Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2009, 12:01:34
Ina-Ina Ina-Ina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2007
Implicit

[quote=eduardd;145220] ortodoxa nu invata ci seduce..frumos cuvant, foarte frumos! quote]
Reply With Quote
Vechi 15.06.2009, 21:37:46
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Ce mult gresesc oamenii cand se zgarcesc in gesturi frumoase, exact cum spunea intr-un spot bublicitar de inlaturare a indiferentei. O clipa de indiferenta poate face ravagii, insa tot o singura clipa, tot atat poate dura si ajutorul nostru pentru ca unui om sa-i salvam viata si, de ce nu, sa-i aducem o bucurie in suflet.
De natangi ce suntem, ne-am obiosnuit sa asociem frumoasul cu uratul, bucuria cu teama, astfel ajungand sa ne izolam in propria lume de care nimeni sa nu se impartaseasca,nici noi insine, fiindca ea nu are valoare in singuratate.
N-am inteles niciodata in viata, de ce se departeaza oamenii, unii de altii, iremediabil ?
Viata este prea scurta, prea saraca in sensuri individuale, prea habotnica in negativism, de ce ne-am priva oare de bucuria ce o putem darui si o putem primi de la oameni ? Putine sunt bucuriile si acelea sunt extrem de complexe in constructia lor, nu ne sunt chiar asa la indemana, nu sunt atat de ieftine in simtire, nu le putem fabrica deseori, si atunci, de ce le inlaturam cu atata inconstienta, cand sufletul se hraneste si se echilibreaza prin ele ? !
Ne autoflagelam, fara ca macar sa ne dam seama cat rau ne facem, sau cat de nepretuit este acest farmec de convietuire intre oameni si pentru oameni.
Ce frumoase sunt cuvintele și cu câtă măestrie le folosim atunci când vrem să expunem o ideie.Dar oare simțim acestea sau pur și simplu construim din cuvinte aranjamente meșteșugite?
Reply With Quote
Vechi 16.06.2009, 00:24:11
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Da, simt aceasta, chiar daca mai si gresesc pentru ca sunt om, simt cele "mestesugite" in cuvinte si le doresc implinite dupa putinta proprie.
Imi pare rau , Dorina, ca ai ramas cu un gust mai neplacut, stiu eu de cand, insa, dupa atata timp nu ai incercat sa aprofundezi cele ce ti-am spus, pentru ca nu au fost spuse cu raceala....
Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne ierte !
Vechi 16.06.2009, 06:38:01
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Da, simt aceasta, chiar daca mai si gresesc pentru ca sunt om, simt cele "mestesugite" in cuvinte si le doresc implinite dupa putinta proprie.
Imi pare rau , Dorina, ca ai ramas cu un gust mai neplacut, stiu eu de cand, insa, dupa atata timp nu ai incercat sa aprofundezi cele ce ti-am spus, pentru ca nu au fost spuse cu raceala....
Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne ierte !
Trebuia să o spun odată și odată! Decât să fiu rece față de tine și să te ocolesc mereu.
Gata de acum s-a evaporat....
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este bine, ori nu? sorinas Generalitati 11 29.05.2014 14:08:29
nu este bine si nici util... victortiti89 Generalitati 2 10.06.2011 14:49:36
este bine sau nu? ionela larisa Botezul 11 04.04.2011 03:11:01
Este bine sa fii o persoana directa? alexdu Generalitati 11 04.02.2010 22:17:26
Este bine ce vreau sa fac? miti29 Nunta 9 01.06.2008 12:54:30