![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar mai bine pacatos notoriu shi cu Dumnezeu decat inger al lui antichrist adica un fel de injurash cum sunt adventishtii... Poi slava cu care a shi inceput sa vie din 1938 sau de la Trambitza nr1 se face vazuta in parte shi in parte nevazuta caci nu va veni Imparatzia Cerurilor in chip vazut, caci atunci cand se va vedea deplin, atunci deja e prea tarziu sa mai faci pocaintza shi ascultare shi jertfa, ci atunci deja vei primi dupa faptele tale shi toate pe care le-ai trait shi facut... dupa Dreptatea Dreptatzii dar shi dupa Mila lui Dumnezeu daca totushi ai cautat sa strigi la sfintzi pentru indurare... poi tzi-am zis, vai de neamul acela care cere semne shi minuni, iar dumneat ceri ca sa crezi sa vezi slava Vazuta... poi ea se vede daca ai primi dar de sus sau daca smerindu-te shi rugandu-te tzi-ai curatzit ochishorul... caci altfel ni se va da semnul lui Iona: "trei zile mai sunt shi cetatea va fi distrusa" caci daca nu vom avea in Romania 10 cetatzi drepte sau macar cinci, atunci vine shi peste noi necazul cel mare... Erezia tocmai aici constă: că noi vestim cu buzele ceea ce am învățat din Scripturi și de la Sinoadele a toată lumea: "Și iarăși va să vie cu slavă..." aici ai dreptate shi tocmai de aia ma stradui sa vestesc din toata inima neascunzand Adevarul sub obroc ci sa il ashez frumos in candela ca sa lumineze la toata casa, la totzi cei dinlauntru... dar Dumneata necunoscand slava lui Dumnezeu ai impresia ca este asha o mandrie gLumeasca, un fel de onor mandria ca il calc shi-l batjocuresc pe Dumnezeu, poi asha niciodata nu v-a veni... caci aia nu e slava ci trufie shi minciuna... deci minciuna shi nepriceperea shi erezia este in ce crezi dumneata ca va fi, in ashteptarile tale... poi noi tocmai asta marturisim ceea ce din 1992 a inceput, am inceput sa devenim Tzara Stralucirilor Domnului peste oameni... shi a binecuvantarii shi milostivirii Sale... dar Dreptatea Lui se manifesta mereu shi daca facem invers, il hulim, il respingem, ne dam noi mai mantuitori shi mai dreptzi shi mai buni ca Domnul cand defapt suntem mincinoshi shi rai, atunci dreptatea Domnului va face ca sa ne atragem asupra noastra raul shi blestemul shi potopul ca sf Ilie se roaga mereu pentru nimicirea cat mai rapida a celor ce prapadesc pamantul... shi rugaciunea lui prinde Putere... caci daca nu ar fi preasfanta nascatoare de Dumnezeu, care sa se roage pentru noi, shi pentru tine, pentru numele tau frumos, demult am fi fost datzi pierzarii... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
oare de ce nu te intrebi shi pe dumneata daca nu cumva oare eshti shgeabul celui rau? de ce omul pe insushi se exclude mereu? poi in numele Meu vine orice creshtin, orice creshtin este in numele Domnului, shi multzi din bisericile apostate shi multzi ierarhi shi preotzi shi multzi afirma ca este biserica Domnului, ca sunt Eu, iar antichristul, marele Danila banband ce va pecetlui cu && ca un mare 'berator ce se va autoinscauna cu participarea patriarhului dupa ce a trimis echipa de scamatori-scapatori de probleme ca sa umble din usha in ushe ca sa semneze creshtinul ca accepta autointronarea sa, shi vor introna pe ala din desfranata jidoavca... ala va veni in toata puterea de ascunzis shi marshavie shi minuni mari inaintea oamenilor shi chipul sau se va arata printre shtiri la rubrica noutatzi, shi cat va sta peste bisericile shi apostatzii care l-au primit cu entuziasm, va aurii clopotnitzele shi cupolele shi va renova bisericile pe la fatzadele interioare shi exterioare