Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2013, 17:55:58
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
frumos spus si adevarat
Și drogurile tot de Domnul sunt lăsate.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2013, 19:37:27
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
-hai ca exagerezi,..parca lucrezi in domeniu it daca nu ma insel poate din cauza asta esti impotriva download-ului gratis de pe torente.....
Reply With Quote
Vechi 08.05.2013, 20:03:17
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
-hai ca exagerezi,..parca lucrezi in domeniu it daca nu ma insel poate din cauza asta esti impotriva download-ului gratis de pe torente.....
Exact, omul e subiectiv: daca e din casta proprietarilor/producatorilor/patronilor, se solidarizeaza cu ai de sunt in casta, nu? Faptul ca toti suntem subiectivi e ceva de asteptat, dar nu de laudat. Asa cum pacatul e de asteptat, caci suntem fiinte cazute, dar trebuie luptat pina la singe. Subiectivismul e un fel de orbire, ca sa ma exprim in stil patristic, care asfixiaza in primul rind ratiunea si empatia.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2013, 20:08:02
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
-eu invat si lucrez cu softurile de la adobe,mai ales pe partea de design...

-stiti cat costa adobe master collection -suita de la adobe care contine multe softuri printre care photoshop,illustrator,indesign,flash,fireworks...?

-150 de milioane !!!!!!

-sa-l vad eu pe cel care da banii astia in Romania dintre utilizatorii home

-nu mai zic de training,carti,tutoriale alte softuri care trebuie instalate pe pc...asa ca ubuntu linux e frumos si mie imi place,l-am folosit o vreme ,e bine sa-l stim dar pt a ne angaja la o firma trebuie sa stim win,office,adobe...
Incearca Debian GNU/Linux, edtia instabila ("sid"), caci e mai sigur decit Ubuntu. Stiu, cuvintul "instabil" sperie, dar e de fapt vorba de o rolling release. Sau, tot ca rolling release, invata Arch sau Gentoo: e foarte greu la inceput, dar se merita: iti poti compila propriul sistem from scratch. Ceea ce inseamna ca, functie si de ce cunostinte ai, poti ridica stacheta securitatii tale cit de sus vrei. Si asta e de departe extrem de important.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2013, 21:23:08
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Nu lucrez în nici un domeniu it. Am doar o viziune idealistă (pare-se) despre lume.
Tedy, vezi că riști să te umpli de ridicol.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2013, 21:57:05
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Antiecumenism: am impresia că nici link-ul din semnătura ta nu prea este în ordine.
Toate cărțile alea sunt deja în biblioteci, pot fi citite acolo sau împrumutate de acolo. Nu ține justifucarea că ar costa zeci sau sute de mii de lei.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2013, 23:56:09
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Antiecumenism: am impresia că nici link-ul din semnătura ta nu prea este în ordine.
Toate cărțile alea sunt deja în biblioteci, pot fi citite acolo sau împrumutate de acolo. Nu ține justifucarea că ar costa zeci sau sute de mii de lei.
Ce dragut! Avem un erou al demascarilor de furturi soft, si de furturi in general. Pariez ca autorii marilor seriale politiste yankee fie au avut o viziune cu tine cind fumau ierburi si prizau prafuri, fie te-au cunoscut personal. Cind DragosCop demasca "ideologii hotiei", precum neinsemnatul de subsemnatul, Alin sau antiecumenism, baietii din platou tre' sa nu uite sa puna melodia de urmarire palpitanta: ceva ritmat si dramatic, cu mult bass si claviatura. Da dom'le, forumul asta e plin de hoti. Un portofel nu poti scoate, ca ti-l subtilizeaza astia.
Reply With Quote
Vechi 09.05.2013, 01:52:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Exact. Si au intrebuintari medicale foarte utile.
Problemele apar atunci cand sunt folosite prost.

Ex.
Utilizare buna:
1. folosesc MS Office desi n-am platit licenta pentru a trimite lucrarea de licenta profesorului coordonator care are 60 de ani si abia stie sa foloseasca MS Office -ul instalat de altcineva, nici vorba de instalat/folosit OpenOffice.

2. folosesc Adobe Cutare desi n-am platit licenta pentru a invata sa lucrez cu el - un utilizator profesionist in plus inseamna un plus pentru firma Adobe, ceea ce inseamna beneficii directe si/sau indirecte pentru aceeasi firma.

3. Sunt un utilizator de PC din lumea a IIIa, a carui venit lunar se masura in zeci de euro, poate cateva sute si nu-mi permit achizitionarea de documentatii si tutoriale facute pentru piata celor a caror castiguri se numara in mii de euro si a caror profituri substantiale provin in buna parte din explotarea fortei de munca si a resurselor din tara mea.

Utilizare rea:
1. sunt firma multinatioanala de milioane de euro, am sute de calculatoare cu Windows si Office dar refuz sa achizitionez licentele corespunzatoare
2. sunt firma de milioane de euro a carei activitate de baza depinde strict de software -ul X, dar refuz sa achizitionez licentele corespunzatoare
3. imi deschid o afacere pe baza jocurilor de PC, inchrierii de filme, etc. dar nu cumpar licentele necesare.

Last edited by AlinB; 09.05.2013 at 01:57:19.
Reply With Quote
Vechi 09.05.2013, 01:52:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Sigur n-ai mai calcat de ceva vreme intr-o biblioteca.
Dar si fudulia e pe masura ignorantei.
Vechi 09.05.2013, 06:31:18
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Așa e Alin (să-mi trimiți un IBAN pentru a mă achita de datorie). Așa e Tedy. Mă iertați. Dormiți liniștiți și smeriți.
Reply With Quote
Răspunde