![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa putem raspunde la intrebare defineste raul, te rog.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Acel pom a produs separarea. da, cred ca era, din moment ce este scris in Geneza ca Dumnezeu a creat... si a vazut ca este bun.(deci nu rau).
|
|
|||
|
|||
![]()
@IZOTAUREL
"Si unde e Edenul ? Ar trebui sa fie tot pe Pamant pazit de un inger.[/quote] Edenul cred este un loc pe care il gasesti atunci cand din toata inima il iubesti pe Dumnezeu, (impreuna cu "Eva") si nu mai simti separarea. :) Un "loc" in care simti pe deplin prezenta lui Dumnezeu, care face din doua fiinte una.( aici ma refer la Adam si Eva (barbat si femeie), caci daca-am vrea sa anihilam tot raul din lume, e cale lunga. Ar trebui sa devenim cu totii ca unul,dar este un inceput...) Last edited by maria-luisa; 05.05.2010 at 20:20:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by maria-luisa; 05.05.2010 at 21:14:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Sarpe,satan,................
|
|
|||
|
|||
![]()
Sarpele era un simplu animal creat de Dumnezeu bun. Satan a intrat in el si a inselat-o pe Eva.
Satan a fost un frumos heruvim ocrotitor, statea in preajma lui Dumnezeu si-i canta cantari...pana in ziua cand s-a gasit nelegiuirea in el , caci s-a razvratit impotriva lui Dumnezeu si a vrut sa-I ia locul. Si a fost aruncat din cer. Deci Dumnezeu a creat toate lucrurile bune, inclusiv pe satan. Mai tarziu satan a ales sa se razvrateasca, a tras dupa el o treime din ingeri si acum incearca sa traga cat mai mult din omenire. Asa a aparut raul.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 05.05.2010 at 21:34:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am intrebat. Raul era inainte de a face DUMNEZEU pomul cunostintei binelui si raului? |
|
|||
|
|||
![]()
Dece numai omul putea sa manince din acest pom?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stim daca satan a pacatuit inainte de crearea pamantului sau dupa. Cert e ca inainte de a pacatui satan exista doar posibilitatea de a face raul, dar nu-l facuse nimeni inca. Raul era razvratirea impotriva lui Dumnezeu si tot ce decurge din asta. Satan a fost primul care a facut raul.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
pentru ca animalele mancau iarba.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre uitarea binelui | ionut12 | Generalitati | 6 | 27.03.2012 15:47:26 |
cunoasterea binelui si al raului | Anna | Despre Sfanta Scriptura | 14 | 27.05.2009 02:45:16 |
Ce inseamna "cunoasterea binelui si a raului"? | mq | Generalitati | 27 | 23.01.2007 06:11:16 |
|