shi va pune peste ele incinarea la satana, shi se spune sa nu intram in ele ca acolo se aduce jertfe sanjueroase caci sunt o sinagoga a satanei.. dar domnule, eu am impresia ca noi suntem demult invoitzi cu satana, caci am aceptat moartea shi veshnicia mortzii a doua, caci in perioada lui moarte u va mai fi, in perioada antichristului ci toate vor fi ticluite spre ispita, shi se va intra fara oprelishti in acele locuri dar nu este spre mantuire ci spre pierzare shi suntem sfatuitzi sa nu mergem... dar minunile alea mari, alea vor fi ca sa inshele pana shi pe cei aleshi, caci vazandu-le vor zice ca sunt de la Dumnezeu shi astfel pana shi pe cei aleshi ii va inshela... ca sa se inchine satanei, caci vor face din apa vin shi din cele uscate vor face lucruri proaspete shi vor zbura pe sus, caci vor veni in toata puterea satanei de inshelare shi de preschimbare shi masluire shi vrajitorie... dar vor veni shi in casele oamenilor dracii shi duhurile rautatzii shi-i vor invatza sa creada in antichrist, le vor entuziasma vazduhurile shi interiorul shi oamenii se vor lua dupa antichrist... DAR Cuvantul lui Dumnezeu a venit ca sa franga acest veac desfranat shi pacatos pe la mijloc tocmai ca sa ne pazeasca pe noi creshtinii-ortodocshi de tot necazul ce va sa fie shi este deja... shi l-a frant in 1992... dupa 7500 de ani de la facerea lumii, de la caderea lui Adam shi Eva, cadere in moarte, in pacat shi sub timp... deci cititzi shi nu va rupetzi de BOR, de Har shi de Cuvantul lui Dumnezeu caci mladitzele care se rup de Vie shi de Gradinar se vor usca... shi vor fi smulse shi se vor arunca in foc... shi ele ard... cu szmoala shi cu pucioasa... |
|
|||
|
|||
![]()
1. Cu "Venirea Domnului întru slavă" tot nu te-ai lămurit, că ceea ce a fost la Maglavid și la Vladimirești și la Pucioasa numai slavă n-a fost, ci ascundere și frică și umilință și înjosire inutilă a lui Hristos. Destulă a fost umilința Domnului pe cruce, nu mai era nevoie să fie umilit a doua oară, așa cum fac acum cu El pucioșii, prezentându-L ca pe un Dumnezeu neputincios și fricos și bolnăvicios și complet dependent de capriciile oamenilor. Or, nu în umilință va să vie Domnul a doua oară, nici în tupilare, nici în teamă paralizantă de cei efemeri, aflați pentru scurtă vreme la putere; ci ÎN SLAVĂ VĂZUTĂ, și înconjurat în chip văzut de sfinții Lui îngeri.
Și văzut de toată suflarea Pământului, nu de unul sau doi, care nu au nici măcar martori care să-i susțină. 2. Nici cu venirea antihriștilor pseudo-ortodocși în numele Domnului n-ai înțeles nimic, pentru că iată ce zici matale: [COLOR=Red]"...poi in numele Meu vine orice creshtin, orice creshtin este in numele Domnului..."[/COLOR] după care adaugi o minciună: [COLOR=Red]"...shi multzi din bisericile apostate shi multzi ierarhi shi preotzi shi multzi afirma ca este biserica Domnului, ca sunt Eu..."[/COLOR] [COLOR=Black]Căci nu s-a auzit vreodată ca vreun preot sau arhiereu, nici ortodox, nici catolic, nici protestant, nici măcar eretic sau schismatic, să îndrăznească să spună: "Eu sunt Hristosul" ... ci numai pucioșii au îndrăznit. Ca ei n-a fost nimeni până acum să se dea drept Hristos, adică să se arate pe sine ca fiind Antihrist. [/COLOR]Or fi creștinii "în numele Domnului", dar nimeni nu îndrăznește să spună " Eu sunt" așa cum fac pucioșii. Creștinii se consideră doar ucenici care propovăduiesc "în numele Domnului", așa cum pot ei să facă, fiecare după înțelegerea lui și duopă puterile lui. La pucioși găsim însă o adevărată substituire de Persoană, căci la ei auzim cuvintele "Eu sunt", de care ne avertiza Apostolul: [COLOR=fuchsia]Căci mulți vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, și vor amăgi pe mulți.