![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"23.De aceea, asemănatu-s-a împărăția cerurilor omului împărat care a voit să se socotească cu slugile sale.
24.Și, începând să se socotească cu ele, i s-a adus un datornic cu zece mii de talanți. 25.Dar neavând el cu ce să plătească, stăpânul său a poruncit să fie vândut el și femeia și copii și pe toate câte le are, ca să se plătească. 26.Deci, căzându-i în genunchi, sluga aceea i se închina, zicând: Doamne, îngăduiește-mă și-ți voi plăti ție tot. 27.Iar stăpânul slugii aceleia, milostivindu-se de el, i-a dat drumul și i-a iertat și datoria. 28.Dar, ieșind, sluga aceea a găsit pe unul dintre cei ce slujeau cu el și care-i datora o sută de dinari. Și punând mâna pe el, îl sugruma zicând: Plătește-mi ce ești dator. 29.Deci, căzând cel ce era slugă ca și el, îl ruga zicând: Îngăduiește-mă și îți voi plăti. 30.Iar el nu voia, ci, mergând, l-a aruncat în închisoare, până ce va plăti datoria. 31.Iar celelalte slugi, văzând deci cele petrecute, s-au întristat foarte și, venind, au spus stăpânului toate cele întâmplate. 32.Atunci, chemându-l stăpânul său îi zise: Slugă vicleană, toată datoria aceea ți-am iertat-o, fiindcă m-ai rugat. 33.Nu se cădea, oare, ca și tu să ai milă de cel împreună slugă cu tine, precum și eu am avut milă de tine? 34.Și mâniindu-se stăpânul lui, l-a dat pe mâna chinuitorilor, până ce-i va plăti toată datoria. 35.Tot așa și Tatăl Meu cel ceresc vă va face vouă, dacă nu veți ierta - fiecare fratelui său - din inimile voastre. " |
|
|||
|
|||
![]()
La mine e trecut de 02.00 noaptea si abia acum reusesc sa mai intru pe-aici. Multumesc din suflet pentru mesajele private. Din pacate n-am timp sa raspund... Maine incepe o alta zi la fel de plina!... Iertati-ma va rog!
Sarbatori fericite tuturor, indiferent de culoare (politica ![]() De pe acest forum vreau in mod deosebit sa-i cer ieratre lui Zaharia cu care m-am mai contrat si probabil nu ne vom opri aici!... Nimic personal! Admir, iubesc si respect pe toata lumea... Cu o mica exceptie... Citat:
Citat:
Inca o data, imi cer iertare tuturor celorlalti, chiar daca v-am gresit sau nu v-am gresit (niciodata nu e prea tarziu! ![]() Craciun Fericit! |
|
|||
|
|||
![]()
Cuvantul "Iarta-ma" se poate exprima in muuulte feluri... totul e sa vrem sa observam acest lucru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor și dătătorul bunătăților, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei și ai dat pace neamului omenesc, miluiește, Doamne, pe cei ce ne urăsc, ne pizmuiesc și ne ocărăsc; așijderea și pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoșii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie. Amin.
|
|
||||
|
||||
![]()
A venit vremea sa scoatem acest topic de la naftalina. Daca nu se poate mereu,macar in perioada posturilor sa ne aducem aminte de rugaciune si de iertare.
Eu as dori sa imi cer iertare tuturor pe care i-am suparat, necajit, intristat sau dezorientat cu postarile mele. Nu am facut-o intentionat, dar mandria mea o ia razna uneori, si cateodata ma comport cam imatur ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si eu va rog pe toti sa ma iertati.
Saptamana asta nu o sa mai intru pe forum. In restul postului, voi mai vedea. Un post bun tuturor si multa bucurie!
|
|||
|
|||
![]()
O rog pe Alina-Ileana să mă ierte dacă prin cuvintele mele am rănit-o.îmi pare nespus de rău că are probleme de sănătate și că este atât de nefericită.
Nu am nimic cu ea dar îl iubesc atât de mult pe Iisus Hristos și sfânta biserică și îmi pare nespus de rău că am risipt mulți ani din viața mea iubind această lume vremelnică și deșartă ...Aș dori ca toți oamenii să se întoarcă așa cum m-am întors eu. Mă voi ruga pentru tine.Sunt convinsă că ești o persoană minunată dar vrăjmașul te ține strâns în ghiarele lui ca să nu poți vedea LUMINA. Doamne ajută. |
|
||||
|
||||
![]()
Iertare tuturor celor care v-am gresit! Va doresc sa va pregatiti cum se cuvine in aceasta saptamana de marea sarbatoare a Invierii!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu imi cer iertare pentru lipsa mea de radare si dorinta prea mare de a avea dreptate ;-) Pastele cu bine!
|
|||
|
|||
![]()
Spovedania este cea mai intima relatie de credinta ,Imi plac foarte mult versetele care ne indeamna la marturisire,
Dacă zicem că păcat nu avem, ne amăgim pe noi înșine și adevărul nu este întru noi. Dacă mărturisim păcatele noastre, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească pe noi de toată nedreptatea. (Iioan 1:8) Mărturisiți-vă deci unul altuia păcatele și vă rugați unul pentru altul(Iacov 5:16)
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu iarta dar nu uita | ladyanda | Generalitati | 22 | 06.06.2011 21:05:52 |
iarta-ma sunt tanar | maria32 | Generalitati | 0 | 18.02.2011 20:35:06 |
Scuze, iarta-ma, nu pot | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 34 | 01.01.2011 21:59:48 |
Doamne iarta militari | BogdanBogdan | Generalitati | 18 | 22.03.2008 20:29:18 |
Doamne iarta-ne pe noi pacatosii si ne miluieste | serb_crina | Preotul | 3 | 04.12.2007 21:54:16 |
|