![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar trebuie sa le spun eu ca e nevoie de timp pentru ca sa fac pasul asta.......?Cred ca ei shtiu asta...
Shi da...Cred in Sfanta Treime... |
|
|||
|
|||
![]()
In prima luna in care am inceput sa ne cunoastem cate de cat am mers cu ea la biserica...numai duminica...dar...nu aveam acea "scanteie divina"...iar incet...am renuntat sa mai merg...
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc inca o data pentru sfaturile shi gandurile dv...Shi imi cer scuze daca v-am suparat sau daca v-am jignit...
Dar acum ash vrea sa faca o pauza...sunt terminat...maine am o zii grea la shcoala... Va multumesc ca v-atzi facut timp pentru mine... Ash aprecia orice sfat pe care mi l-atzi da in continuare... |
|
|||
|
|||
![]()
daydream..nu cred ca sunt in masura sa te sfatuiesc dar sincer niciodata nu esti prea tanar sa iti pui intrebari despre dumnezeu si tot ceea ce cuprinde El.ptr c adiavolul asta vrea:sa ne tot amane (pai da,esti prea tanar sa mergi l abiserica..doar n-o sa te pocaiesti! lasa ca ai vreme...)si apoi...mai zice un parinte(serafim rose):"incercam sa fim crestini pe jumatate, sa dobandim ce-i mai bun din ambele lumi.pana la urma trebuie sa alegem.fericirea noastra sta intr-una din cele doua lumi, nu in amandoua.D-zeu ne da tarie sa urmam pe calea rastignirii"
spuneai:"cred in SF.Treime" dar in inviere crezi? caci in cazul in care crezi in sf treime arfi logic sa crezi si in inviere iar daca iti dai seama de semnificatia invierii atunci automat crezi in viata de dupa moarte si deci in rai...daca ii multumesti lui D-zeu ca te-a creat inseamna ca in sinea ta il iubesti..deci nu iti doresti ca dupa moarte sa mergi in imparatia Lui?acolo ii vei putea multumi si mai mult... in schimb cu ceea ce traiesti tu...ar trebui sa ii spui iubitei tale ca"omul far libertate e un om mort,un om care nu iubeste.Nu poti iubi daca nu esti liber" si ca D-zeu ne-a facut liberi deci daca crede in El si il iubeste nu trebuie sa-ti impuna ceva ca-ti reduce libertatea pe care o ai de la Domnul... dar trebuie sa intelegi ca prin gestul ei te iubeste...vrea (asa cum stie) sa te readuca pe calea credintei si a mantuirii iar vointa asta vine din iubire(crede-ma traiesc o chestie similara) doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu vreau sa II multumesc prin faptele mele...aici, Pe Pamant...Iar una din aceste fapte ar fii sa o iubesc pe ea mai peresus de viatza mea...sa o fac fericita...dar...nu ash vrea sa iubesc doar eu...
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult cristiboss56...
|
|
|||
|
|||
![]()
nu-ti face griji, sigur te iubeste si ea:)
|
|
|||
|
|||
![]()
bla-bla-bla..................:sleep:Somnul este un sfatuitor bun(parca shakespeare).Noapte buna tinere Romeo!Ce vremuri!Daca esti singur si neconsolat ia-l pe City star de manuta si iesiti la un suc impreuna .fireste insotiti.fiecare de deprimarea lui pereche..copilarii...fiecare are in traista lui cateva povestioare eu am vreo doua care dateaza de cand eram la gradinita...eu il placeam eram soimi ai patriei,numa ca ai lui nu ma lasau sa ma joc cu el fiindca eram mai saracuta ,mai saracacios imbracata el fiind fiul inginerului din sat...s.a.m.d.p.Si uite ca am supravietuit acelei iubiri fantastice(eu spre deosebire de tine am insistat...nu m-am data batuta tot incercam sa ma joc cu el ba ma jertfeam sarind gardul gradinitei sa-i cumpar si eugenii..spirit de sacrificiu,nu?)Succes!Cine stie daca donsoara ta nu o fi cumva vreo prefacuta de aia batuta la cap de catre mumasa sa se marite musai numa cu preot.din acelea carora li se scurg ochii dupa studentii la teologie.ca sunt atatea mironosite de astea pudice,mimoze.Poate gresesc dar cerceteaza de ce ea vrea tu sa fii preot..in primul rand tu sa fii omul pe care il iubeste..si apoi preotii nu se fac preoti ca vor nevestele lor sa manance coliva si colaci o fac din tatiuni mult mai inALTE.Sper ca nu te-am descurajat,esti atat de tanar si ai preocupari atat de inalte!
|
|
|||
|
|||
![]()
=))))))))))))...ce pot sa zic...nu ma mai opresc din ras...
Mi_a mai descretzit fruntea...Multumesc... =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dragostea de Hristos ! | iustin10 | Rugaciuni | 1 | 18.03.2010 14:21:52 |
dragostea | lore86 | Nunta | 166 | 09.11.2009 13:59:12 |
dragostea | iuda | Generalitati | 3 | 20.09.2007 19:51:09 |
dragostea | verona | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 127 | 23.11.2006 00:41:00 |
dragostea | Saurian | Generalitati | 16 | 24.10.2006 16:34:48 |
|