Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2012, 17:29:39
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Pe forumul acesta lipseste simtul umorului (cu exceptia lui Om bun).

Ca sa raspund la subiect: cu Mr. Perfect m-am maritat eu.
De aceea, cu aceasta experienta de viata, as sfatui fetele tinere sa caute barbati mai umili, care sunt capabili sa-si vada pacatele.
Subscriu.
Si eu l-am ales tot pe Mr. Perfect. Nu bea, nu e afemeiat, nu e gelos, nu pierde vremea cu baietii, daca fac scandal spala si vasele, dar are un singur mare dfect: e prea bun pentru mine; n-o sa fiu niciodata vrednica sa-i fiu sotie cu adevarat.
Pacat ca n-are dreptul la replica, dar cu siguranta ar fi de acord cu mine de data asta.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 17:33:42
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
si eu .. am avut acelasi gand ca Omul bun cand am citit mesajul lui Stefan. :)
("prietene, sunt luat deja.")
Toti baietii buni sunt luati. Din pacate, majoritatea de catre pitzipoance (pardon, femei inteligente, de succes).
Cei care nu sunt luati sunt probabil aceia care sunt "prea buni" pentru lumea asta.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 18:34:13
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Subscriu.
Si eu l-am ales tot pe Mr. Perfect.
și tu, și anna21, tot pe Mr. Perfect?... Păi asta nu-l descalifică?
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 18:53:16
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Toti baietii buni sunt luati. Din pacate, majoritatea de catre pitzipoance (pardon, femei inteligente, de succes).
Cei care nu sunt luati sunt probabil aceia care sunt "prea buni" pentru lumea asta.
eu nu sunt luat ...
era sa "cad" de vreo 3 ori ... dar am rezistat :))
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 20:13:47
N.Priceputu
Guest

Implicit

și nu-ți pare un pic rău că ai rezistat prea bine?
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 20:15:16
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
Subscriu.
Si eu l-am ales tot pe Mr. Perfect. Nu bea, nu e afemeiat, nu e gelos, nu pierde vremea cu baietii, daca fac scandal spala si vasele, dar are un singur mare dfect: e prea bun pentru mine; n-o sa fiu niciodata vrednica sa-i fiu sotie cu adevarat.
Pacat ca n-are dreptul la replica, dar cu siguranta ar fi de acord cu mine de data asta.
Prea bun pt tine?
Cu ce anume esti mai prejos?Bei pana nu mai stii de tine?Ai mai multi iubiti?Vii noaptea acasa din cluburi?

Mr.Perfect care voia sa faca dormitorul copilului in bucatarie?Hmmmm,cel putin la faza asta nu-i perfect!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 20:20:28
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Lasati,nu-i mai faceti victime pe bietii baieti care au fost inhatati de nenorocitele de pitzipoance.
Mai bine v-ati pune in cap ca aceasta este realitatea si asta isi doresc barbatii cu adevarat(nu 100% dar este un trend in crestere).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 20:23:43
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Subscriu.
are un singur mare dfect: e prea bun pentru mine;
Si eu am fost poate la fel de bun as zice,insa nu toata lumea a apreciat asta. Se pare ca el a avut noroc cu tine. Alta l-ar fi luat de prost...

Citat:
Si aici ai dreptate. Dar si noi baietii spunem de fetele bune ca sunt luate...

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Lasati,nu-i mai faceti victime pe bietii baieti care au fost inhatati de nenorocitele de pitzipoance.
Mai bine v-ati pune in cap ca aceasta este realitatea si asta isi doresc barbatii cu adevarat(nu 100% dar este un trend in crestere).
Nu ca asta vrem,dar cand variante nu prea sunt,ce sa facem? Stiu,asta nu e un argument,dar asta e realitatea. Eu ca tanar daca ma uit la fetele apropiate de varsta mea (in general cele sub 20 de ani),cam ce fel de persoane crezi ca sunt?? Generatia facebook si copiii puri ai democratiei! Ce sa aleg de aici? Le numeri pe degete pe alea bune!

Last edited by Raoul; 27.01.2012 at 20:26:20.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 20:31:22
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
Subscriu.

Eu eram ironica.
Sunt casatorita cu Mr. Perfect, adica cu cineva care nu ar admite in ruptul capului ca ar avea vreo imperfectiune.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2012, 21:01:24
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

“We can judge the heart of a man by his treatment of animals.”
― Immanuel Kant _
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
sotul vs familia de origine irinelu Nunta 68 30.08.2013 23:52:59
Conducatorul ideal... mihai.radulescu2003 Generalitati 226 13.12.2012 10:48:28
sotul cel neideal VLCMirela Nunta 138 12.05.2012 12:10:57
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal sophia Mari Duhovnici si predicile lor 13 12.05.2010 17:30:51
Destin si Ideal OmuBun Generalitati 4 28.08.2009 16:44:33