Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2011, 08:07:41
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Este vorba de "rușinosul" obicei de a vorbi în adunare în timp ce se desfășoară slujba. Comentariile și nelămuririle se rezolvă acasă, căci în biserică trebuie să domnească ordinea. Asta spun versetele citate corect de dumneavoastră și interpretate incorect de profetul de carton.
Imi pare rau, dar nu acesta este intelesul spuselor apostolului Pavel.

Probabil nu ati citit Scripturile, iata ce spune tot Pavel in alta parte:

1 Timotei 2:12 Femeii nu-i dau voie să învețe pe alții, nici să se ridice mai presus de bărbat, ci să stea în tăcere.

acum va este clar?
Vechi 15.12.2011, 08:09:02
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Imi pare rau, dar nu acesta este intelesul spuselor apostolului Pavel.

Probabil nu ati citit Scripturile, iata ce spune tot Pavel in alta parte:

1 Timotei 2:12 Femeii nu-i dau voie să învețe pe alții, nici să se ridice mai presus de bărbat, ci să stea în tăcere.

acum va este clar?
Acum când ați fost dovedit, săriți de la una la alta... de ce nu recunoașteți bărbătește că v-ați înșelat cu privire la înțelesul pasajului respectiv?
Vechi 15.12.2011, 08:19:38
Banned

Implicit

Citat:
Acum când ați fost dovedit, săriți de la una la alta... de ce nu recunoașteți bărbătește că v-ați înșelat cu privire la înțelesul pasajului respectiv?
Cum sa ma insel? dar scrie foarte clar ca femeia nu are voie sa invete pe altii ! Elena Albu asta a tot facut, a invatat pe altii. Femeia poate prooroci, poate avea lucrari administrative, poate evangheliza, dar nu poate fi invatator. Cititi cum trebuie sa fie presbiterii, acolo se face referire evidenta la o persoana masculina. Deci femeia nu poate fi presbiter (asa cum sunt eu), deoarece ii este interzis sa invete pe altii, si unul din rolurile unui presbiter este acela de a invata.
Vechi 15.12.2011, 08:26:05
Banned

Implicit

Citat:
Cum sa ma insel? dar scrie foarte clar
Domnule, eu mă refeream la pasajul din 1 Cor.14 pe care l-ați adus în discuție și pe care degrabă l-ați abandonat acum la strâmtoare...

Citat:
scrie foarte clar ca femeia nu are voie sa invete pe altii !
Și de data aceasta vă înșelați! Citiți vă rog mai cu atenție versetul! Dar poate ar trebui să urmez sfatul dlui. Erethorn...
Vechi 15.12.2011, 08:28:27
Banned

Implicit

Draga, am citit si recitit, eu tot asa inteleg. Ca femeia nu poate fi invatator, nu poate fi presbiter deci nu poate fi un lider in pastorirea copiilor lui Dumnezeu. In locul acela e musai sa fie un barbat.
Vechi 15.12.2011, 08:29:56
Banned

Implicit

Citat:
Draga, am citit si recitit, eu tot asa inteleg.
În cazul acesta nu mai am ce vă face, să fiți sănătos! O zi binecuvântata!
Vechi 15.12.2011, 08:43:55
Banned

Implicit

Citat:
să fiți sănătos! O zi binecuvântata!
multumesc, la fel.
Vechi 15.12.2011, 10:20:40
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Eee. Adventii vor acum sa-si puna femei pastori in biserica si deja "biserica" lor nu stie ce sa faca.
Cand este vorba de profetii neamplinite adventii tac din gura. Cand White a vazut ca orasul New York va arde in flacari ei spun: turnurile gemene! E cam exagerat nu vi se pare?
Amuzant ce zice grasul : Adventii au aparut dupa profetia lui Miler cativa ani mai tarziu.Dar biblia spune : Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. (Mat.5:13)
Sarea reprezinta multimea crestina. Daca ea nu mai predica ea este calcata in picioare nimicita si nu mai poate renaste! Dar adventii fac din tantar si omit cuvintele Domnului care arata clar ca biserica nu poate fi biruita si nu isi poate pierde puterea de a predica!!
P.S chiar daca nu adventii au mintit cu venirea Domnului ei insa vin din grupul celor amagiti de Miler! Biserica adventa ia nasterea dintr-o amagire! Apoi White a mai profetit si altii ani dar aceste documente sunt sterse in mod voit de cei care conduc lumea! E destul de greu la ora actuala sa dovedesti ca mormonii au practicat poligamia deoarece documentele au fost sterse! Asa si aici. De exemplu White spune:Ingerul mi-a spus: "Unii vor deveni hrană pentru viermi, unii vor trece prin cele șapte plăgi iar unii vor rămane in viață pe pămant pentru a fi răpiți la venirea lui Isus. " Mărturii, Vol. 1, p. 131

Last edited by bairstow; 15.12.2011 at 10:24:35.
Vechi 15.12.2011, 10:45:24
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Eee. Adventii vor acum sa-si puna femei pastori in biserica si deja "biserica" lor nu stie ce sa faca.
da, asta vor, la fel ca bisericile carismatice.
Vechi 15.12.2011, 12:41:23
Banned

Implicit

Citat:
Ca să vezi unde se ascundea purtătorul de cuvânt (și gânduri) al Bisericii AZȘ!Iar "advenții" aceștia sunt probabil niște masoni infiltrați în rândurile bisericii, iar biserica -vezi Doamne- nu mai știe ce să facă să contracareze curentul creat de ei...

Citat:
P.S chiar daca nu adventii au mintit cu venirea Domnului ei insa vin din grupul celor amagiti de Miler! Biserica adventa ia nasterea dintr-o amagire!
Sunteți aproape de adevăr... e vorba de dezamăgire.

Citat:
Apoi White a mai profetit si altii ani dar aceste documente sunt sterse in mod voit de cei care conduc lumea!
Aici fabulația dumneavoastră ia deja proporții monstruoase!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16