Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2007, 16:46:07
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Mos Gheorghe care umbla descult iarna si nu avea nimic (daca-l cunoasteti), a avut o astfel de ispita! Si mergand la parintele Cleopa i-a zis, ca trebuie sa moara in ziua aceea la nu mai stiu ce ora. Si parintele Cleopa, stiind despre ce e vorba dar fara sa-i spuna, s-a intins la vorbe pana noaptea tarziu. Si la un moment dat "isi aduce aminte"parintele Cleopa si-i spune in gluma. "-Mai Gheorghe nu cumva trebuia sa mori la ora cutare! Iarta-ma ca te-am tinut atata de vorba! " Asa si-a dat seama si Mos Gheorghe cu ce ispita a avut dea face! asa a plecat Mos Gherghe care stia psaltirea pe de rost fredonand din psalmi..."voi trai si voi fi viu si voi povesti la toti minunile lui Dumnezeu..."
Reply With Quote
Vechi 18.10.2007, 11:39:23
suntunOM suntunOM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.05.2007
Implicit

...daca imi amitesc eu corect, tatal renumitului psiholog Murphy, a vizitat tot asa vreo-un mistic sau preot, acesta ia zis ca va muri in termen de 6 luni... stiti ce sa intamplat? a inceput sa nu mai munceasca, sa nu se mai simta bine, sa nu mai aiba pofta de viata, intr-un final, a murit... explicatie este simpla... a preluat sugestia negativa, ca va muri in 6 luni, subconstientul a transformat-o intr-un program mental negativ, care a actionat ca atare... La fel cum a patint tatal lui si Murphy, a vizitat India si un mistic i-a bagat o sugestie negativa in cap, trebuindu-i luni de zile sa o anuleze...

daca vedeti ca o persoana vorbeste litanic, dulce, calm... aveti grija, ca vorbele care le spune, trec prin sita constientului si intra direct in subconstient, unde nasc suprize neplacute... voi aprofunda subiectul acesta daca va fi nevoie sau la cererea cuiva...

sa concluzionez, voi faceti ceea ce vreti in viata, nu "astrele" , "cartile" , "vrajitoarele" , "parintii"...
Reply With Quote
Vechi 25.10.2007, 14:52:06
pacatoasa's Avatar
pacatoasa pacatoasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.07.2007
Religia: Ortodox
Implicit

E greu sa-ti iei gandul...

Reply With Quote
Vechi 25.10.2007, 17:31:08
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Mai, pr. Arsenie Papacioc nu umbla cu smecherii. Daca ti-a spus ca e o minciuna ce ti-a spus ghicitoarea, atunci a crezut din toata fiinta ce ti-a spus.

Nu-ti mai fie frica! In Apocalipsa, primii care sunt mentionati ca nu ar intra in Imparatie sunt... fricosii!

Din cate stiu eu, atitudinea in fata inselarilor este sa le arunci cat colo! Nici sa nu primesti gandul pe care ti l-a dat ghicitoarea!

Asa cum spunea si suntunOM, daca te tot gandesti ca o sa mori peste 3 ani, e posibil sa cauti inconstient acest deznodamant. Adica sa devii obsesionata de acest fapt si sa-l transformi in realitate. In alte cuvinte, sa te transformi intr-o marioneta a ghicitoarei!

