![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai bine ar fi să te duci să te culci.
Pe bune! Ce zic eu și ce turui tu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Una e sa promovezi o norma, alta e sa te falesti ca o tii. Ma rog, in cazul asta nu cred ca era nevoie, e destul de evident ca cei care bat cluburile in weekend nu prea ai sa-i gasesti in biserica duminca dimineata. Pe urma o nunta e una, sa fii saptamanal prin cluburi e altceva. Care e treaba cu cluburile au zis-o si altii: Tragedia de la Colectiv: Artistul Paul Hitter expune caracatița cluburilor-gunoaie, "bombele cu ceas" care ucid spiritual și fizic noua generație http://www.ziaristionline.ro/2015/10...oua-generatie/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu isi gaseste scuze lui, ci acuze altora care incearca sa evidentieze un standard.
Ca e mai simpla viata fara standarde si ce-ti vine sa faci, aia faci, fara dureri de cap, morala, norme, etc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
acceptând toate argumentele voastre Parlamentul ar trebui să ia foc ori de câte ori e întrunit în ședință comună a celor două camere :) |
|
|||
|
|||
![]()
Deci gata cu argumentele, trecem la omul de paie.
Slabuta prestatie, slabuta tare..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plus că sunteți perseverenți și aveți mintea odihnită :) |
|
|||
|
|||
![]()
Bun, acum ca va trecut teama, puteti trece la treburi serioase.
Sau se pare ca nu, tot prin santzuri cu tractorul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In club ascultam muzica, dansam, bem ceva fara alcool si ne intoarcem acasa. Ne intoarcem acasa mirosind a tigari, ragusiti de cat ne-am straduit sa ne facem auziti, obositi macar ca n-am dansat si cu chef de rugaciune si participare la Sf. Liturghie. Chiar ar fi interesant de aflat cum isi petrec timpul liber si alti tineri care frecventeaza biserica. Dar mersul in club nu cadreaza cu o vietuire crestineasca. Ma gandesc ca sunt multi tineri credinciosi care reusesc sa socializeze, sa se simta bine, sa schimbe pareri/impresii in alt mod si in alte locuri. Nu e un capat de tara pentru cineva, daca se intampla sa ajunga intr-un club. Dar sa revina acolo, fara riscul de a se vatama sufleteste, e mai greu. "Toate să le încercați; țineți ce este bine;" Comunicarea, socializarea debuteaza in primii ani de viata, dar nu se desavarsesc in club! Last edited by crinrin; 10.11.2015 at 22:25:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt de acord cu ce scrii mai sus. Nu stiu de ce parintii trebuie sa invete de la copii si nu invers. De cand sunt copiii mai grozavi si mai stiutori decat cei mai in varsta. Toate rebeliunea si nebunia asta este caracteristica generatiilor actuale (in parte, ca nu toti tinerii sunt asa). Am mai gresit si noi fata de parinti si am avut unele dorinti mai deosebite, dar nu asa. Noi n-am stiut de par vopsit, tatuaje, piercing, droguri, fumat, rockeri, metallica, sex si alte cele. Si nu ne-a interesat. Aveam mult de invatat. Poate ca or fi fost si alte feluri de copii si tineri pe atunci. Dar eu vorbesc de ceea ce am avut in jur. In discoteca dansam pe ABBA, Boney M., Beatles, Queen, Hands Up si altii/alte melodii. Si era frumos. Si nu sunt de acord cu lasatul copiilor de capul lor (ca altfel vai le-ar fi rau). Vad cum este cu copiii astia scapati din mana. Sa trebuiasca neaparat sa faca ceva rau, sa-ti fie frica de ei. Chiar asa? Si pe urma sa ajung sa si sufar pentru ceea ce li se intampla? Sa-i si pierd pentru ca le vin vin tot felul de idei ciudate in minte (selfies pe vagoane, cocotati pe balustrada de pod de cale ferata, tot felul de extremitati)? Stiu, gusturile in materie de muzica si arta in general difera. Dar se ajunge la extremitati si nu stiu de ce trebuie asta. Am aflat si eu de la televizor despre grupuri care se vopsesc, urla muzica pana nu se mai poate, isi fac nevoi pe scena, distrug instrumente, fac gesturi indecente si altele. (Yes, The Who, Metallica si cum ii mai cheama). Unora le-o fi placand, altora nu. Am spus ca am vazut site-ul acelui club si nu mi-a placut. M-a dus gandul la extremitati din astea si la satanisti. Nu stiu de ce. Si m-am gandit cum ar fi fost sa am un copil care sa se duca acolo si apoi sa-l duc la cimitir. Pentru ce? Mai multe nu mai spun. Doar ca nu stiu de ce nu putem avea niste limite in toate. P.S. Eu am inteles ca sala asta era undeva in subsolul unei cladiri si de aceea mai neaccesibila, cu o singura usa.