[/COLOR][COLOR=#993300] (Marcu 13, 3-6) [/COLOR][COLOR=#993300][COLOR=Black]Așa că dragă Vsovi, lasă-te de sportul ăsta, că e prea greu pentru circumvoluțiunile frăției tale. Apucă-te de altceva mai simplu, de table, de țintar, de bambilici, că treburile astea văd că te copleșesc. Ăi fi matale sufletist, dar vezi că pledezi pentru cine nu trebuie, doar așa, ca să fii Gică contra, și să se uite toți după frăția ta și să se mire.[/COLOR] [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Și ca epopeea absurdului să fie deplină, iată ce sfaturi ne dai frăția ta:
[COLOR=Red]"...deci cititzi shi nu va rupetzi de BOR, de Har shi de Cuvantul lui Dumnezeu..." [COLOR=Black]Păi tocmai asta e ceea ce matale refuzi să pricepi, că toți cei care au citit "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" și au crezut în el, dar absolut toți!!!!!!! au ajuns să se rupă de B.O.R.[/COLOR] [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Și iată ce mai zice Vsovi:
[COLOR=Red][COLOR=Black]Mărturisirea de credință a lui Vsovi: [/COLOR]"...Nu am decis sa-i reprezint shi nu le fac propaganda shi nu sunt apostol sau ceva ci doar un [COLOR=Magenta]umil pacatos mirean din BOR[/COLOR]..." [COLOR=Black]Să zicem că așa este, dar în cazul acesta suntem obligați să observăm că ceea ce ai făcut, ridicându-i în slăvile cerului pe pucioși, ai făcut : - fie în stare de inconștiență; și atunci rău ai făcut, pozând în fals într-un om treaz și cu capul pe umeri; - fie, mânat de vreun duh, care te-a îndemnat și învățat ce să faci și cum să faci; și atunci, rău te-a învățat; - fie, ai făcut după capul tău; și atunci, rău cap ai avut. Iar propagandă tot ai făcut - chiar dacă nu recunoști -, îndată ce ne-ai servit nouă pe Forum "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa", ca să-l digerăm acum în Post la desert, după Obedniță. Umil păcătos oi fi, dar numai în parte (adică, numai păcătos, nu și umil) însă mirean din BOR nu mai ești. Îndată ce propovăduiești pe Forumul Creștin Ortodox o învățătură neortodoxă (Evanghelia de la Pucioasa) nu mai ești din BOR ci ești din BNIP (Biserica Noul Ierusalim de la Pucioasa) chiar dacă ție ți se pare că nu ești. Abia când o să auzi în BOR citindu-se Evanghelia de la Pucioasa, pe care acum o propovăduiești întregii lumi pe Internet, atunci vei putea spune că ești din BOR. Până atunci ești un [COLOR=Magenta]mândru păcătos mirean din BNIP[/COLOR]. [/COLOR][/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[COLOR=black]deci dumneata nu pricepi interpretarile, iar daca bine imi amintesc de cele mai multe ori, cei din casa sa, cei intru Mine, cei ai Lui s-au ridicat mereu sa spuna ca nu Hristos, Cuvantul lui Dumnezeu e Hristosul ci ei, ca ei shtiu mai bine cine e Hristosul, dar cine este :[/COLOR] [COLOR=black]"Eu sunt, Cel ce sunt" adica un Mare anonim cum este Tatal lui Moisi... caci asha s-a aratat dupa inviere ca un Dumnezeu Necunoscut...[/COLOR] deci asha sa le spui batranilor: "Cel ce este m-a trimis la voi" "l. Un om oarecare, din semintia lui Levi, si-a luat femeie din fetele lui Levi." "4. Iar sora copilului pandea de departe ca sa vada ce are sa i se întample." "18. Mergand ele la tatal lor Raguel, acesta le-a zis: "Cum de ati venit astazi asa de curand?" "21. Si a ramas Moise la omul acela si i-a dat pe fiica sa Sefora de sotie." "24. Auzind suspinele lor, Dumnezeu Si-a adus aminte de legamantul Sau pe care îl facuse cu Avraam, cu Isaac si cu Iacov. 