![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
S-a folosit in filmul ochii larg inchisi , liturghia ortodoxa redata invers, cu 12 femei goale, in mijloc un conducator cu masca. Ironiza Sfintii Apostoli, iar ideea de a intoarce totul invers este chiar o semnatura cu care se mandresc.
In alegerile din SUA, nu mai stiu ce candidat , bush sau altul a folosit in materialele electorale, mesaje subminale. Aparea pe ecran, dar ochiul nu il putea percepe, messaje de ura asupra celuilalt candidat, de genul : X e hot, nu-l vota, uraste-l pe x, x e rau. Mesaje simple si repetabile care pot patrunde in subconstient, carora le cad prada multi copii si tineri adolescenti. In vechime , Sfintii Parinti erau ispititi prin repetarea gandului de catre draci: Nu exista Dumnezeu, Nu exista Dumnezeu, repetata timp de ani de zile. Si atat de chinuitoare era lupta ... asa si in ziua de azi, dar pe alte ”canale” ni se transmite la infinit , necredinta, deznadejdea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca sunt cu un pas inainte, ei dicteaza "modernizarile". A nu se confunda "modernizarile" ideilor cu avansul pur stiintific.
|
|||
|
|||
![]()
Filmu' asta, in afara efectelor speciale e doar un Pocahontas futurist. Echivalentul cuceririi Americii de catre omul alb crestin. Doar ca in film pe indigeni i-a dus capul sa se uneasca inainte ca ocupantii sa fie intr-un numar suficient de mare incat sa-i copleseasca tehnologic.
Filmul seamana intrucatva si cu District 9 (il recomand). Cum s-ar comporta oamenii daca o rasa avansata ar venii intr-o zi, nu sa ne distruga sau sa ne conduca spre noi culmi ale dezvoltarii, ci pur si simplu sa ne ceara ajutorul. Probabil ca am fura de la ei tot ce se poate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O povestioare spusa pe scurt, spune ca o data un sfant s-a hotarat sa-i scrie sefului "de jos" un ordin, in numele lui Dumnezeu, sa nu mai ispiteasca pe om. Apoi scrisoarea a aruncat-o in gura unui vulcan. Intr-un tarziu a venit si raspunsul prin gura unui mic demon: "sefu zice ca nu e nevoie sa se ocupe de voi, va descurcati foarte bine si singuri" :))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ASTA a vrut sa aduca la cunostinta J Cameron , nu legenda jucausei Pochahontas :))) Partea amuzxanta este ca tu pe astia-i numesti CRESTINI. Daca ai fi fost cu adevarat CRESTIN, ai fi recunoscut SUFERINTA CELOR AFECTATI in pieptul tau |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deoarece relitatile astea ale nemerniciei invaziilor trebuie sa le ai in minte cind privesti ceva similar, punindu-te tu in locul NUNTASILOR si locuitorilor acelui Arbore COMUNITAR, gigantic, care simbolizeaza unirea si inlantuirea idealurilor de libertate de exprimare si de EXISTANTA PE PAMINT de care noi am uitat, am fost prelucrati cu mare precizie sa uitam, de aceea se fac si comentariile...de mai sus Noi, nu mai suntem un pericol pentru tavalugul distrugerii sufletului, insa mai sunt altii pe pamint care sunt, precum afganii rai ( in sens bun ziditor de suflet si MARE trecere la Dumnezeu) care VOR MURI PINA LA ULTIMUL SI NU-SI VOR VINDE TARA!!! ASA CUM NU AU FACUT-O NICIODATA SI SUB NICI O FORMA! De aceea si americanasii si-au dat seama ca numai prin genocid pina la ultimul suflet de adevarat MARTTIR vor putea cuceri acel teritoriu impreuna cu blestematul ala de petrol si opium de care au ei nevoie sa-si tina tara sub control...insa INCA mai exista democratia care-i tine in loc pe coloneii respectivi si de aceea se vor retrage de acolo Asta este mesajul filmului! |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut si eu astazi filmul la Imax si mi-a placut foarte mult, atat ca efecte speciale cat si ca mesaj. Cat de mult rau poate face lacomia si egoismul...
Daca am intelege pe deplin legatura noastra cu natura, am fi mult, mult mai aproape de Dumnezeu. Filmul merita Oscarul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
filmul rusesc "Preotul" | padrevicentiu | Generalitati | 9 | 14.04.2011 11:19:51 |
Dar filmul "Angora"? | anika12 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 4 | 21.01.2011 11:25:14 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Filmul "Locul Ingerului" | andreicozia | Generalitati | 2 | 23.09.2009 16:14:30 |
|