Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2012, 21:47:09
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Flota tot pe timpul PSD a disparut. Intelegeti ca nu are ce sa mai vanda Basescu incat sa egaleze jaful PSD-ului. Nu e perfect Basescu,dar daca il dam jos ce facem,ii punem la loc pe PSD-isti? Eu asta nu pot intelege! Plus ca aia sunt cu foamea in gat,se vor pune direct pe furat!
Tu nu poți înțelege pentru că te uiți la ambele momente deodată, pe când acum se pune doar problema ”debarcării” lui Băsescu; el a ”împins” cele mai sumbre așteptări peste orice limită a imaginației, iar legislația actuală ar permite fără abuzuri condamnarea lui.

La momentrul alegerii va apărea negreșit altcineva.
Reply With Quote
Vechi 26.08.2012, 09:55:28
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Flota tot pe timpul PSD a disparut. Intelegeti ca nu are ce sa mai vanda Basescu incat sa egaleze jaful PSD-ului. Nu e perfect Basescu,dar daca il dam jos ce facem,ii punem la loc pe PSD-isti? Eu asta nu pot intelege! Plus ca aia sunt cu foamea in gat,se vor pune direct pe furat!
navele romanesti pe care Basescu le-a vandut ca fier vechi, in numar de 17, acum circula facand profit pentru alte state, inclusiv nava lui, Biruinta, despre care Basescu a mintit spunand ca este depozit in golful Mexic.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42