![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Romani de buna credinta ,va multumesc anticipat ca doriti sa imi ajutati familia .
Pe viitor , dupa ce vom scapa de aceste probleme si noi la randul nostru vom ajuta pe cei ce vor avea nevoie de ajutor . Nu cerem ajutor pentru a profita in vreun fel de bunatatea oamenilor ,dar problemele cu care ne confruntam de aproape doi ani si jumatate ne-au distrus , atat moral cat si financiar . Acestea sunt cuvintele sotului meu , care va multumeste si el impreuna cu fiul meu , pentru ajutorul pe care doriti sa ni-l acordati . Contul este deschis pe numele sotului meu , MIHALCEA OLAVI . Nr contului este , Cod IBAN : RO20BRDE220SV18374632200 |
|
|||
|
|||
![]()
Un om a mers la parintele Arsenie la Draganescu .In acest timp Parintele era pe schela si picta. De cum a intrat in biserica omul a inceput sa strige :Parinte eu am dreptate dar tribunalul nu vrea sa-mi dea dreptate.
Parintele a coborat repede dupa schela si a zis :"Mai omule daca oamenii iti fac dreptte apoi Dumnezeu ce sa-ti mai faca?" Si asa la calmat pe cel in cauza iar cesta a plecat linistit renuntand si la mostenire. Draga Catalina cred ca atati bani cati ai cheltuit pana acum in Romania mai bine te duceai la Strasbourg si pana acum era solutionata situatia si iti dadeau si dreptate. Este foarte greu sa cstigi un proces aici la noi cand la mijloc sunt implicate persone din justitie -nu vreau sa te dezamagesc dar asta este devarul- pentru ca in justitia din Romania este foarte multa coruptie Aici la noi banul vorbeste mai mult ca dreptatea ??? Parintele Arsenie Boca spunea ca este mai mare pacea ca dreptatea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citeam si spuneam în sinea mea: uite că totusi cuvintele acelea prin care îti spuneau să scrii mai putin le-ai pus în practica... si apoi citesc că cele scrise mai sus sunt ale sotului tău. Asta îmi întăreste hotărârea să scriu ceea ce vroiam să-ti scriu, Doamne ajută! Hristos spune ca femeia să asculte de bărbatul ei. Iar bărbatul să aibă cap pe Hristos. Atâta timp cât sotul tău nu te sfătuieste să calci cuvântul Lui, Dumnezeu fie cu tine, să te întărească să-ti calci voia. Dumnezeu să-i întoarcă pe păcătosi! Ionut |
|
|||
|
|||
![]()
Ionut , ai dreptate cand afirmi ca barbatul trebuie sa aiba cap de Hristos pentru ca femeia sa asculte de el .
Acest lucru aduce bucurie , multa fericire si intelegere intr-o familie . Multumesc petru aceste cuvinte , care au valoare foarte mare , din punct de vedere crestinesc . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Si a fost Domnul scapare saracului, ajutor la vreme potrivita in necazuri.
Sa nadajduiasca in Tine cei ce cunosc numele Tau, ca n-ai parasit pe cei ce Te cauta pe Tine, Doamne!" (Ps. 9) |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa pot afirma aceste fapte , trebuie sa fiu sigura ca ceea ce acuz sunt fapte ilegale , nu credeti ?
Eu intai am consultat persoane juridice si apoi am dezvaluit ilegalitatile oamenilor legi . Si pentru toate aceste acuze , se raspunde juridic . http://www.ziua.ro/f.php?data=2007-05-12&thread=220520&id=48739 |
|
|||
|
|||
![]()
Am cautat dar nu am gasit nimic in legatura cu cazul tau. E ceva gresit in link?
|
|
|||
|
|||
![]()
Catalina, incearca sa faci copy-paste al adresei cind esti in articolul despre voi. Daca mai ai si altele trimite-le ca ajuta:)...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cozia , romanii cred ca efamilia mea se confrunta cu o situatie usoara si de aceea multi s-au indepartat de noi , tratand cu indiferenta aceasta situatie . Nu este deloc o situatie usoara ,este foarte grava .
Nu putem face public multe lucruri , deorece asteptam ca institutia competenta sa investigheze acest caz . Crezi ca mi-a fost usor sa cer ajutorul romanilor ? Nu , nu m-am simtit deloc bine ca am ajuns la mila oamenilor . Nu doresc ca nimeni sa nu treca prin ceea ce trece familia mea . Noi , cu toate ca suntem bolnavi , nu ne lasam infranti . Cand gasim ceva de lucru ,nu refuzam , lucram , pt a castiga un ban in plus . Nu ne este frica de munca . Imi place sa lucrez , decat sa stau toata ziua degeaba , fapt care m-ar plictisi . De ce romanii nu inteleg ca lupta impotriva coruptiei si ilegalitatilor din aceasta tara ,nu se face de unul singur ? De ce credeti ca ajung oamenii simpli in asemenea situatii ? Stiu ca noi , oamenii simpli , suntem usor de manipulat si cei mai rau este ca stiu ca suntem fricosi si indiferenti fata de problemele altora . Ieri a fost o alta familie jertifita si umilita , azi a fost familia mea si maine va fi o alta familiei . Daca nu vom face ceva impotriva celor corupti din toate institutiile statului roman , viitorul Romaniei nu va fi bun . Trebuie sa incepem sa avem curaj sa dezvaluim lumi intregi cand cineva ne incalca drepturile de om si ne umilesc aducandu-ne in culmea disperari . Credeti ca imi este frica sa spun adevarul despre cei care comit fapte ilegale ? NU ! Nu imi este frica . Frica mi-ar fi daca as minti , Miniciuna mai devreme sau mai tarziu tot iese la suprafata . Nu -ma intimideaza ca primesc amenintari de la unele persoane , ca o sa fiu violata . Dupa ce i-am spus fiului eu acest fapt , el mi-a spus ca si el a fost amenintat . Dupa cum vedeti , viata noastra este amenintata si tot luptam cu raul . Dumnezeu sa ne apere , asa cum ne-a aparat mereu viata si il rog in fiecare zi sa nu ne uite . Dumnezeu cu noi si cu toti oamenii necajiti . Doamne ajuta ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 18:57:03 |
Am nevoie de ajutor | gmariusg | Generalitati | 39 | 19.10.2010 14:19:26 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
am nevoie de ajutor | romanianblues | Nunta | 10 | 07.02.2010 00:52:32 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|