![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa lasi copilul sa faca boala. de multe ori cu conseinte grave, este un lucru intelept. Ciudata inversare de vaori. Citat:
Sau ca sa-ti vezi prostia atunci cand te crezi atat de vrednic si credincios incat sa refuzi asistenta medicala pana in ceasul in care devine mult prea evident ca din preamulta fudulie ai apucat-o pe un drum gresit. Citat:
Ce usor e sa pasezi responsabilitatea propriei prostii pe umerile altora..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Asta nu e prevenție, ci vorbim de un caz concret de îmbolnăvire, respectiv înțepare sau mușcătură. Când te înțepi nimeni nu te întreabă dacă ai vaccinul deja făcut, ci pur și simplu ți-l administrează. Hai spune-mi câți dintre cei de pe la țară în cazul unei înțepături apelează la un vaccin antitetanos? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multe sunt doar tinute sub control datorita vaccinarii. A se vedea reparatia difteriei in fosta Uniune Sovietica dupa ce vaccinarea antidifterica a fost redusa. Tratamentul depinde de doi factori: 1. capacitatea omului de a recunoaste in timp util o situatie medicala grava 2. disponibilitatea sistemului medical Prima e compromisa pentru ca multi sunt inculti medical, tu inclusiv. Vor tine copilul acasa pana cand simptomele se vor agrava, cei ca tine tratandu-l "naturist" si atunci poate fi prea tarziu. A doua, pentru ca nu toti au "Salvarea" la poarta in 5 minute sau spitalul la 10 minute cu taxiul. In plus, in cazul unei epidemii care poate sa insemne mii de cazuri la nivelul unui judet, e indoielnic ca toi vor primi asistenta medicala de calitate si in timp util. Citat:
Citat:
Macar nu mai generaliza zicand "pastorii nostri". Citat:
Nu e vorba daca inghit eu sau nu galusca, ca sunt sigur ca nu duce lumea lipsa de prosti care sa o faca, ideea este ca in fatza unei persoane inteligente, devii astfel ridicol Sau probabil ca preferi mai degraba 10 orbi care sa aplaude chiorul decat sa vezi limpede.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am răspuns, ți le-am dat pe privat. Oare tu de ce mă ispitești? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi în ce context era discuția. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai duh de mare flecăreală, amice. Te plictisești tare pe lumea asta, așa-i?
Ce-ar fi să îți iei un canon de la mine? Pe bune! Uite: a) 5 ore pe zi studiu amănunțit: virusologie, tratate la zi din universitățile de medicină, fie și din orașul tău provincial; b) romane cavalerești - 5 ore; cu sublinieri, adnotări, completări bibliografice. Vei fi atent mai ales la modul cum un vasal (inclusiv spiritual) se raportează la seniorul său. c) limba chineză - 3 ore; ca să te smerești și ca să te vezi în oglindă; d) Arsenie Boca - de identificat toate enormitățile pe care guru-ul tău le-a debitat pe teme medicale; cât privește cuvintele duhovnicești ale Părintelui - nu te băga! Tu ai făcut din Părintele un guru, în vreme ce Sfinția Sa era "doar" un om al lui Dumnezeu. Dar l-ai murdărit cu idolatria ta fanatică. - 5 ore e) activitate pe forum - 1 oră; îți rescrii mesajele, toate din ultimul an, scriind doar atât: "frați creștini, iertați vă rog, demagogul!" În rest, somn ușor! Te vei mântui sigur dacă ții canonul, ascultă-mă pe mine! În orice caz, vei sfârși ca un forumist îmbunătățit...:)))))))) |
|
|||
|
|||
![]()
Ce legătură are discuția de față cu pr Arsenie numai tu știi.
În rest ești liber să dai canoane. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-tu ai de castigat de pe urma vaccinurilor? ai actiuni la firmele care vand vaccinuri? ai vreun interes ca tot le iei apararea? -nu poti accepta simplul fapt ca macar 1,2 sau cateva vaccinuri nu sunt folositoare,sunt inutile sau chiar daunatoare ? -vad ca esti in sistem pana in gat ,ai zis la un moment dat ca ti-ai vaccinat toti copii,ca ai dat cezarului ce e al cezarului,nu mai ca interpretezi gresit vorbele din Biblie pt ca Cezarului trebuie sa-i dam taxe si impozite...dar nu trebuie sa acceptam toate mizeriile cezarului (comunism,ateism,satanism,homosexualitate,avorturi )...sau vaccinurile daca unele cel putin nu sunt bune,vezi si tu ca exista o grama de reactii adverse,o gramada sunt bolnavi sau chiar au murit din cauza vaccinurilor,in SUA au fost date in judecata marile companii,nu poti ignora toate acestea,nu trebuie sa avem studii de imunologie ca sa vedem aceste adevaruri. -ti-am dat sa citesti dar te faci ca ploua:30 de ani de transcripturi oficiale secrete arată cum experții guvernamentali din UK acopereau riscurile vaccinurilor pentru a vinde și mai multe și a ne vătăma copiii http://www.ortodoxiatinerilor.ro/isp...e-vaccinurilor Last edited by antiecumenism; 25.09.2013 at 01:03:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, domnule, nu îmi permit să vă mai contrazic. Să trăiți!
Last edited by cezar_ioan; 25.09.2013 at 02:07:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sistemul medical cel malefic, buhuhu, iar "studiile" si ele incep la fel, "pai am putea fara, dar farmacistii cei rai.....". In primul rand, acesta este unul din principalele argumente ale negationismului stiintific. In al doilea rand, orice idee care nu se poate tine in picioare fara a apela la teoria consipatiei nu e valida.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|