Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.10.2012, 23:41:21
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
DE CE?? Hai, analizeaza fotografiile si filmarile cu cel care a sarit de la 40.000 si zi-mi CUM ai deduce tu ca pamantul ar putea fi plat (farfurie)?? Unde sunt celelalte continente, oceane etc.?? Te descos eu imediat daca vrei sa imi faci teoria chibritului cu toate imbecilitatile de pe net!
Raoul,

Ai grijă ce cuvinte folosești, să nu primești și tu cartonaș roșu.

Noi vorbim acum despre linia orizontului, care filmată sau fotografiată ne arată imagini cu curbura convexă a Pămîntului. Aceste imagini apar convexe datorită efectului descris în pdf-ul postat de mine undeva mai sus și pe care îl ignori în continuare.

Ideea e cam așa: linia orizontului apare în poze convexă, dreaptă sau concavă în funcție de poziția obiectivului pe linie verticală. Dacă este pozat mai mult Pămîntul și mai puțin cerul sau spațiul cosmic, atunci vom avea o curbă convexă - e vorba de majoritatea imaginilor pe care le știm cu toții și care constituie așa-zise dovezi că Pămîntul este ~ sferic. Eu ți-am oferit cîteva capturi de ecran în care se vede cum linia orizontului devine concavă exact în momentul în care camera filmează mai mult negrul cerului și mult mai puțin Pămîntul.

Deci imaginile captate sînt puternic distorsionate de capacitatea camerei de a reda imaginea corectă și reală. De aceea refuz să le accept ca probe ale suporterilor Pămîntului sferic. Dacă Pămîntul ar fi considerat oficial cilindric și linia orizontului ar fi tot convexă, aș fi la fel de sceptic în privința pozelor luate de la limita spațiului cosmic sau din avion.

În încheiere țin să-ți amintesc că toate imaginile de înaltă calitate cu Pămîntul văzut din spațiu ca o minge nu sînt fotografii, ci sînt randări generate pe calculator de către meseriașii care sînt angajați de NASA și nu numai să facă așa ceva.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 21.10.2012, 00:16:50
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Nu ai zis nimic si nici nu m-ai lamurit in vreun fel. Apare forma curbata in toate pozele si filmarile cu tipul care a sarit de la 40.000 metri. Oare de ce? Adica totul e o iluzie? Fii serios! Si daca e asa, si pamantul este o farfurie, spune-mi te rog de ce nu apar pe aceasta farfurie toate continentele si oceanele? Ce explicatie ai?

Si nu imi da niciun cartonas rosu, dar oare tu chiar nu vrei sa intelegi odata ca spui niste prostii? Satelitii de GPS nu sunt tot in spatiu? Si ei "dicteaza" ca pamantul este rotund. Of of...
Vechi 21.10.2012, 19:03:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Nu ai zis nimic si nici nu m-ai lamurit in vreun fel. Apare forma curbata in toate pozele si filmarile cu tipul care a sarit de la 40.000 metri. Oare de ce? Adica totul e o iluzie? Fii serios! Si daca e asa, si pamantul este o farfurie, spune-mi te rog de ce nu apar pe aceasta farfurie toate continentele si oceanele? Ce explicatie ai?

Si nu imi da niciun cartonas rosu, dar oare tu chiar nu vrei sa intelegi odata ca spui niste prostii? Satelitii de GPS nu sunt tot in spatiu? Si ei "dicteaza" ca pamantul este rotund. Of of...
Raoul , este un thread care sminteste mult , precum ne-a obisnuit acest user cu proprile sale "judecati". Aici ori spui ca el , ori pleci pe alt thread !
Vsovivi si Eugen7 , mare dreptate aveau in postarile lor pertinente !
Multa sminteala aici !
Vechi 21.10.2012, 20:30:04
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Atunci sa punem problema altfel: cum il putem convinge pe Florin-Ionut ca spune niste prostii inadmisibile? Ce ar trebui sa facem? Facem cheta si ii cumparam un bilet de avion si gata!
Vechi 21.10.2012, 20:46:00
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
Atunci sa punem problema altfel: cum il putem convinge pe Florin-Ionut ca spune niste prostii inadmisibile? Ce ar trebui sa facem? Facem cheta si ii cumparam un bilet de avion si gata!
Nu frate , lui ii plac aceste subiecte "habarnistice" ! A deschis un thread de acest gen . Nu-l vei convnge nici cu vorba buna , nici cu vorba rea si nici cu un zbor gratuit . Trebuie sa ne obisnuim si cu astfel de "abordari habarnistice "!
Vechi 21.10.2012, 21:26:05
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
Si tu suferi de o problema grava,ai pretentia sa convingi!!
Ce daca nu-l convingi tu de acest aspect se va surpa cerul sau nu-ti mai poti trai viata ???
Cand vezi ca toate discutiile nu duc nicaieri nu poti sa scrii pe un alt topic unde ai gasi alte subiecte de discutie si useri care ti-ar impartasi parerile despre credinta ????
Chiar daca a deschis un thread cu tampenii,lasati omul in pace,ocoliti cearta,galceava.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 21.10.2012, 21:52:35
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Mor cand vad ca se contrazice pe ceva mai mult decat evident, efectiv depaseste puterea mea de intelegere!!! Maine-poimaine va spune ca apa nu este uda sau cine stie ce alte bazaconii (desi mai mare ca aceasta nu cred ca exista).
Vechi 21.10.2012, 22:05:40
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
Mor cand vad ca se contrazice pe ceva mai mult decat evident, efectiv depaseste puterea mea de intelegere!!! Maine-poimaine va spune ca apa nu este uda sau cine stie ce alte bazaconii (desi mai mare ca aceasta nu cred ca exista).
Vei vedea ca peste mai mult timp vei decide cand,cum si pentru ce merita sa-ti investesti energia.
Crezi tu ca energia nostra este inepuizabila?Incearca s-o folosesti pentru alte discutii din care te-ai putea alege cu ceva.
Doar o parere amicala.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 21.10.2012, 22:15:14
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Stiu Yasmina, mare dreptate ai cu adevarat. Dar gandeste-te ca poate mai intra doi-trei naivi si il cred, si isi face Doamne-fereste "adepti". Atunci raul va fi amplificat! Cine va raspunde de ratacirea acelora?
Vechi 21.10.2012, 22:20:25
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Stiu Yasmina, mare dreptate ai cu adevarat. Dar gandeste-te ca poate mai intra doi-trei naivi si il cred, si isi face Doamne-fereste "adepti". Atunci raul va fi amplificat! Cine va raspunde de ratacirea acelora?
Raspunde fiecare de pacatele lui , asa ca le avem pe ale noastre intai. . . !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43