![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O știi pe aia că dacă nu veți ierta păcatele celorlalți, nici Tatăl vostru nu vă va ierta vouă? Nu spun că-i ușor, că dracul te va sîcîi o vreme (împotriva lor ne luptăm de fapt, nu împotriva colegilor de forum), dar în calitate de creștină activă ești datoare să ierți și să încerci să uiți.
|
||||
|
||||
![]()
Cu ce te deranjeaza pe tine ca o alint pe Ana Maria buburuza?
Daca venea de la fallen comentul, nu aveam absolut nimic impotriva, dar ce te gasisi si tu acuma?!
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chipul si Asemanarea Domnului.Iar Dumnezeu nu spune nicaieri ca se asemana cu buburuza: http://www.galerie-foto.ro/wp-conten.../Buburuza8.jpg O fi chestia cu buburza un alint, insa nu-i unul recomandat.Mai ales acolo unde vine Duhul Sfant. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i recomandat pentru ca ce?! Nu tot Dumnezeu a creeat si buburuzele, precum si tot ce ne inconjoara? Oare in restul creatiei lui Dumnezeu nu exista Duhul Sfant?
Amu' nu mai ai voie nici sa alinti copii; imediat ma trezesc ca n-am voie nici sa beau apa imbuteliata, ca nu e direct din natura, care a fost creeata de Dumnezeu, ci, cineva s-a trezit sao imbutelieze si sa ii adauge eventual CO2 (in cazul apei minerale/sifonului)....
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si nu o buburuza.Iar Hristos s-a rastignit tocmai ca pruncul lui Fallen sa se nasca si sa aiba dreptul la mantuire.Hristos nu s-a rastignit pt buburuze. Citat:
alinti sa nu iei Opera Duhului Sfant si jerta lui Hristos la zeflemea. Cat despre apa imbuteliata , poti sa bei cata vrei.Ca oricum e apa chioara taxata la suprapret, pentru consumatorii de reclame. "Ai vazut, vanish chiar curata 99 % din bacterii.N-am stiut.Acum, bine ca stiu, si eu si buzunarul meu.Uau..." Last edited by Copacel; 10.09.2015 at 17:13:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuia sa o alinti "copacel", oaie sau urs......
|
|||
|
|||
![]()
Daca intri in subiect, bare-mi fa-o si tu cu stil.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu mai vreau sa particip ca semn de protest pt reactia voastra civica,adica a lipsei ei mai precis. Nu am o problema legata de faptul cum arat si nici nu-mi este rusine ca locuiesc langa Malibu,asa cum mi se tot spune de 5 ani pe forum.Nu este meritul meu,Dumnezeu mi-a creat posibilitatea,printr-o serie de binecuvantari. In Romania predomina aceasta filozofie ieftina ca cel lasat intre talhari sa se descurce singur si mai mult de atat sa-i ierte,nu exista nici o reactie de simpatie,de empatie. In alte culturi de exemplu,cei care ataca pe altii la propriu sau figurat sunt pusi jos in 3 miscari. Iar handicapatii,corpolentii,batranii si cei mai neinzestrati fizic nu trebuie sa se simta prost ca sunt asa ci cei care ii judeca si ii rusineaza public sunt nulitati si oameni tarati psihic. Eu sunt femeie si tot am avut ocazia sa despart barbati care se bateau in public, sa stau in fata unei vecine pe care o violenta sotul sau sa tip la tigani hoti care furau portofelul uneia! Pt ca am curajul!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
o chestie nasoala ? Citat:
Citat:
de locatie, sau depinde ? |
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi, ce are ca e in state? Io chiar nu pricep treaba asta. Roade invidia pe unii de tot comenteaza chestia asta? Si nu e singura la care se comenteaza faptul ca e plecata in state.
Foarte bine ca a plecat; acolo macar si-a facut un rost; a avut curaj saia viata d3 la zero, printre straini. RESPECT pentru asta! Si eu daca as avea sansa, main as pleca din tara; singurul luru care inca ne face sa stam aici (pe mine si sot) este faptul ca el are un job care incane permite a traim in tara, sa fim aproape de cunoscuti si familie. In secunda doi cand nu va mai merge treaba (deh, industrie, poluare, etc., oamenii sar in sus de fund ca se polueaza - si vor inchiderea fabricii), am plecat si noi. N merita sa te chinui in tara pentru nimic; sa te tarasti de pe-o zi pe ata si sa-ti zici "Asa a vrut Dumnezeu" (vorba cu care se linisteste romanul ca e pe nicaieri, in loc sa faca ceva.) Copacel, o las balta cu tine, iar daca Fallen nu are nimic impotriva, imi mentin ideea; nu merg la mine explicatiile de genul; Cat despre apa imbuteliata, comparatia ramane oarecum vlabila, desi nu beau apa imbuteliata, deca cnd sunt iesita; in rest, apa de la robinet, ca e mai ieftina. Tipic feminin zici; apoi exagerarile tale ce-s? Ca ai unele, mai ceva ca cele tipic feminine de care vorbesti tu... Monnis, good point;
|