25. De aceea a cautat Dumnezeu spre fiii lui Israel si S-a gandit la ei." '''14. Atunci Dumnezeu a raspuns lui Moise: "Eu sunt Cel ce sunt". Apoi i-a zis: "Asa sa spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!" 15. Apoi a zis Dumnezeu iarasi catre Moise: "Asa sa spui fiilor lui Israel: "Domnul Dumnezeul parintilor nostri, Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac si Dumnezeul lui Iacov m-a trimis la voi. Acesta este numele Meu pe veci; aceasta este pomenirea Mea din neam în neam!" ''' [COLOR=black]deci Antichristul ala care spune Eu sunt Mesia, eu sunt Mesia cel Adevarat, Eu sunt, Eu sunt Dumnezeu, de se va inscauna gLumeshte, ala nu se va inscauna de sus de la Dumnezeu in Noul Ierusalim ci v-a cauta sa-l ocupe, sa-l fure, sa se inscauneze in locul Hristosului peste tot unde poate shi o va face asha incat sa inshele prin CIE shi CMB shi prin organizatziile masheonice, venind din desfranata jidoavca, ca marele berator, marele motan Danila, pecetluind cu && pe supushii sai care il vor recunoashte de pare PISi shi vori introna in sufletele oamenilor puii de masheoni mari iubitori de munci, de pecetluiri satanice shi lepadari de Dumnezeu, mari iubitori de ingamfare, mandrie shi cruzime asha ca shi nishte injurashi ai gLuminii, dand semne shi minuni mari ca sa inshele shi sa piarda, dand hrana shi bunastare daca i te inchini lui Satana, ori prin cele doua fiare antichristului shi crezi ca Iisus este un mincinos, Cuvantul lui Dumnezeu o erezie, il Huleshti pe dumnezeu shi cortul Sau cu oamenii, shi te invoieshti sa acceptzi conducerea suprema a satanei shi antichristului adica a "Mesiei" viclene shi mincinoase cu chip ascuns, caci la inceput se va arata bland shi plin de toate insushirile... shi se va arata printre shtiri la rubrica noutatzi...[/COLOR] [COLOR=black]dar draga MM, nu a spus Hristos prin Ioan Botezatorul ca el este Mielul? nu a marturisit shi nu a intrebat pe apostoli mereu ce cred despre El? ca cine este? nu le-a aratat shi i-a mustrat mereu sa creada? shi ce sa creada? poi sa creada ca nu va mai fi o alta nashtere, un alt Mesia ce va veni in trup, ci ca Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna, iar cand va veni a doua oara va veni in slava Talui Sau, dar dumneata ai vrea sa vina in slava meciurilor shi razbelurilor gLumii... poi biruintza lui Dumnezeu nu este impotriva sangelui shi a carnii, ci impotriva raului shi multzi nu vor pricepe cum va birui pe cel rau, shi pe proorocul mincinos shi pe totzi cei ce se inchina satanei shi traiesc in minciuna, dar candva vor afla....[/COLOR] [COLOR=black]deci daca zic eu despre mine insushi ca iata:[/COLOR] [COLOR=black]-Eu sunt Hristosul, m-ai crede? poi ca mai crede tu ori ca m-ash crede eu facand un efort actoricesc pentru slava de la oameni sau din joaca, este asta ceva? este asta doar o falsa parere de sine, o autoinshelare din care potzi sa ieshi ushor sau te acapareaza pentru multzi ani, inchipuindu-te ca ai fi Brucee Lee, sau Jack Nicolson sau Ioan Botezatorul, sau chiar Dumnezeu Tatal, sau orishice inchipuiri shi diavoli shi balauri shi szmeus shi zmei, deci ce este asta? nimic. un talent prefacatoricesc, actoricesc, sa ma prefac foarte bine ca nu ma prefac ori ca ma prefac... plina e lumea cu acest "talent" dar ala va veni ca sa desparta el oile de capre, ca "oile" lui vor fi un fel de injurashi ai dreptatzii... shi de aia zice ca sa nu-i primeshti ca vor fi farisei ce se recunosc ca fiind plini de toate vredniciile...