![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Miluieste-ne Dumnezeule dupa mare Mila ta auzi-ne si ne Miluieste. camy nu dispera poate este o zi de intoarcere si pt.ai1 si ai2. Last edited by mihaila_alin; 20.12.2010 at 21:37:06. |
|
|||
|
|||
![]()
E plin în jurul meu de "căldicei", iar bunica mea este atee. Toți au mintea blocată pe prostiile lor din cap. Oricum eu făceam referire la faptul că am postat comentarii pe un blog ateu și respingeau toate argumentele, chiar dacă le vorbeam pe limba lor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa te concentrezi un moment? Discutam de varianta fara viata viitoare. Voi spuneti ca nu pierdeti nimic daca totusi credeti. Oare martirii ce parerea ar avea? Pentru ce au murit daca nu exista dincolo? Pentru ce ii discriminati pe homosexuali daca nu exista D-zeul care v-a dictat sa faceti asta? Repet, discutam de varianta god free. Asadar, pierdeti singura sansa pe care ati avut-o slavind fantasme si cica nu pierdeti nimic. Dupa mine pierdeti totul. Mai ales calugarii care isi dedica viata credintei si instiga la ura impotriva celor diferiti. De preoti nu zic pentru ca ei au numai de castigat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema voastra e ca dovezile sunt de partea ateului. Evident o sa spuneti ca de fapt el e nebun ca doar asa scrie in Biblie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine discriminează homosexualii? Cine instigă la ură? Cred că ai greșit locul, sau ne confunzi. Ortodoxia "instigă" la iubire și blândețe față de toată lumea, inclusiv păcătoși.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai spusesem ca fac pariu ca habar n-ai in ce crezi. Exista prea multe exemple in istorie cand religiosii au instigat la ura. Chiar nu cunosti niciun astfel de exemplu? Si te mai dai credincioasa! Tocmai voi care ati venit cu citate din Biblie spunand ca D-zeu a dat cu napalm in Sodoma pentru ca erau homosexuali faceti pe nevinovatii! Sper sa nu locuim prea aproape in caz ca D-zeu va pedepsi fatarnicia!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imparate preavesnice,Care rasari soarele peste cei buni si peste cei rai;Cel ce iubesti pe cei drepti si pe cei pacatosi miluiesti,spala necuratia noastra cea sufleteasca si trupeasca;binevoieste a face in noi locasul Tau,desi nevrednici robi ai tai suntem.pierde gindurile noastre cele necurate,sterge faptele cele necuvioase,indrepteaza limba noastra spre a vorbi cele placute inaintea ta.Amin. iata cum trebuie sa aparem in lumina ca sa nu ne ardem stimate ai2. un homalau este curat prin faptele sale necuvioase? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La faza cu pierdutul n-ar fi rau sa faci un exercitiu de sinceritate si sa recunosti ca daca nu exista D-zeu ti-ai pierdut singura viata slavind fantasme. Asta e realitatea in cazul respectiv. Nu inteleg de ce perpetuati aceasta tampenie ca nu pierdeti nimic daca nu exista D-zeu.Chiar nu va respectati deloc? Chiar vreti sa atrageti credinciosi prin minciuni? Parca nu aveati voie sa mintiti! Nici voi nu credeti in ce predicati? |
|
|||
|
|||
![]()
Pana acum dumneata ai demonstrat ca habar n-ai despre ce vorbesti. Religia din care faci parte chiar are atributele pe care le-am mentionat. Nu e vina mea ca nu cunosti defectele acestei ideologii. Daca iei in calcul doar partea buna, atunci vorbesti despre alta religie. Si musulmanii pretind ca religia lor este cat se poate de morala. Realitatea e putin diferita.
|
|