![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ferește că cred? Hm... e mai bine să fii sceptic ori chiar ateu? |
|
|||
|
|||
![]()
si sa cred in ce? intr-o femeie care avea crize de epilepsie,si care a scris niste carti despre cum sa traiesti sanatos? Dece sa nu cred in Dumnezeul meu Iisus Hristos,care a venit pe pamant,s-a rastihnit pentru noi si al a intemeiat religia crestina.
Cat de subiectiva o fi fost istorioara,dar sa crezi ca dumnezeu nu te lasa sa te inchinii,nu ai nevoie de icoane....sa nu respectii sfanta traditie si randuielile lasate de Dumnezeu prin servii sai. Adventistii au calculat ei chipurile ziua cand va veni Iisus pentru a doua oara,dar ei vorbesc mai mult de vechiul testament,deci cam pentru ei nu a venit nici prima oara ?? Au asteptat in seara cand trebuia sa se implineasca prorocia si au ramas dezamagiti,oare despre cine ne invata pe noi sfanta Scriptura ca amageste pe om?nu cumva Satana si ai lui??? Prorociile Adventistilor este clar ca sunt mincinoase(din istoria lor,nu ca zic eu). Nu sunt ateu! Cred in Dumnezeul meu si al nostru al tuturor si in religia Crestin Ortodoxa. |
|
|||
|
|||
![]()
Hmm....eu, daca nu as sti cat inseamna 10% din 0, m-as feri sa spun despre altii ca sunt „cam incuiati la minte”...
Last edited by penticostalulmantuibil; 09.08.2010 at 17:54:11. |
|
||||
|
||||
![]()
Si pana la urma cate biserici a lasat Hristos? Sa raspunda sectarii!
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai intai o precizare.
Sunt cativa adevarati sectari aici pe forum. Ei cred ca doar ei si secta lor au monopol asupra credintei adevarate si li se pare ca au exclusivitate asupra mantuirii. Toti ceilalti sunt pierduti in acceptiunea lor. Acesti sectari insa nu va vor raspunde pentru ca nu vor sa-si recunoasca statutul. Va voi raspunde eu, macar ca nu sunt sectar. Sunt un crestin neoprotestant, apartinator al Bisericii lui Hristos care crede insa ca si ortodocsii si catolicii se pot mantui. Si acum raspunsul la intrebarea dumneavoastra: Hristos are o singura Biserica. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si care este aceea?? Cum poate fi una din bisericile neoprotestante atata timp cat ele au aparut la sute de ani dupa Hristos? Pe bune daca pot intelege treaba asta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
.....................
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum lasa-ma te rog sa vorbesc un pic cu Raoul ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Despre inmormantare la baptisti | cdiasimi | Secte si culte | 3 | 28.12.2008 19:24:00 |
|