Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2012, 13:03:24
TunsDiana
Guest

Talking

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu cred ca adevarul nu e chiar asta.Vadim era chiar acuzat in acel raport.Acum eu nu il scuz pe Vadim dar daca ai fi in situatia lui si ai fi "condamnat " de Basescu, Tismaneanu, Baconschi si restul gastii nu stiu cat de bine te-ai simti.
Adica daca Vadim era sluga a regimului cum era batranul Baconschi sau batranul ( si chiar tanarul Tismaneanu pentru un timp ) sau Basescu ? Problema e cine acuza pe cine.

" Si mai trece-o noapte, si mai trece-o zi,
Se-ascute lupta dintre clase,
Iar chiaburii se vadesc a fi,
Elemente tot mai dusmanoase " - A.E. Baconsky

Da, nu e corect sa te pui sa acuzi pe altii de comunism cand tu nu esti alb ca lacrima.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2012, 13:59:26
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Ce vorbesti ? Sistemul actual tocmai ca spune ca ti se cuvine un anumit procent din cat ai avut ca salariu.
Tu cand te vei pensiona probabil vei primi toti banii de la stat pentru ca fondul privat va fi de mult oale si ulcele asa cum s-a intamplat cu orice fond privat in Romania.
Asta la calcularea initiala a pensiei. Insa nu poate fi legat guvernul sa mentina acest nivel, daca nu poate.

Am tot auzit ca taierea pensiilor a fost un furt. Nici vorba. Furt a fost ce-au facut ungurii, cand au nationalizat fondurile private de pensii.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2012, 14:50:32
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Asta la calcularea initiala a pensiei. Insa nu poate fi legat guvernul sa mentina acest nivel, daca nu poate.

Am tot auzit ca taierea pensiilor a fost un furt. Nici vorba. Furt a fost ce-au facut ungurii, cand au nationalizat fondurile private de pensii.
Nu e adevarat.Si taierea pensiilor inseamna tot nationalizare si furt. Daca nu esti in stare sa platesti banii iti dai frumusel demisia pentru ca nimeni nu te tine acolo ca sa auda ca nu ai bani. Dar noi santem obisnuiti cu abuzul de aia consideram ca guvernul are dreptul sa faca ce vrea.

Cand justitia spune ca-i furt si guvernul se face ca ploua oamenii aia trebuie scosi in suturi afara.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2012, 14:55:18
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Nu e adevarat.Si taierea pensiilor inseamna tot nationalizare si furt. Daca nu esti in stare sa platesti banii iti dai frumusel demisia pentru ca nimeni nu te tine acolo ca sa auda ca nu ai bani. Dar noi santem obisnuiti cu abuzul de aia consideram ca guvernul are dreptul sa faca ce vrea.

Cand justitia spune ca-i furt si guvernul se face ca ploua oamenii aia trebuie scosi in suturi afara.

Hotie si abuz!

Subscriu!
Reply With Quote
Vechi 04.05.2012, 15:20:01
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

cica ungurii au stat trei luni fara pensii....o fi adevarat?....e posibil orice...cu criza asta...
Reply With Quote
Vechi 04.05.2012, 16:00:15
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:

De acord.
Oamenii aceia au cotizat ani de zile in fiecare luna de munca, pentru a-si asugura o pensie. Si asta s-a intamplat din prima zi de munca si pana in ultima, se retineau pe statul de plata, nu a intrebat nimeni daca vrei sa dai sau nu vrei... Cel care a luat banii, respectiv statul, are obligatia de a-si achita datoria.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2012, 16:01:53
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Eu cred ca adevarul nu e chiar asta.Vadim era chiar acuzat in acel raport.Acum eu nu il scuz pe Vadim dar daca ai fi in situatia lui si ai fi "condamnat " de Basescu, Tismaneanu, Baconschi si restul gastii nu stiu cat de bine te-ai simti.
Adica daca Vadim era sluga a regimului cum era batranul Baconschi sau batranul ( si chiar tanarul Tismaneanu pentru un timp ) sau Basescu ? Problema e cine acuza pe cine.

" Si mai trece-o noapte, si mai trece-o zi,
Se-ascute lupta dintre clase,
Iar chiaburii se vadesc a fi,
Elemente tot mai dusmanoase " - A.E. Baconsky

Da, rade ciob de oala sparta! Cam asa si acuzatiile alora! Te uiti intai cine vorbeste si apoi ce vorbeste!
Reply With Quote
Vechi 04.05.2012, 16:12:52
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Da, e diabolic pentru ca a fost singurul politician,care a incercat cat de cat sa reformeze statul !

E diabolic, pentru bolsevicii care urlau si tipau in Parlament atunci cand acelalsi Basescu a citit condamnarea comunismului (un gest simbolic pentru zecile de mii de victime facute de bolsevici !!!)

E diabolic, pentru ca singurul,Basescu a indraznit (cum doamne a putut face asa ceva ???) sa se atinga de politicienii corupti,prin justitie, chiar daca imperfect,si nu cu atata frecventa cum si-ar fi dorit TARA ,dar a spart codul Cupolei clasei politice, acela de a nu se atinge unii de altii si a fura in liniste !!!

O sa vedeti dragilor ,ce liniste o sa fie sub noul guvern Nastase-Ponta !!!
Nu o sa se auda nici musca !!!

E diabolic, Basescu ca a salvat tara de la faliment, reusind sa treaca nava tarii prin furtuna groznica a crizei mondiale, astfel incat sa nu se scufunde si sa pierim cu totii ca mustele !!!

Cu toate scaderile si greselile lui Basescu, ramane singurul politician ce mai pastreaza urme de bune-intentii si pentru prostimea de jos !!!

Si in incheire, o sa mai vedem noi bacalaureat ca anul trecut, cand om vedea ozeneuri !!!
Hi?!!!!!!!!!
Iara imi vine sa intreb: existi cu adevarat?
Reply With Quote
Vechi 04.05.2012, 16:16:00
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Ce-a luat Basescu (din pensii, cel putin) era ce-a dat Tariceanu in 2007-2008, la presiunile PSD.
la presiunile cui? aia erau in opozitie atunci!!!
ati uitat ca tariceanu a spus atunci ca nu sunt bani, iar basescu i-a sarit la beregata?
Reply With Quote
Vechi 04.05.2012, 16:16:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
De acord.
Oamenii aceia au cotizat ani de zile in fiecare luna de munca, pentru a-si asugura o pensie. Si asta s-a intamplat din prima zi de munca si pana in ultima, se retineau pe statul de plata, nu a intrebat nimeni daca vrei sa dai sau nu vrei... Cel care a luat banii, respectiv statul, are obligatia de a-si achita datoria.

Haha.."Statul"...
Si te mai plangi de naivitatea(?) cavalerului ..
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro mihailt Generalitati 13 08.01.2013 12:56:35
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? Marius22 Reguli in Biserica 0 15.11.2010 17:05:16
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire ionut_marcel Stiri, actualitati, anunturi 1 20.10.2006 18:15:57