![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar ,pot fi si exceptii,insa in general barbatii au mai multi ochi,sunt ispititi mai usor si nu sunt asa de fideli ca si fecioarele.Eu am vrut sa urmez calea monahala,si nu am pretuit valoarea feminina nici macar la cuvioasele canonizate,si am gresit subestimand feminitatea.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vreau insa sa prezint o situatie speciala dar asemanatoare: daca "inkognito" ar fi un pretendent la preotie, casatoria cu o astfel de fata s-ar constitui intr-un impediment la preotie! Ca sa nu mai vorbim de o relatie intima in afara casatoriei pana-n preotie! In rest, nu ma bag! Nu ma bag, aici, pe forum! |
|
|
||||
|
||||
|
Am vazut raspunsuri pe forum ca sa o ierti?Sa o ierti ca ce,ca doar nu te-a mintit,nu te-ai casatorit cu ea si ai aflat ca nu mai e virgina abia in noaptea nuntii?Tu vorbesti numai despre inceperea unei relatii,dar nu spui si ce fel de relatie,iar daca este una numai sexuala de ce atata orgoliu "sa fii tu primul",banuiesc ca nici macar nu o iubesti daca ai avut curajul sa discuti despre ea pe un forum,chiar daca nimeni nu o cunoaste.cum crezi ca s-ar simti daca ar afla ca e subiect de dezbatere publica?Cred ar dori sa uite si cum arati,fara suparare,dar tu cum te-ai simti in locul ei?
|
|
|
|||
|
|||
|
In primul rand nu o sa imi iau prietena care e cu lumea
sa fie la moda sau sa fie deocheata imbracaa sau machiata chiar la predica sa recomandat si in alte carti ale sfintilor este bine ca barbatul sa isi caute o femeie cae e cu dumnezeu stiu ca se poate daca vrem sa fim aproape de dumnezeu deci daca se intampla ca fata care e iubita sau sotia ma sa fie cu dumnezeu si a xalcat stramb cu altul voi merge la perot sa vb impreuna dar cel mai bine e asa fata sa fie credincioasa si sa isi pastreze fecioria doamne ajuta |
|
|
|||
|
|||
|
In primul rand nu o sa imi iau prietena care e cu lumea
sa fie la moda sau sa fie deocheata imbracaa sau machiata chiar la predica sa recomandat si in alte carti ale sfintilor este bine ca barbatul sa isi caute o femeie cae e cu dumnezeu stiu ca se poate daca vrem sa fim aproape de dumnezeu deci daca se intampla ca fata care e iubita sau sotia ma sa fie cu dumnezeu si a xalcat stramb cu altul voi merge la perot sa vb impreuna dar cel mai bine e asa fata sa fie credincioasa si sa isi pastreze fecioria doamne ajuta |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iata si putin din Intelepciunea Sfintei Scripturi spre folos la alegerea femeii! Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Insa,cred ca nu poti pretinde anumite lucruri,fara a oferi in schimb aceleasi atribute pe care ti le-ai dori sa le aiba consoarta (bineinteles ca nu vorbim despre machiaj). Oricum,te vei lamuri in timp ca nu de virginitate tine cinstea unei femei si ca surprize mari iti pot oferi si cele care au fost fecioare si mai curate sa fie sufleteste unele care nu au fost virgine atunci cand le-ai cunoscut.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 25.10.2010 at 09:35:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu-i un capat de tara , cum s-a mai spus pana acum, insa aceasta postura , de a avea un trecut amoros inainte de casatorie, nu se rezuma doar la putin amor cu un altul...De cele mai multe ori descoperi in acest trecut sexual cate un avort sau mai multe, ceva boli venerice, avand ca finalitate sterilitatea , o casatorie in Biserica anulata de parca ar fi anulata o excursie, o mare desfranare si dependenta de sex,etc...Adica o persoana incarcata de pacate pe care nu ai cum s-o doresti mama copiilor tai. Acelasi lucru este valabil si pt barbati...Deci atentie mare !
Last edited by IonelS; 25.10.2010 at 13:22:14. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Ce amuzant este topicul asta.
Tinerii pentru scurta perioada de citiva ani se perpelesc din cauza acestui detaliu total nesemnificativ, accidental, care tine efectiv de o pielita. Virginitatea unuia(uneia) tine totalmente de miscarea inimii si cresterea sufletului nu de piele si are relevanta pina la o anumita virsta dupa care este chiar caraghios si imatur sa iti mai pui o asemenea intrebare. Deci daca o asemenea dilema tine de temporal( virsta si pielicica) si nu de etern( inima si suflet - dumnezeu) nici nu merita discutat |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 03:33:24 |
| prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 11:35:27 |
| prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 21:47:30 |
| ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 21:26:33 |
|
|