![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ai curaj sa-ti faci cruce in fata pastorilor?
|
|||
|
|||
![]()
Da. La noi nu sunt asa politzai ca la voi.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Plus ca n-avea el ce sa caute la noi,din moment ce nu s-a convertit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca nu avea ce sa caute, asta voi stiti, crestini primitori de oaspeti si iubitori ce sunteti... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu cred ca ei ii primesc pe preoti ![]() Ai interpretat gresit versetul.Te faci cu iudeul iudeu daca,de exemplu,accepti sa nu munceasca sambata,daca esti seful lui.Dar nu cand fac lucruri contrare crestinismului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ba, sa stii ca la noi au predicat preoti. Nu suntem atat de speriati de a pierde adepii. Nici macar nu le spunem sa nu plece ca suntem singura biserica adevarata. Daca vor sa plece e ok; Dumnezeu i-a chemat. Numai sa nu plece in lume si pacat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De neinteles, auzi...sa intru eu in Catedrale lutherane, Catolice sau Biserici pe vechi si sa fac crucea cu palma sau cu 2 degete...da ce ma intereseaza pe mine oamenii, cand eu fac semnul Crucii pentru Dumnezeu, si nu sunt o trestie in vantul Credintei sau cultelor!!! ![]() Fatarnicie si superficialitate...ori crezi in ceva ori nu, si de aceea nici nu se pune problema sa intru in case de adunare in care nici macar nu se face Semnul Crucii...sa renunt la semnul Crucii pentru respectul fata de sectari!!!! Cand o buciuma Adam am sa renunt eu la ceva din Credinta cea Adevarata in favoarea respectului fata de sectanti....invers stiu ei de ce renunta la erezie pentru Biserica Adevarata...e de inteles! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
zilele astea imi imaginam
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|