![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Păcat este ceea ce Biserica definește ca atare.
Nu am auzit ca Biserică să fi definit emigrarea ca păcat. Prin urmare, emigrarea nu este păcat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In general daca parintii sau unul din ei sunt romani si vor sa ii invete pe copii romana, ei ajung sa invete; daca nu sa vorbeasca, mlacarsa inteleaga.
|
|||
|
|||
![]()
Am impresia ca unii scriu despre acest subiect fara sa aiba nici cea mai mica idee despre imigratie,care este pacatul ca traiesti intr-o alta tara,n-am auzit,acum intreb eu oare nu este mai mare pacat sa traiesti umilit in propria ta tara unde numai hotii,mafiotii si politicienii au dreptul sa se bucure de privilegiile vietii,de aceea merg treburile bine in tara ptr.ca daca multi ar fi cunoscut ce inseamna sa traiesti intr-un stat cu adevarat civilizat nu s-ar mai lasa calcati in picioare si umiliti in "MIZERIA" care este in Romania.De 20 de ani Romania se zbate intr-o "mocirla" din care nu se intrevede nici o speranta ca va iesii,ia spuneti-mi acum unde este pacatul si cine are vina?????,cel care alege sa traiasca demn,apreciat la adevarata valoare de om,sau cel care prefera sa traiasca in "mocirla"creata de asa zisii "smecheri"din tara...Mai ganditi-va si ultimul sa stinga lumina...
Last edited by wally1; 16.06.2010 at 00:11:59. |
|
|||
|
|||
![]()
am vorbit si eu cu preotul meu...i-am zis ca sunt dezamagit de tara....nu a zis nimic...decat sa ne rugam..., insa as pleca..si eu.....m-am saturat de atata prostie romaneasca...tinerii nu sunt sustinuti de loc...mi se pare...
|
|
|||
|
|||
![]()
Intrebarea din titlul topicului suna ca si aceea - "Este pacat sa te trezesti dimineata?"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu pleca fara bani la tine, macar pentru 6 luni de supravietuire, timp in care sa cauti de lucru neincetat. Domnul sa te ocroteasca! |
|
|||
|
|||
![]()
Fa ce zice Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]()
...si cum anume afla ce zice Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu ne vorbeste in fel si chip, si cine va vrea sa afle voia Sa i se va descoperi.
|
|||
|
|||
![]()
Vrei sa spui ca ne vorbeste prin semne sau prin gura "celor alesi"? Asta vrei sa spui tu prin "...fel si chip"?
|
![]() |
Tags |
emigrare |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 20:01:52 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|