[/COLOR] [COLOR=black]N-a recunoscut Hristos in fatza siniedrului ca El este Mesia? a recunoscut, shi nu asha ziceau despre El cum spui dumneata de Cuvantul Lui Dumnezeu? iar acum iata ca dumneata te aratzi lesne credincioasa fatza de acela care se indoia siniedrul shi erau siguri ca e un demonizat, te artzi credincioasa de acela din vechime pe care nu l-ai auzit, nu l-ai vazut shi nu-i cunoshti Cuvantul prea bine, iar despre Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu te aratzi greu credincioasa, poi nu este Viu Domnul? nu este El cel care mereu graieshte pentru Astazi?... poi de ce nu cautzi sa afli dupa roade, roadele care or sa apara in tine ascultant shi urmand, dupa Adevar, dupa Marturisirile Scripturii shi Apocalipsei, cauta sa vezi daca este Mincinos, pune-L pe Dumnezeu la incercare sa vezi daca legamantul shi nadejdea cea noua nu o respecta Domnul, cauta shi te lamureshte, shi cum s-a lamurit par Arsenie Papacioc? poi asha: shi-a facut cruce shi s-a pecetluit....[/COLOR] [COLOR=black]deci draga MM, Dumnezeu intodeauna a recunoscut ca El este Mesia, fiindca El era, shi a aratat ca a implinit shi implineshte ce a dat prin prooroci, caci nimic nu face fara ca sa fi scris mai inainte prin prooroci, sh prin cele 7 Trambitze ingereshti ale Sale, ca sa shtie oamenii ce anume cere Dumnezeu shi la ce cheama... mereu, mereu, mereu.[/COLOR] [COLOR=black]dumneta vi cu aceiashi idee ca spune despre el ca este Mesia shi defapt nu este, aceiashi idee a siniedrului, ori ca este alta evanghelie, poi ce evanghelie a vestit sf Ap Pavel? care este evanghelia sf Ap Pavel? shi despre ce Hristos vorbeshte Cuvantul lui Dumnezeu?[/COLOR] continuarea mai jos |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=#ff00ff]Căci [SIZE=6][SIZE=4]mulți[/SIZE] [/SIZE]vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, și vor amăgi pe [SIZE=4]mulți[/SIZE].[/COLOR]
[COLOR=black]deci trebuie sa vezi shi acest "multzi" din text, shi nu sa osandeshti ori sa judeci pe copiii care se mai cred unul sau altul ori se joaca inchipuindu-se actoriceshte ca sunt Hristos, ca asta nici macar nu e gresheala, caci daca itzi inchipui ca eshti Hristosul facand exact ce a facut Hristosul, lasandu-te uns precum era Hristosul, capatand asemanare, urmare, imitare, te vei mantui shi tu dar shi pe altzii ii vei duce la mantuire, dar Hristosul ala mincinos ala se arata ca ar fi dar face cu viclenie shi marshavie cele ale fetzei lui ascunse, cele ale rautatzii care nu te lasa ca sa o vezi, mintzind nu pentru a face binele shi a urma pe Dumnezeu sau pentru a se juca ci mintzind ca sa te traga in iad, sa introneze peste sufletul tau pe puishorul de masheon... iar iubitorul ala intzelept de... placeri spurcate, de mocirlire, de injurasheotzie, shi ala ar vrea sa fim fiecare fraier, un vrajitor shi un vrajmash al lui Dumnezeu, uneori chiar fara sa ne dam seama ci manipulandu-ne shi sculandu-ne ca pe nishte sculishoare sculate spre a lovi cu piciorul in tzepushi, oameni rai, mikidutzi care se vor inchina la satana lepadandu-se de Hristos, de BOR de Cuvantul lui Dumnezeu, de nadejdea cea noua a Raiului shi vietzii veshnice shi de cautarea mantuirii shi rabdarii shi credintzei pana la sfarshit. Deci tot cel ce va cauta shi va primi necazul, tristetzea shi desznadejdea cea mare imbracata in fericirea entuziasmanta asha ca o scamatorie, ca o sclifoseala, ca un dribling, ca o speculashie de la Dumnezeu prin invartoshare shi manipulare satanica vazuta shi nevazuta crezand ca se datoreaza diavolului se vor duce in iad, caci vor pacatui shi se vor naturaliza cu patimile shi cu minciuna...