![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu l-am ales tot pe Mr. Perfect. Nu bea, nu e afemeiat, nu e gelos, nu pierde vremea cu baietii, daca fac scandal spala si vasele, dar are un singur mare dfect: e prea bun pentru mine; n-o sa fiu niciodata vrednica sa-i fiu sotie cu adevarat. Pacat ca n-are dreptul la replica, dar cu siguranta ar fi de acord cu mine de data asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei care nu sunt luati sunt probabil aceia care sunt "prea buni" pentru lumea asta. |
|
|||
|
|||
![]()
și tu, și anna21, tot pe Mr. Perfect?... Păi asta nu-l descalifică?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
era sa "cad" de vreo 3 ori ... dar am rezistat :)) |
|
|||
|
|||
![]()
și nu-ți pare un pic rău că ai rezistat prea bine?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu ce anume esti mai prejos?Bei pana nu mai stii de tine?Ai mai multi iubiti?Vii noaptea acasa din cluburi? Mr.Perfect care voia sa faca dormitorul copilului in bucatarie?Hmmmm,cel putin la faza asta nu-i perfect!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai bine v-ati pune in cap ca aceasta este realitatea si asta isi doresc barbatii cu adevarat(nu 100% dar este un trend in crestere).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu am fost poate la fel de bun as zice,insa nu toata lumea a apreciat asta. Se pare ca el a avut noroc cu tine. Alta l-ar fi luat de prost...
Citat:
Nu ca asta vrem,dar cand variante nu prea sunt,ce sa facem? Stiu,asta nu e un argument,dar asta e realitatea. Eu ca tanar daca ma uit la fetele apropiate de varsta mea (in general cele sub 20 de ani),cam ce fel de persoane crezi ca sunt?? Generatia facebook si copiii puri ai democratiei! Ce sa aleg de aici? Le numeri pe degete pe alea bune! Last edited by Raoul; 27.01.2012 at 20:26:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eu eram ironica. Sunt casatorita cu Mr. Perfect, adica cu cineva care nu ar admite in ruptul capului ca ar avea vreo imperfectiune. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ― Immanuel Kant _
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sotul vs familia de origine | irinelu | Nunta | 68 | 30.08.2013 23:52:59 |
Conducatorul ideal... | mihai.radulescu2003 | Generalitati | 226 | 13.12.2012 10:48:28 |
sotul cel neideal | VLCMirela | Nunta | 138 | 12.05.2012 12:10:57 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|