![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Daca esti sceptic in privinta interpretarii numerelor biblice, citeste Filocalia de la A la Z. Nici nu e bine a da crezare la tot ce scrie pe forumuri; insa acolo vei vedea talcuirea Sfintilor Parinti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne, ajuta-ne sa veghem![/quote] Nu stii despre ce vorbesti, citezi din auzite. In rest, daca vrei sa demonstrezi ca e mai mult decat un infantilism inversiunea respectiva, n-ai decat sa vii cu argumente lingvistice. De altfel toata lumea care are buletin niu, scrie acolo "Identity CARD" si nu am vazut pe nimeni indracit sau altceva din cauza asta. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai sigur ca e o realitate..a sistemului zecimal.
Dar BogdanF vorbea aici de intelesuri mistice/oculte si l-am rugat sa le enunte. Daca vrei sa-l ajuti, te ascult. Citat:
Poti sa ai crucifixe in casa, si Biblia pe masa, icoane si toate sa nu-ti foloseasca mare lucru decat pentru a face lucrari necurate. A se vedea cu vrajitoarele. La fel si cu interpretarile aiurea ale Sf. Scripturi. Citat:
Citat:
Cred ca in felul asta se vede destul de limpede "duhul" care se ascunde in spatele unora din sustinatorii unor astfel de "profetii". Personal, prefer sa vad ce se intampla decat sa vorbesc pe altii de rau in avans, arogandu-mi nu stiu ce duh profetic. Citat:
In orice caz, multumesc ca ai considerat de cuviinta sa-mi aduci la cunostinta sentimentele tale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este ceea ce numesc penibil, n-am nimic cu parintele. Nu e prima data cand se intampla asa ceva, si cu alti parinti s-a incercat tehnica asta si din pacate cu unii a si reusit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Francezii au translatat tot ce vine din engleza, inclusiv din domeniul informaticii in franceza. Ar fi ca si cum si noi am spune "soricel" la "mouse" si l-am folosi ca atare. Ei asa il folosesc. Noi ne-am obisnuit sa aruncam limba romana in derizoriu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"daca ai vreo informatie relevanta te rog sa o postezi"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica indirect le intretine isteria cu "666" impingadu-i mai departe pe panta ridicolului. Restul o face massmedia care nu face decat sa redea imagini filmate (care nu pot minti, nu-i asa?) de la locul manifestatiilor anticip. Si problema este rezolvata, opozitia anulata. Acum pentru tine, partea cu informarea: Pe pasapoartele biometrice nu exista cod de bare (din cate stiu). Exista pe noile permise de conducere dar n-au nici o treaba cu codificarea UPC/EAN. E Code128 (parca), una din zecile sisteme de codificare care nu folosesc acele bare de control "controversate". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pr Iustin Parvu | ana-maria | Mari Duhovnici si predicile lor | 71 | 06.12.2011 00:20:28 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Iustin Parvu | spinum | Intrebari utilizatori | 3 | 10.03.2010 17:09:06 |
Parintele Iustin Neagu | madalinutza | Preotul | 7 | 10.03.2008 19:50:55 |
Parintele Iustin | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2006 22:38:34 |
|