![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce din pacate? E vina lor ca parintii "pleaca"?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba, draga Andrei, eu cred ca or sa aiba treaba cu Romania, dar poate nu neaparat locuind acolo.
remarca lui PET insa n-am inteles-o, ce-o fi vrut sa zica? :dozingoff: |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu e vina copiilor ca parintii au plecat in tarile calde si ca ei nu-si mai aduc nimic aminte :)
|
|
|||
|
|||
![]()
laso balta :)
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui sa incepem un rasboi, doar doar ne mai imputinam putin (ironic).
Suprapopularea e reala si nu e un mit, si nici nu e o conspiratie. In china de multa vreme s-au impus limite la copii. |
|
|||
|
|||
![]()
O data cu suprapopularea creste si consumul resurselor naturale(si asta este un fapt dovedit stiintific, in acest ritm vom ramane fara petrol in maxim 40 de ani-in cazul optimist). Dovada sunt masurile luate in China(ce-i drept, sunt barbare, este o silutie extrema, iar solutiilr extreme se iau in cazurile extreme). Deci ideea cu 7-8 copii de familie nu mai suna atat de bine.(vorbesc la nivel global, in Roamia are intr-adevar loc o scadere demografica)
|
|
|||
|
|||
![]()
pt cei care care cred ca pamantul incepe sa fie suprapopulat: ieri am citit in presa despre un semnal de alarma pe care il trag oamenii de stiinta cu privire la incalzirea globala. ei vorbeau despre faptul ca pana in 2080, pamantul va ramane fara apa potabila, ce va duce la moartea a milioane de oameni din cauza foametei si a setei, precum si la aparitia tot mai deasa a epidemiilor de boli tropicale. acest efect se vede inca de acum, pt ca tot mai multi oameni mor de inanitie(mai ales copii din tarile subdezvoltate), precum si de tot mai multe boli.
|
|
|||
|
|||
![]()
2080? e un termen optimist, daca nu schimbam nimic ACUM.
|
|
|||
|
|||
![]()
probabil ca pt noi nu prea mai conteaza acest termen-2080, dar ce mostenire lasam copiilor nostri? sau stai, ca nu cred ca ca o sa mai avem copii, pt deja pamantul "da pe afara "de oameni, asa ca noi, ca sa salvam planeta, nu mai facem copii.....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minciuna Minciunilor | vsovi | Teologie si Stiinta | 147 | 12.03.2013 15:27:09 |
Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 22:19:55 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Despre minciuna | IulianaM | Generalitati | 34 | 21.05.2011 08:28:29 |
Minciuna din noi | Anca-Miha | Pocainta | 21 | 03.07.2009 23:55:06 |
|