![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau frica de oameni? |
|
|||
|
|||
![]()
multumim eclat_de_lune, pentru pozele pe care le-ai atasat pe user profile... eu una ma bucur ca tot mai multi sparg gheata si trec de bariera neincrederii!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ory, eu va doresc sa reusiti mult mai mult de atat, adica sa petreceti ceva mai mult timp impreuna, pe viu, sa mergeti chiar intr-un pelerinaj scurt intr-un week-end. cum discutam si in particular, eu mi-am propus obiectivul acesta pentru urmatoarea mea vizita in tara. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: data viitoare poate fac o escala mai lunga in amsterdam!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu propun sa organizam in august, anul viitor, un pelerinaj la manastirile din Romania, doar cu noi, frati si surori de pe forum... Cotizam cu totii, cati vrem sa participam si ne inchiriem singuri un microbuz, ne planuim singuri pelerinajul....
Ce ziceti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pa dinafara vopsit gardul,...inauntru leopardul....Asta e amsterdamul! |
|
|||
|
|||
![]()
vroiam sa zic in Schiphol
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cu mult drag.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() A, si referitor la faza cu evitarea de a ne dezvalui adevaratul chip: n-am nici un stress in privinta asta, n-am de ce sa ma feresc in a ma intilni cu cineva, atata timp cat individul se comporta decent si in limia bunului simt. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Locuri in care ne intalnim, cu totii, cu Dumnezeu: 1.Ostra Brama | Theodor_de_Mopsuestia | Biserica Romano-Catolica | 0 | 12.09.2012 23:32:32 |
Ce intalnim dupa moarte | costel | Generalitati | 86 | 20.02.2011 09:38:22 |
Ierihon: Cel mai vechi oras din lume | viorel67 | Intrebari utilizatori | 0 | 02.11.2010 22:11:00 |
preotii de oras si cei de la tara | rentea | Preotul | 19 | 27.10.2009 00:08:14 |
cununia religioasa la tara sau la oras? | crista | Nunta | 2 | 02.06.2009 12:20:44 |
|