Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2007, 17:01:57
alynnna alynnna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2007
Implicit

;) Sunt romanca deci: put! Asa ca nu riscati:D
Vorbeam de bucuria sfintilor, care nu poate fi imitata de produse occidentale. Deranjat este ca unii dintre voi aparati cu atata tarie tara in care traiti acum, in schimb va ponegriti propriile origini! Saraci, inculti, maidanezi, limitati:| Cum ar trebui sa reactionez? Inca traiesc in Ro:):D:D:D
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 17:22:35
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alynnna
;) Sunt romanca deci: put! Asa ca nu riscati:D
Vorbeam de bucuria sfintilor, care nu poate fi imitata de produse occidentale. Deranjat este ca unii dintre voi aparati cu atata tarie tara in care traiti acum, in schimb va ponegriti propriile origini! Saraci, inculti, maidanezi, limitati:| Cum ar trebui sa reactionez? Inca traiesc in Ro:):D:D:D
Traiesc in Romania si ma uit in jur; Si ma doare, dar accept realitatea. Si in ciuda acestor lucruri nu as pleca niciodata de aici, nu pot
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 17:30:41
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

M-am ratacit!Despre ce vorbim aici,despre calitatea lucrurilor,sau a oamenilor?
Prefer a lucrurilor,caci despre oameni s-a tot vorbit...nu stiu daca s-a si soldat cu vre-un rezultat benefic.
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 17:38:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Citat:
hauuuuuuuu hauuuuuuuu si uite asa urlam a saracie;););):D:D:D dar cu bucurie :rolleyes::D:D:D
Da,intr-adevar, foarte mare veselie cand mor oamenii de foame. Dar Romania e o tara ortodoxa, deci nu are importanta! sa ne bucuram! Copii umbla cu punga de aurolac in mana! Ce bucurie! Produsele din occident sunt nimic, pentru ca nu au nimic ortodox in ele. Sunt convinsa ca daca mergem la o cocioaba cu alimente din occident, bietii oameni nemancati vor spune " gustul sarac al ortodoxiei nu poate fi imitat de produse din occident. Noi suntem prea fericiti fiind crestini, noi nu mancam, noi mergem la Biserica!" Ce frumoasa si fericita e Romania!
Romania de multisor a cam terminat cu cei dornici de aurolac. Aceasta imagine de arhiva este vehiculata obsesiv de cei ce nu ne simpatizeaza din occident sau ramasi in urma cu informatiile despre Romania. Ortodoxia nu este egal saracie ci modestie si mult bun simt. Probabil ca imbuibarea si mandria unora, fac ca modestia si bunul simt sa fie confundate cu saracia. Veniti fratilor si vizitati Romania, dar cu inima deschisa si cu ortodoxia -n suflet si cu siguranta veti vedea altfel "saracia lucie" din Romania.
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 17:46:13
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Implicit

Acum 4 zile am vazut in 313 un copil de 10 ani cu o punga cu aurolac in mana
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 17:58:37
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Acum 4 zile am vazut in 313 un copil de 10 ani cu o punga cu aurolac in mana
Doamne, hai nu mai cautam si sa dam exemple cazuri izolate. Comparativ cu anii trecuti, sunt cazuri izolate. Ne-am format gandirea si modul de a reactiona gen "Pro tv". Oare cei care traim, muncim aici in Romania ne cunoastem tara ? cate locuri si lucruri minunate avem sa mai descoperim ! o tara minunata si bine cuvantata de Dumnezeu. Am avea atatea si ata ea de vazut , ca nu ne-ar ajunge o viata !
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 18:04:40
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Implicit

Acum cand am zis ca traiesc in Romania, deci acuzatiile tale sunt nefondate, te iei de cu totul altceva, si acum spui ca sunt cazuri izolate. Ori nu traiesti tu in Romania ori iti pui mana la ochi cand treci pe langa oamenii sarmani si vezi nenorocirile din jur. Suntem o tara secatuita de comunism,asta suntem
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 18:16:58
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Acum cand am zis ca traiesc in Romania, deci acuzatiile tale sunt nefondate, te iei de cu totul altceva, si acum spui ca sunt cazuri izolate. Ori nu traiesti tu in Romania ori iti pui mana la ochi cand treci pe langa oamenii sarmani si vezi nenorocirile din jur. Suntem o tara secatuita de comunism,asta suntem
Eu nu cuz si nici nu doresc sa polemizez cu tine. Nici gand. Dar crede-ma ai o fire pesimista , bacoviana. Iti respect parerea , dar nu pot fi intru totul de acord cu tine. Dumnezeu sa ne lumineze !
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 18:20:44
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ai o fire pesimista, bacoviana. Dar nu putem fi toti la fel. Nu doresc a polemiza cu tine si iti respect parerea si te rog sa o respecti si tu pe a mea. Nu putem gandi cu toti la fel. Dumnezeu sa ne lumineze !
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 20:03:07
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de Hartford
Dar nu inteleg ce lagatura are topicul asta cu ortodoxia noastra?
:D:D:D
Ortodoscii nostri practicanti:D de peste hotare, cu bani si conditii:D cauta bucuria adevarata in saracia lui Teofil, Proclu, Arsenie, Cleopa, Iustin. Calitatea produselor din occident inca nu au invatat sa imite gustul sarac al ortodoxiei. :D:D:D
;)
are legatura cu ortodoxia, vedeti sirul discutiilor... dar oricum ptr mai multa prudenta ca vor aparea si comentarii ca ale voastre, l-am plasat la Generalitati - unde cica se poate discuta despre orice. OK?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) sophia Biserica Ortodoxa Romana 30 31.05.2010 16:38:09
Dependenta de calculator irinarb Generalitati 40 08.06.2009 14:46:37
Dependenta MARIUS_DANIEL Generalitati 10 08.11.2007 23:08:49
Dependenta si lipsa de concentrare dorina_ro Generalitati 8 15.02.2007 03:50:10