Reply With Quote
Vechi 26.10.2007, 12:52:06
pacatoasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Multumesc, omulet...ceea ce mi a spus paritele Arsenie m-a intarit, dar uite a trecut timpul si iar, ma obsedeaza...pt ca sunt lucruri care s-au adeverit din ce mi-a spus femeia aia ...cum am mai spus pe la 17 ani mi a ghicit femeia, mi a spus lucrurile astea eu m-am speriat si am spus ca minte, am uitat de ce mi-a spus, mi-am adus aminte abia cand m-am imbolnavit in zona in care a spus ea...:(
Insa eu sper sa nu fie asa...sper sa fie asa cum a spus parintele Arsenie un neadevar...
Mi-e greu sa ma lupt cu gandul asta...ma doare sau mi se pare ca ma doare in diferite locuri...fac diverse analize...imi revin putin, iar ma obsedeaza...plang cand ii vad pe ai mei...si stau cu teama ca o sa apara boala...
Reply With Quote
Vechi 26.10.2007, 13:18:20
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa
Multumesc, omulet...ceea ce mi a spus paritele Arsenie m-a intarit, dar uite a trecut timpul si iar, ma obsedeaza...pt ca sunt lucruri care s-au adeverit din ce mi-a spus femeia aia ...cum am mai spus pe la 17 ani mi a ghicit femeia, mi a spus lucrurile astea eu m-am speriat si am spus ca minte, am uitat de ce mi-a spus, mi-am adus aminte abia cand m-am imbolnavit in zona in care a spus ea...:(
Insa eu sper sa nu fie asa...sper sa fie asa cum a spus parintele Arsenie un neadevar...
Mi-e greu sa ma lupt cu gandul asta...ma doare sau mi se pare ca ma doare in diferite locuri...fac diverse analize...imi revin putin, iar ma obsedeaza...plang cand ii vad pe ai mei...si stau cu teama ca o sa apara boala...
Si eu am avut o asemenea ispita ,cu moartea ,iar par.duhovnic mi-a spus sa ma spovedesc la 40 de zile si nu voi pati nimic.
El si-a dat seama ca acea ispita este numai de la diavol.
Culmea e ca acea ispita a venit in postul Sf.Pasti ca nu stau linistita.Nu vreau sa dau amanunte ,fiind o problema personala.
Draga mea ,prin felul nostru de a gandi ,de a ne purta ,ne facem singuri destinul.Dumnezeu stie facem si ce gandim ,El are multa mila catre noi pacatosii si El ne da zile mai departe ca sa ne mantuim.
Tu trebuie sa ai mereu rugaciunea in minte si sa fii cat mai mult cu gandul la Dumnezeu si El va avea grija de tine.
Doar nu esti vreo sfanta sa mori la tinerete ,sau nu ai de ispasit mai stiu eu ce pacate din familie.Credinta ai ,Dumnezeu e cu tine ,nu pacatuiesti ,de ce sa iti fie teama ?
Se spune ca Dumnezeu ii pierde pe cei la care nu mai este nadejde de mantuire.Tu doar nu esti desavarsita ,sau nu l-ai maniat pe Dumnezeu sa te piarda de pe acum?

Reply With Quote
Vechi 26.10.2007, 15:43:52
pacatoasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Draga Anita, eu am pacate cum imi spune si pseudonimul pentru care se poate mania Dumnezeu pe mine...dar sper ca bunul Dumnezeu sa ma ierte...dar apoi mai este si ispasirea pacatelor...:)
Reply With Quote
Vechi 27.10.2007, 10:29:54
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

se zice ca trebuie sa ne traim ziua ca si cum ar fi ultima...Asa ca te poti bucura de anii astia si sa faci tot felul de lucruri (si duhovnicesti si altfel)
Reply With Quote
Vechi 28.10.2007, 22:05:08
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa
Multumesc.Am fost la parintele Arsenie Papacioc de la manastirea Techirghiol si mi a spus sa nu cred asta ca nu e asa, dar eu ma gandesc ca mi a spus asa sa ma faca sa nu ma mai gandesc. Voi ce credeti?
NUMAI DUMNEZEU STIE CIT E FIRUL VIETII FIECARUIA DE UNDE SA STIE DRACUL ,caci vrajitoarele lucra cu dracul. A avut dreptate par, ARSENIE PAPACIOC,fii sigura de asta Asculta si fa ce te-a sfatuit el.Ev. citeste in fiecare seara PARACLISUL MAICII DOMNULUI.
Reply With Quote
Vechi 29.10.2007, 10:11:42
pacatoasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Sa de a Dumnezeu sa fie asa...sa-mi dea timp sa ma caiesc pt ce am facut si sa-mi de-a si copilasi pt. ca mi doresc foarte mult.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Slovenia a spus NU Adriana Cluj Homosexualitatea 43 01.08.2013 04:54:45
Cand vom muri? Florin-Ionut Pocainta 40 31.01.2011 15:31:24
Ce ai face daca ai afla ca peste 3 zile vei muri? alexdu Generalitati 50 31.12.2010 12:14:14
ce mi-a spus parintele.... NiCcoleta Arta bisericeasca in general 17 20.02.2007 20:13:14
Ce mai e de spus? Iustin Din Vechiul Testament 3 11.08.2006 21:05:48