![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa dea Dumnezeu ca dl Ungureanu sa fie bine intentionat, dar pentru ca nu e suficient ca noi sa ne dorim asta, suntem mai precauti! |
|
|||
|
|||
![]()
O completare: cand pe acel site o sa gasesc o farama impotriva ortodoxiei, a traditiei ortodoxe, hula sau alte lucruri urate, o sa-mi schimb parerea.
Pana atunci insa, il recomand si altora, le va folosi. Poti si tu. Incepe cu sectiunea ""acasa"" temeinic, apoi poti trece la ""stiri"", ""recomandari""..... |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de acord cu AlinB. Unii se straduiesc prea mult sa se „razboiasca in cuvinte”, sa distorsioneze mesaje, sa le scoata din context,sa "atace" persoane, sa insinueze mizerii, incat au infintat primul tabloid inchizitoriu „ortodox”, o mostra de sectarism ortodox
![]() Ma refer la Saccisv's weblog. Razboinicii n-au cazut atat de jos (inca). @heaven: Am postat pe acest thred un link cu filmarea in care premierul, intrebat de jurnalisti de "problema" icoanelor si a tablourilor din cabinete, dezminte zvonul, pe pag.2 De atunci s-au mai scris 5 pagini de idei conspirationiste si neincredere, cand filmarea e explicita. Presa inventeaza multe, nu trebuie sa inghitim orice galusca ni se da. Last edited by ioanna; 16.02.2012 at 20:17:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vadim nu vorbeste Romania de rau. dar face atat de rau tarii asteia. bineinteles ca parerile sunt impartite in ambele cazuri. |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa aceeasi logica vom ajunge sa zicem, ca Neagu Djuvara, "Romania a ramas in urma ptr ca ortodoxia ne-a tinut in loc"
|
|
|||
|
|||
![]()
pauza: homelees boy
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=tZ46Ot4_lLo si Akim Camara: http://www.youtube.com/watch?v=JN2SQ...eature=related pentru binedispunerea noastra, sa nu ne inversunam... si aici ceva mai marisor: http://www.youtube.com/watch?v=aJ1pKjieb1Q Last edited by Adriana Cluj; 16.02.2012 at 21:24:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Prin modul in care amesteca cele duhovnicesti cu cele lumesti, in multe cazuri dand dovada de nu tocmai prea multa maturitate prin modul in care comenteaza anumite idei, prin ideile care le promoveaza, cele care le cenzureaza - si cenzureaza la greu.
Nu de mult le-a scris la o postare ca prin informatiile care le publica in postarea respectiva de fapt nu fac decat jocul unor manipulatori si ca ele n-au nici o utilitate practica dincolo de cea de a abate atentia "poporului" de la anumite lucruri f. grave si reale spre altele care tin mai degraba de speculatie, imaginatie, impostura. Binenteles ca acel comentariu nu a trecut. De apreciat cantitatea de informatie postata, cu ceva discernamant gasesti si lucruri utile acolo, insa tare ma tem ca tot eforul (si este imens la cat posteaza) vine doar dintr-un elan personal si dezinteresat de cele lumesti. Stiu ca sunt vreo 2-3 oameni (semi-oficial) cel putin care scriu acolo, insa cantitatea de informatie este mult prea mare, ca sa nu mai vorbim de munca de cenzura, pardon, moderare pentru ca toata operatiunea sa fie la nivel amatoricesc. De altfel, in ciuda atitudinii lor de "marturisitori" si predici in directia asta, au grija sa-si ascunda destul de bine identitatea desi, sa fim seriosi, cei care in mod potential s-ar simti direct lezati de ceea ce scriu, au mijloacele necesare prin care ar putea afla f. usor cine sunt. Last edited by AlinB; 16.02.2012 at 23:35:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://culianu.files.wordpress.com/2...-plangerii.jpg |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stimata domnisoara, In afara de persecutia impotriva credintei (doar in faza initiala, si, da, intr-adevar ceva ingrozitor) si impotriva partidelor burgheze (ceva foarte bun), altceva maia veti ce reprosa comunismului? Colegul AlinB a punctat perfect. Se vede ca sunteti inca pe bancile invatarii...Ati fost vreodata somera? Banuiesc ca nu. Ambele sisteme emanate de mizerabila revolutie franceza, capitalismul si comunismul, sunt inumane. Insa capitalismul pur si simplu te foloseste si arunca. Ramai la mila lui Dumnezeu: esti dotat si mai ales "descurcaret"? Supravietuiesti, ba chiar prosperi. Nu? N-ai decat sa mori de foame. Detest subiectivismul omenesc, desi, fiind si eu om, il practic. :) Adica: nu stiu cum se face, dar toti care o duc bine acum, in special patroni si bugetari gras platiti, zic ca e mai bine acum. Si sunt, evident, majoritatea, basisti. Eu nu fac politica, dar capitalismul merita o rasturnare radicala si definitiva, chiar oricat de violenta (fara iluzii: oranduirile bazate pe pacat se autodistrug violent). Si stiti ce este cu adevarat mizerabil in capitalism? Foloseste pacatul, indeosebi al lacomiei si desfraului, ca parghie a "dezvoltarii". Si deasemenea incurajeaza controlul si teroarea, (inca) oarecum discret, mai ales dupa asa-zisele atentate din america. Eu, unul, stau linistit: stiu de toate legile astea tampite de control si supraveghere, asa ca oricum postez si scriu in corepondenta electronica cu prieteni toate lucrurile "incorecte politic" la care ma pot gandi. Daca tot o sa se prabuseasca libertatea, de ce sa nu imi fac de cap?! Macar o voi duce cat mai rau, si ma refer la relatia cu "sistemul", si voi sti o socoteala. Singurele lucruri pe care NU le impartasesc cu adeptii teoriei conspiratiei sunt: isteria cipurilor si antisemitismul, eu fiind, dimpotriva, filosemit, si necrezand nici in delirul "cipu' te duce in Iad". On-topic: Ce vrea seful de guvern, mai mult ca sigur "de-al baietilor cu sortz si colan" daca nu dupa apartenenta oficiala si consemnata atunci dupa duhul in care isi face "lucrarea", trebuie sa ne lase rece, la urma urmei, totul se inscrie in tendinta eurolatra de teoantropomahie. Derizoriu de previzibil...Si spun "derizoriu", pentru ca am fost, suntem si vom fi avertizati, prin semne din tot spectrul intre evidente rationale/logice si minuni dumnezeiesti, numai ca noi preferam "ostrich policy"...ca e mai putin dureros psihologic, cica. Si doar a spus-o un mare cuvios ortodox contemporan, al carui nume imi scapa: "Astazi, sa citesti Apocalipsa si alte profetii crestine, e aproape cum ai citi ziarul". Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 17.02.2012 at 13:54:44. |
|
||||
|
||||
![]()
din punctul meu de vedere, nu este departe de adevar ... scuze, dar asta este parerea mea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti | Lujootm | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 19:11:55 |
presedinte,guvern=masoni | mita100 | Generalitati | 12 | 03.12.2009 20:17:10 |
|