Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2017, 20:55:26
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Mă lupt sa-l salvez fără cipuri. Și mai fac un copil! Mă rog și, dacă-mi da Dumnezeu o asemenea încercare, am încredere ca Dumnezeu știe de ce mi-o da. Urmărește filmul ,,Otroc Viaceslav". Un copil de excepție, sfânt, refuza transfuzia. Medicii insista. Copilul se roaga, iar sângele nu curge. Dacă îmi fac din copil un idol și nu mă interesează voia lui Dumnezeu, atunci mă rog și acționez sa se facă voia mea.
Salvând un copil nu înseamnă că ți-ai făcut idol din acel copil. Tehologia nu este rea în sine, rău poate fi modul cum este folosită.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2017, 20:59:56
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Dacă ți se implantează foțat un cip, înseamnă că te-ai lepădat? Sau în timp ce dormi?
În acest caz, Dumnezeu știe inima omului și El judeca.
Treaba noastră e sa ne împotrivim. Dumnezeu poate avea grija de noi sa nu ni se întâmple așa ceva.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2017, 21:07:11
Senior Member

Implicit

Păi vezi, doar într-un ritual te lepezi, prin exprimarea propiei voințe. Asta vrea să spună și articolul respectiv.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2017, 21:13:28
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Păi tu nu cunoști, dar rugători care au trecut prin locrurile nepominetrilor au sesizat un lucru: nu se puteau ruga.
Depinde cu ce gând au trecut...
În general, pentru rugăciune, e nevoie de liniște sufleteasca. Iar pentru mărturisire, e nevoie de mânie sfanta. Mânie îndreptată împotriva pacatului, nu a păcătosului. Adică e nevoie de despătimire. Cam așa cum e părintele Rafail Berestov.
Acest parinte vorbea hotărât, cu manie sfanta împotriva pacatului, dar fără patima. Sigur ca atunci când ești caterisit, vrand-nevrând lupți o perioada cu tine pana te adaptezi, până îti găsești o liniște pe care sa o transmiți și altora. În acele momente, probabil, desi ești pastor, te bucuri dacă ai sprijin moral din partea credinciosilor.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2017, 21:18:37
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Păi vezi, doar într-un ritual te lepezi, prin exprimarea propiei voințe. Asta vrea să spună și articolul respectiv.
Nu cred ca e vorba de vreun ritual. Asta e o găselnită menita sa ne adoarmă. Care ortodox ar fi de acord sa se lepede de Hristos? Si cine ar veni sa ne spună asta în mod direct? În Apocalipsa scrie ca e vorba de o lucrare vicleana.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2017, 21:21:26
Senior Member

Implicit

Păi tu poți stabili o nouă învățătură, nu e nimic nou.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2017, 21:22:55
suslik suslik is offline
Senior Member

Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Păi tu nu cunoști, dar rugători care au trecut prin locrurile nepominetrilor au sesizat un lucru: nu se puteau ruga.
Asta e un mare semnal de alarma, pentru cine crede constient si gindeste cu adevarat!
Vechi 16.02.2017, 21:24:23
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Depinde cu ce gând au trecut...
Cu ce gând să treacă soro? Oameni călătoreau, nu au ajuns acolo cu un scop anume. Și sunt rugători (monahi și ieromonahi).
Reply With Quote
Vechi 16.02.2017, 21:24:40
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nouneim Vezi mesajul
Noi vorbim,ne dam cu parerea,cunoastem,stim,am citit,dar nu am facut nimic.Pai frate,BISERICA a fost cladita pe SANGELE MARTIRILOR,nu al forumistilor!!!
Așa este. Dumnezeu sa ne ajute.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2017, 21:28:37
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Păi tu poți stabili o nouă învățătură, nu e nimic nou.
Nu e cazul. Nu vreau sa am astfel de glorii. Uite, exista atâția părinți care gândesc altfel decât tine. De ce? Iar mie îmi place sa cred ca ei au dreptate.
Reply With Quote
Răspunde