![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Penisul barbatului se alungeste, devine dur si se ridica...sperma tasneste in vaginul femeii, cu milioanele ei de spermatozoizi" |
|
|||
|
|||
![]()
Pai care limbaj? Penis si vagin sunt cuvinte stiintifice, organe ale corpului uman. Si se descrie exact ce se intampla.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mă, sunt prost, e clar. La 10 ani mă nefericiților?
|
|||
|
|||
![]()
Și care este scopul unor asemenea informații?
Vor să ajungă la cum să "prevină" o eventuală sarcină nedorită la o asemenea vârstă, adică la prezervative și aticoncepționale? Și de ce nu este dorită o eventuală sarcină la o asemenea vârstă? |
|
|||
|
|||
![]()
In loc sa-i bagam la parnaie pe pedofili ii lasam sa scrie manuale.
O chestie de asta predata la clasa a IV a are un singur scop - sa le trezeasca elevilor curiozitatea - sa incerce si ei sa " faca dragoste " :) |
|
|||
|
|||
![]()
-pai la 10 ani le zice chestii dinastea, la 12 ani la ora de educatie sexuala intreaba fetele de cate feluri e orgasmul, si apoi vor sa vada cu e placerea, penis,vagin,sperma,orgasm....si de ce nu sa experimenteze si cu cei de peste 18 ani
ajungem ca in occident A series of explicit sex education textbooks have been launched in Sweden, specifically aimed at youngsters with special needs. The books cover sex, puberty and masturbation for the disabled. http://www.breitbart.com/london/2015...d-for-schools/ |
|
|||
|
|||
![]()
Nu numai să le trezească curiozitatea, dar și să le spună că este sănătos și normal să faci dragoste cu condiția să folosești metodele lor de contracepție, chestii care probabil o să le spună în anii următori.
Last edited by ovidiu b.; 13.12.2015 at 22:40:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postez asta legat direct la exemplificarile si detalierile astea cam mari care inteleg ca sunt in manualele astea de la o varsta asa frageda- inteleg 10 ani. Problema e indrazneala si preocuparile care pot aparea mai iute decat e cazul .
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|||
|
|||
![]()
Topicul asta devine f. explicit :)
|
|||
|
|||
![]()
Inițial, poza explicită era încarcată pe topic. :)
D'ale lui Raglean. Last edited by ovidiu b.; 13.12.2015 at 23:29:52. |
|