![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar daca mi am lasat doctorul de suflet pt altul,indiferent de problemele aparute e mai greu sa inteleaga ce vreau sa spun,cred eu.mai intai trebuie sa se formeze o baza de incredere. am avut un duhovnic rabdator,dar au aparut probleme pe parcurs si acum nu stiu daca l deranjez.problema e ca nu vreau sa l supar nici pe cel la care merg acum.cred ca s a bucurat ca ma spovedesc la el,parerea mea.am auzit ca se simt ofensati daca i schimbi.asa e cand isi baga aghiuta coada :| Last edited by rainrainbow; 19.02.2013 at 11:59:23. Motiv: adaugare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am auzit și eu ideea că trebuie să ne spovedim (și să frecventăm) la biserica din parohia de care aparținem. Sper să nu aibă temei acestă idee, pentru că eu nu pot să o respect. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si nu stiu ce ar putea fi rau sa merg la alta biserica de care nu apartin.iisus nu poate fi numai intr un singur loc,sau mai mult intr un loc si mai putin in altul.oricum cand de sarbatoarea hramului merg la cea de care apartin. |
|
|||
|
|||
![]()
am observat ca unii iti pun pe cap la spovedit patrafiru sau epitrahilu si altii nu.pana la urma cum e bn?si de ce nu toti fac la fel?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul rand trebuie sa vezi cum te simti dupa spovedanie. Apoi conteaza daca ti-a dat niste sfaturi utile, folositoare, despre cum sa te porti in momentele de ispita despre care ai vorbit. In al treilea rand trebuie sa vezi daca te schimbi cu ceva, daca ti se indreapta comportamentul duhovnicesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Din experienta mea putina, dar, totusi, existenta, stiu ca sunt si preoti care nu iti spun nimic sau mai nimic la spovedanie, doar asculta, dar apoi vezi ca problemele pe care le-ai spovedit se potolesc, se rezolva cumva de la sine...
|
|||
|
|||
![]()
Si mai ales nu uita,
atunci cand un duhovnic in timpul spovedaniei te intrerupe si iti vorbeste, inseamna ca are CEVA DE ZIS! ![]() Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
asta e logic.nu poti intrerupe preotul cand vorbeste,pt ca ar trebui sa ne gandim ca vorbeste Duhul Sf.atat omul-preotul are o autoritate cat si Dumnezeu,mai ales.este vorba de educatie,bun simt si respect.dar knd eu ma pregatesc sa i spun ceva si el tot timpul se grabeste,imi taie firul si mi uit ideile...ce sa mai spun,asta e!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate un crestin ma poate ajuta? | andrei1994 | Umanitare | 6 | 16.10.2011 16:02:01 |
cine ma poate ajuta | gherman | Pocainta | 10 | 12.11.2009 23:56:59 |
Cine ma poate ajuta? | Dia20_diana | Nunta | 7 | 25.06.2008 18:52:37 |
cine ma poate ajuta? | NiCcoleta | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.03.2006 03:41:06 |
|