și din păcate vor mai fi indiferent de credință sau nu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Asta in timp ce se bate in piept despre cat de caritabila e ea ca insitutie, si ce model de moralitate constituie pentru bobor. Astept sa vad ce explicatie ai pentru "suceala" Patriarhului referitoare la banii de Catedrala, intr-un an de criza, cand profesorii si medicii primesc 75% din salariul de anul trecut. Primaria Bucuresti tocmai i-a dat 2.5 milioane euro, asa, din condei.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|