![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Constantin va mai sta inca 3 zile pe pamint,revazind toate locurile pe unde a trait in trup,dupa care va pleca in cea mai importanta calatorie a omului,la capatul careia il va vedea pe Dumnezeu fata la fata si i se va hotari vesnicia.Dumnezeu sa-l ierte si alaturi de cei drepti si frumosi sa-l aseze...si sa nu uite Constantin sa se roage si pentru noi,de acolo de sus,din tara iubirii,Doamne ajuta!
Bunul nostru Dumnezeu Iisus Hristos sa o intareasca si pe Catalina,sa-i fie aproape si sa o ajute in zilele si anii care urmeaza.Doamne ajuta! Si sa-i rasplateasca Domnul nostru si pe cei care au fost aproape de Constantin si Catalina.
|
|||
|
|||
![]()
..si sa nu uiti Constantine,sa te rogi si pentru noi,de acolo de sus,din tara iubirii,Domnul sa te ajute in toate prin care o sa treci!
|
||||
|
||||
![]()
Marti ,4 noiembrie,ora 11,30 v-a avea loc slujba inmormantari lui Constantin,Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca,Doamne milueste-l!
Multumesc tuturor din aceasta mare famile a acestui forum fara de care apelu meu si rugaciunea mea era singura,ati facut o minune Multumesc cu respect din inima,daca imi veti spune numele de botez real pe toti voi avea grija sa va pomenesc la fiecare Sf Liturghie!
|
|||
|
|||
![]()
Odihneste Doamne cu dreptii pe robul Tau Constantin, care a trecut Doamne prin baia suferintei. Maicuta Domnului sa ii ajute la Judecata sa dobandeasca Raiul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta! o sa ma rog pentru cei doi....ajung duminica si la Icoanei si o sa aprind lumanari...doamne ajuta!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dupa spusele Marei, peste aproximativ trei sferturi de ora, se va oficia slujba inmormantarii celui ce a fost Constantin... aducem si noi o lumanare ptr sufletul lui, si ne rugam sa aiba parte de o inmormantare asa cum trebuie, intarire Catalinei in aceste clipe sfasietoare de ramas bun pana la viitoarea intalnire si nu in ultimul rand raspuns bun sa afle Constantin la Dreapta Judecata.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pomeneste Doamne sufletul adormitului robului Tau Constantin, iertandu-i toata gresala cea de voie si cea fara de voie. Daruieste-i imparatia si impartasirea vesnicelor Tale buntati, indulcirea Ta cea fara de sfarsit si fericita viata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mara, cum se mai simte sotia lui Constantin? Vina sarbatorile...poate e trasita..poate se simte singura...transmite-i salutarile noastre si spune-i ca o mana de necnoscuti o poarta in inima lor..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
trista
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc eduardd ca nu ai uitat-o pe Catalina,e cumplit de trista, pe 6 dec i-a facut de 6 saptamani apoi eu mamei,ne-am sustinut reciproc,ce sa facem,i-am transmis mesaju si ea v-a transmis tuturor mii de multumiri ca ati fost alaturi de ea si sotu ei si Sarbatori binecuvantate tuturor!cu sanatate si belsug si voie buna.
E foarte greu fara el,are multe de facut cu o fiica ce da bacu anu ce vine.e grea singuratatea.dar viata merge inainte ,ce putem face.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
O viitoare mama are nevoie de rugaciunea noastra | mara2008 | Umanitare | 5 | 13.02.2012 15:57:26 |
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra | mara2008 | Umanitare | 16 | 10.09.2010 18:17:36 |
Am nevoie de parerea voastra! | cipriang | Generalitati | 6 | 24.04.2010 23:36:50 |
Un om are nevoie de rugaciunea voastra iar | mara2008 | Umanitare | 16 | 22.01.2009 17:12:33 |
|