![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite: http://bataiosu.wordpress.com/2009/0...ncepe-in-2010/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Este asa de amuzant sa faci bascalie de slujitori ai Domnului?
Mai bine ai lua in ras gramatica si exprimarea generatiei tinere,multi dintre ei fiind chiar licentiati sau in orice caz,cu diploma de bacalaureat!!! Macar ai bunul simt sa respecti niste persoane mult mai in varsta decat tine(asta o spun eu,o persoana de 30 de ani). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai grija la ortografie, mai ales in prima fraza! :) Si fii mai calm, e vara, caldura mare...!
|
|
|||
|
|||
![]()
"Asa ne-a spus Dumnezeu, ca acestea sunt scrise la Apocalipsa. Nu vor vatama copacii, nici florile, nici sadurile, nici ierburile, ci numai pe oameni cinci luni de zile. Atat o sa dureze razboiul neutronic. Cinci luni de zile n-ai sa te poti pazi nici in casa, nici in beci, nici in apa, nicaieri, nicaieri. Unde te-a ajuns… Tot ce-i viu distruge. Asta-i bomba cu neutroni. Toate-s scrise, fratii mei. Si Mantuitorul a spus: Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece (Matei 24, 35). Da. Noi suntem cei de pe urma!…”
Sursa: http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...ei-de-pe-urma/ |
|
|||
|
|||
![]()
De bomba asta nu s-a mai auzit nimic.
A creat stiri prin anii 80 dar nu cred ca a fost aprobata pentru finalizare. Nici nu cred ca a fost testata vreodata |
|
|||
|
|||
![]()
poate ca 'testarea' va avea loc direct, cand majoritatea populatiei va fi distrusa... cine poate sti?... poate ca s-a 'sarit peste' partea cu 'testarea', si va avea loc doar 'aplicarea in practica'... sau poate ca s-or fi facut deja teste, prin tarile in care este acum razboi, dar totul nedezvaluit public si tinut la 'strict secret' sau 'informatie clasificata' etc... din moment ce nu s-a mai auzit nimic, 'miroase' cam suspicios...
Last edited by cherub; 20.07.2010 at 18:16:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune si tu , cine dintre magnatii lumii de care se vorbeste ar dori sa reduca populatia? si de ce? Intelege consecintele pentru ei bogatanii, stelele de cinema, Bill Gates-ii lumii! Fara populatie nu ar mai functiona pompa de la piscinele lor, nu ar mai avea cine sa le rasuceasca trabucele, sau sa le ofere varietate in bucate..ca sa nu mai vorbim de electronica si masini...si PENTRU EI SE DUCE TOTUL DE RIPA Cu o populatie de 144 000 de oameni pe pamint asa cum preconizeaza Apocalipsa absolut toti , in cel mai bun caz vor reveni cu brio la viata de pestera, dupa care vor muri pe capete. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? | tigerAvalo9 | Generalitati | 95 | 20.12.2013 08:19:09 |
vine vine | ioanhodean | Postul | 22 | 08.05.2013 11:50:17 |
Cel de-al 3-lea razboi mondial: foarte curand?! | adelin | Generalitati | 67 | 03.02.2013 09:29:47 |
vine vine | ioanhodean | Postul | 124 | 02.08.2012 20:56:33 |
|