![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Mihailc;222380]
Ce legătură există între întuneric și lumină ? Biserica te învață să fi smerit , nu idiot. .[quote] Vrei sa devii preot?....si nu intelegi legatura intre cele doua? ..cam trist! Pentru a evita sa ajungi idiot trebuie sa fi sigur ca poti dezbate in PUBLIC un subiect cu argumente ceva mai diverse decit vesnicul repros pueril "Nu ai destula credinta", care nu zic nu,... are o anumita greutate dar pina la un punct...dupa care devine ridicol...mai ales cind lumea se uita la asa zisii lideri care nu au pic de iubire in ei. In rest totul devine o amagire si minciuna de sine cind toti cei care "locuiesc in LUMINA" cind se intilnesc altceva nu fac decit sa zica da da da , si sa se bata pe umar. Acestea NU mai sunt discutii ci indoctrinare de CLAN, secta si CULT. numai bine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Întunericul și lumina" era o parafrază la Apostolul Pavel 2Corinteni 6:14 . Sunt doar un aspirant la lumină, nimic arogant în tot ce-am scris. Citește tot textul și poate te prinzi care e mesajul. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
pai daca nu aici atunci unde?...e bine ca sunt interesati si poate ca petrecerea timpului liber intr-o comunitate crestina le face placere si poate se simt si ei mai aproape de Dumnezeu
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai fost pe forumuri cu administratori pe post de zbiri care s-au si inecat in propriul adevar "pazit cu strasnicie" Adrian este un Admin foarte intelept! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ex. un aspirant ar folosi altceva decit "astia" cind se refera la alti cautatori ai luminii DIFERITI de el si ei nici macar nu jignesc ci doar intreaba DIRECT Ce exemplu dai tu celor din jur vorbind pe tonul asta? hmmm??? De ce te simti tu deranjat daca esti SIUGUR 100% pe pozitia pe care stai? hmmm? ..sau este nesiguranta si as zice FRICA care te face sa te manifesti necivilizat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar daca ai argumente in afara "se subintelege" si "nu ai destula curatenie in suflet pentru a a intelege" de ce nu le folosesti? Hristos a iubit intrebarile directe nu ceea ce se "subintelege" si sopirleala sau minciuna de sine. El ar fi rabdat cu blindete si ar fi demonstrat faptul ca exista un Iad, nu?. Tu de ce nu o faci asemenea Lui? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Care-i jignirea și ce e necivilizat în atitudinea mea? 3. Nu intenționez să fiu un exemplu pentru nimeni, cât despre frică, frică de Dumnezeu încă n-am destulă. Nesiguranță??? Nesiguri mi se par ortodocși individualiști, amatori de palavre electronice, care par isteți doar în fața unui ecran, dar dacă te întâlnești cu ei "în carne și oase" sunt ca zidurile Mănăstirii Cozia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu sunt cam dezamagita.. nu de atei (ca de la atei stii ce sa te astepti), ci foarte dezamagita de cei care se numesc crestini si raspandesc idei eretice. Erezie nu inseamna doar ceva in dezacord cu invatatura bisericii. Erezie este ceea ce te abate de la mantuire. De aceea au fost intotdeauna infierate, doar in ziua de astazi par a fi imbratisate (ca niste idei "alternative" sa le zicem). In viata de zi cu zi nu am nimic impotriva ateilor sau necredinciosilor, interactionez cu ei in permanenta. Dar NU discut credinta mea cu ei. Este ca si cum as arunca margaritarele in fata porcilor, fara suparare. (Ma astept sa mi se sara in cap pt cuvantul porci, care oricum nu-mi apartine. Cred ca noile cohorte de "crestini" nu mai stiu ce inseamna evlavia.) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Andrei este reprezentant new age (indiferent cum se autonumeste el)... iti va vorbi la infinit despre iubire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce afirmmi tu face parte tot din manualul limbajului de lemn invatat la Teologie. Nu fii tu asa de sigur ca sunt numai gura si lipsit de practica....ai fi uimit cita experienta am in lucrul cu oamenii si in lucrarile ortodoxiei in diverse locuri si sunt multi de aici care ma cunosc foarte bine de aceea si afirm linistit acest lucru. Tu in schimb ce poti sa ne spui despre tine?.. tu cu ce te ocupi, ca vad ca esti iute la a arata cu degetul la unii si altii..asta ar insemna ca esti bun psiholog si cunoascator al profunzimii sufletului. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Pentru crestini:de ce credeti ca intra ateii pe un forum crestin? | flying | Generalitati | 21 | 11.04.2010 23:23:37 |
Ce credeti despre vedenii? | lacrimi | Din Noul Testament | 42 | 28.03.2010 20:48:52 |
Ce credeti despre noul Patriarh | andorueca | Generalitati | 14 | 19.05.2008 21:33:56 |
Prezenta catolicilor pe Forum | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 71 | 29.04.2008 17:24:37 |
|