![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Vai....daca astea sunt probleme (zambete,blugi incercati,trantitu marfii la market) atunci nu avem nici o problema !
Sunt mai mult "fitze" decat probleme.Problemele sunt altele....toate natiile sunt pline de aceste mini-probleme (pe care vad ca le au unii) dar ei nu se plang de ele ca noi.Noi ne batem joc de noi insine....strainii doar repeta ce spunem noi. hai sa fim seriosi...
|
||||
|
||||
![]()
Nici pe mine nu ma intereseaza ce e, atata timp cat nu trebuie sa ma intreb de ce boli sufera functionarii de aici.
Eu nu inteleg de ce intotdeauna se tinde sa se spuna " falsitate, noi suntem mai deosebiti, mai profunzi, pentru ca am avut o viata grea...de aia suntem asa de acri" si de ce nu se pot recunoaste aspectele pozitive acolo unde sunt ele, adica peste tot si nu numai in Romania???? Ce oamenii astia nu au trecut prin razboaie, nu au suferit, nu si-au vazut orasele daramate, cum au reusit totusi in cateva decade sa refaca totul si inca si mai frumos...si aici ma refer si la structura lor sufleteasca si sociala???? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu nu vad a fi "fitza" in faptul ca cer sa fiu respecata...pt ca si eu respect. si nu a zis nimeni ca e problema...e atitudine...pt ca de asta se vb aici |
|
|||
|
|||
![]()
"Părinții și copii mor prin țară / Și noi de noi ne-nstrăinăm cu toții / Purtând pe umerii trudiți și gârbovi / Cămașa rece a străinătății /
În plină degradare zi și noapte, / Invidia și dorul ne apasă / Ne lenevim,ne pervertim,ne ducem / Că n-avem rost și loc la noi acasă./ Umblăm prin Europa fără țintă / Ca niște zilieri de azi pe mâine / Furăm și siluim, noi și ucidem !/ Români la rangul dintre rom și câine./" (Adrian Păunescu) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumim Dorina ca ne-ai dat un exemplu de nesimtire pentru oamenii care odata i-au umplut buzunarele acestui individ Last edited by andreicozia; 05.11.2009 at 16:06:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Andreicozia, nu vorbeste absolut deloc despre zilierii romani care lucreaza in Europa
![]() Umblăm prin Europa fără țintă / Ca niște zilieri de azi pe mâine Deci e vorba de o figura de stil numita comparatie. Care e subiectul? Noi (nu zilierii). Deci e vorba despre noi, care umblam fara tinta. Un zilier de azi pe maine e o persoana care lucreaza intr-o zi intr-un loc, intr-o zi in altul. Poetul n-are nici o treaba cu zilierii de azi pe maine. Are treaba cu noi, care umblam fara tinta adica nu ne stabilim, nu suntem statornici, suntem nelinistiti, ba intr-un loc ba in altul Cand o sa citesti undeva comparatia "bea ca un porc" tu o sa te revolti ca se jigneste porcul si ca doar porcul nu e bautor? ![]() Cititi cu atentie si incercati sa patrundeti sensul, nu sa vedeti acolo ceva ce nu e, numai de dragul de a va scarbi sau scandaliza.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
dar de "Furam si siluim" ce zici???? ca eu am umor....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 18:30:46 |
Mentalitatea la romani | costel | Generalitati | 13 | 12.03.2012 22:04:33 |
Talentatii romani | Scotianul | Generalitati | 18 | 13.02.2012 19:25:31 |
ipocrizia la romani | Mari28 | Generalitati | 1 | 11.02.2011 16:21:17 |
ROMÁNI NEDREPTATITI | C-tin | Teologie si Stiinta | 16 | 12.01.2009 21:45:14 |
|