Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.11.2008, 22:03:21
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
Ca sa te intilnesti cu cineva de pe forumu asta, tre' s-ai si-o doza de curaj si sa n-ai frica de neprevazut...de ce credeti ca multi sunt rezervati in privinta asta? Din cauza nesigurantei!
Nesiguranta de ce? Ca nu suntem pe masura vorbelor pe care le graim aici? Ca ne-am dezvalui adevaratul chip, nemascat de vorbe si de citate? Ca ne-am arata asa cum suntem?
Sau frica de oameni?
Reply With Quote
Vechi 01.11.2008, 22:20:58
mirelat
Guest

Implicit frumos...

multumim eclat_de_lune, pentru pozele pe care le-ai atasat pe user profile... eu una ma bucur ca tot mai multi sparg gheata si trec de bariera neincrederii!
Reply With Quote
Vechi 01.11.2008, 23:15:44
mirelat
Guest

Implicit pentru cei din RO

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
...totusi,daca ne desclestam de atata crispare si anonimat, poate vom reusi sa ne si vedem careva, cumva...
Ory, eu va doresc sa reusiti mult mai mult de atat, adica sa petreceti ceva mai mult timp impreuna, pe viu, sa mergeti chiar intr-un pelerinaj scurt intr-un week-end. cum discutam si in particular, eu mi-am propus obiectivul acesta pentru urmatoarea mea vizita in tara. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 01.11.2008, 23:35:55
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Ory, eu va doresc sa reusiti mult mai mult de atat, adica sa petreceti ceva mai mult timp impreuna, pe viu, sa mergeti chiar intr-un pelerinaj scurt intr-un week-end. cum discutam si in particular, [COLOR="Red"]eu mi-am propus obiectivul acesta pentru urmatoarea mea vizita in tara.[/COLOR] Doamne ajuta!
Ti-ai propus....si noua nu ne zici nimic ...? Cum planuim atunci "reuniunea" ???
Reply With Quote
Vechi 01.11.2008, 23:39:17
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de C.tin Vezi mesajul
Ti-ai propus....si noua nu ne zici nimic ...? Cum planuim atunci "reuniunea" ???
ohoo, mai e timp destul... de-acum in 2-3 ani!

ps: data viitoare poate fac o escala mai lunga in amsterdam!!!
Reply With Quote
Vechi 01.11.2008, 23:43:59
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Implicit Propunere...

Eu propun sa organizam in august, anul viitor, un pelerinaj la manastirile din Romania, doar cu noi, frati si surori de pe forum... Cotizam cu totii, cati vrem sa participam si ne inchiriem singuri un microbuz, ne planuim singuri pelerinajul....
Ce ziceti?
Reply With Quote
Vechi 01.11.2008, 23:58:05
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
ohoo, mai e timp destul... de-acum in 2-3 ani!

ps: [COLOR="Red"]data viitoare poate fac o escala mai lunga in amsterdam[/COLOR]!!!
Aoleu ! Tocmai in amsterdam? Ultima data cand am fost cu mama in orasul asta, m-a intrebat nedumerita: -mama, da dece toate indicatoarele astea incep cu homo? homomonument, homomuzeu..., homostraat..., homopark...? ...Pai daca asa e limba olandeza, mai mama...!!!
Pa dinafara vopsit gardul,...inauntru leopardul....Asta e amsterdamul!
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 00:00:56
mirelat
Guest

Implicit

vroiam sa zic in Schiphol ... si ce bine ca nu pricep o iota olandeza!
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 00:20:38
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Smile

Citat:
multumim eclat_de_lune, pentru pozele pe care le-ai atasat pe user profile... eu una ma bucur ca tot mai multi sparg gheata si trec de bariera neincrederii!
Cu mult drag.
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 18:38:06
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nesigurantei ? ? ? Ce este sigur in asta lume Stefane ? Sigure sunt doar patimele noastre , in rest gandurile si mintea patimasa ne creaza nesiguranta, deznadejdia, uitarea, ura, tinerea de minte a raului , a supararii fata de cel de langa noi. Nu crezi ?
Pai da' asta am vrut si eu sa spun, de ce ne-ar fi frica sa ne intilnim fata-n'fata sa ne vedem care suntem ?
Citat:
În prealabil postat de antoniap
E atat de frumos ca ne intalnim in duh. Cand intru pe acest forum imi inchipui ca toti forumistii se afla de fata cu mine intr-o biserica si stau cu privirile atintite spre pamant si cu mintea la rugaciune.
Antonia, iti spun din proprie experienta ca intilnirile fata in fata sunt mult mai valabile decat inchipuirile tale. Ti-am spus-o ca o recomandare, un stimulent la ceva mai mult
Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune
Nesiguranta de ce? Ca nu suntem pe masura vorbelor pe care le graim aici? Ca ne-am dezvalui adevaratul chip, nemascat de vorbe si de citate? Ca ne-am arata asa cum suntem?
Sau frica de oameni?
Eclat, m-am referit la frica de oameni, care as crede eu ca o au unii de nu prea sunt de acord cu aceasta idee. Eu unu m-am intilnit cu cativa membrii ai acestui forum si nu am murit, traiesc, sunt bine sanatos, iar pe langa asta am mai si ramas cu amintiri placute.
A, si referitor la faza cu evitarea de a ne dezvalui adevaratul chip: n-am nici un stress in privinta asta, n-am de ce sa ma feresc in a ma intilni cu cineva, atata timp cat individul se comporta decent si in limia bunului simt.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Locuri in care ne intalnim, cu totii, cu Dumnezeu: 1.Ostra Brama Theodor_de_Mopsuestia Biserica Romano-Catolica 0 12.09.2012 23:32:32
Ce intalnim dupa moarte costel Generalitati 86 20.02.2011 09:38:22
Ierihon: Cel mai vechi oras din lume viorel67 Intrebari utilizatori 0 02.11.2010 22:11:00
preotii de oras si cei de la tara rentea Preotul 19 27.10.2009 00:08:14
cununia religioasa la tara sau la oras? crista Nunta 2 02.06.2009 12:20:44