![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar Dumnezeu si Sfintii Lui stiu cine este cu adevarat Drept Tu crezi ca in Sodoma nu erau o gramada de oameni care se dadeau drepti la fel cum vedem aici pe Forum?....cu siguranta ca erau, insa erau in fata oamenilor(care nu stiau totul despre ei) insa nu si in fata lui Dumnezeu sau a lui Lot care-i VEDEA insa din smerenie tacea! |
|
|||
|
|||
![]()
citeodata te aliezi cu dracu' ca sa treci puntea..si "puntea" rusilor ce urmau sa o treaca era timpul pe care-l cistigau pentru a pune in miscare masionaria de razboi a lor care era in ultimul hal, mai ales aviatia si tancurile...astea nu-s de la mine, citeste-l pe Gh.Jukov!(autobiografia lui, a fieldmaresalului lor)
Last edited by andreicozia; 04.11.2009 at 19:42:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]()
Stalin NU A FOST niciodata aliat cu Hitler! Au facut un PACT! Vezi definitia cuvantului pact in dex. Pactul se face NUMAI intre dusmani/adversari!
E la mintea cucosului, daca erau aliati nu le tinea piept nici o alta alianta pe aceasta lume. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
PS Apropo, stiati ca Printul Charles al Marii Britanii merge de cel putin 2 ori pe an pe Muntele Atos unde sta cateva zile de fiecare data? La fel Putin viziteaza Muntele Atos. Mai sunt multi altii dar nu poti sa afli pentru simplul motiv ca monahii de acolo nu stau sa se laude cu cine i-i viziteaza.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se cheltuie multi bani pentru putini. Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Fizicienii in general cred mult mai usor si la un nivel mult mai profund in Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]()
Depinde de definitia data lui Dzeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Einstein, in "Teoria relativitatii pe neintelesul tuturor", spre final precizeaza ca nu el a descoperit acest fenomen, ci Dumnezeu i-a ingaduit sa-l vada clar. Era preexistent, trebuia doar asezat intr-o schema coerent stiintifica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vrei sa dai si citatul respectiv?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spiritii ortodocsi | Geony | Secte si culte | 10 | 17.02.2014 17:49:24 |
Ultra-ortodocsi | Tia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 28.12.2009 14:49:44 |
Pot fi mantuiti si ne-ortodocsi? | Iacov | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 95 | 22.01.2007 15:03:29 |
Cinefili ortodocsi | Aalin | Generalitati | 5 | 08.01.2007 19:55:10 |
|