[/COLOR] [COLOR=black]daca ai fi tzinut seama de acel multzi din text, ai fi intzeles ca eu sunt mai aproape de adevar prin interpretarea mea cu atat mai mult cu cat istoria confirma cine au fost acel fals "Eu sunt Mesia"... cine erau lupii imbracatzi in haina de oaie, uneori chiar mamica ori taticul ori bunicul ori fratele mai mare, ori chiar popa, ori fratele de manastire, ori chiar arhiereul, staretzul, ori patriarhul, ori chiar Apostolul, ucenicul sau chiar arhanghelul sau serafimul... "noi sau un inger din cer" deci vezi asta este sursa ereziilor, de aici a ishit Arie sfartecand haina alba a Mielutzului, caci intr-o clipa de mandrie shi minciuna poate sa vina prin guritza noastra un balaure cat casa care sa ne traga in abisul de szmoala shi sa ne impatimasheasca cu "focul" cu pucioasa arzator.[/COLOR] deci draga MM, pe lanaga ca ma faci mincinos, ca joc bambilici ori table ori alte chestii, dumneata nu vezi ca eshti pe laga subiect? nu vezi ca nu pricepi nimic din duhovnicie dar ca te aratzi ca un bodiguard al fatzarniciei shi al taramului himeric? nu vezi ca aperi pe fata morgana? de cate ori trebuie sa itzi explic ca sa crezi ca nu te mint? de cate ori trebuie sa il pun pe batranul cu trei bube roshii pe nas ca sa pricepi shi sa crezi adevarul? poi nu cumva ar trebui sa te lashi dumneata de acuzare shi de procesele lipsite de probe shi de dreptate shi de socoteala cea dreapta? nu ar trebui sa-tzi dai demisia din consiliul de onoare al inquizitziei? nu ar trebui dumneata oare sa nu mai batjuocureshti pe Dumnezeu shi gradinitza lui? nu ar trebui dumneata sa pricepi mai cu folos Cuvintele lui Dumnezeu ca sa nu le rastalmaceshti spre a ta pierzare? nu dumneata ar trebui sa faci toate astea? ci eu sa ma apuc de bambilici shi de table? poi nu tzi-ma aratat ca antichristul nu sufera sa auda numele Domnului? ar vrea sa dispara, sa nu mai fie? nu-l suporta... il trece sub tacere... caci iubeshte doar shefia lui shi unitatea maseolnica... scotzand puishori masheoni plini de rugaciune comuna shi de dragoste fatzarnica shi desfranata, asha ca nishte pui de naparparci ori de vipvipera... dar iata profetzia din 270 shi ceva sau cineshtie de cand este ea: [COLOR=#0000ff]1 : Profetia Sfantului Mucenic Ipolit - PAPA AL ROMEI[/COLOR] Si pe tot Proorocul, de îl vei întreba,vei afla de obste vestind pentru sfârsitul lumii. Atunci se vor duce toti catre dânsul si-i vor zice: am auzit ca esti mare împarat si veselesti pe toti slujitorii tai, pentru aceasta am venit, ca sa ne închinam tie, spre a ne hrani, ca pierim de foame. Atunci le va zice înselatorul: veniti sa va punem pecetea (666) pe mâna dreapta si pe frunte si va voi da oricâte voiti. Pentru aceasta va pecetlui dreapta omului, ca sa nu mai poata face cu mâna semnul cinstitei Cruci si sa fie a lui desavârsit. Se vede ca numai cu câte o litera are sa fie însemnata în pecetea lui antihrist, pentru fiecare cuvânt, care va fi zis al lepadarii de Dumnezeu. Iar aceia, necunoscând inselaciunea lui, vor sta ca sa-i pecetluiasca pe mâna dreapta si pe frunte. Iar pecetea lui va avea numarul 666, dupa marturisirea Sfântului Ioan Evanghelistul. Si îi va face pe cei mari si pe cei mici bogati, va slobozi pe cei ce sunt în robie, ca pe multi sa-i amageasca, si nimeni nu va putea sa vânda, sau sa cumpere, fara numai aceia care vor avea semnul si numarul fiarei sau numarul numelui fiarei. „Aici este întelepciunea. Cel ce are minte, socoteasca numarul fiarei; ca nume de om este si numarul ei este 666”. Iar întelesul pecetii va fi asa: MA lepad de Facatorul cerului si al pamântului, ma lepad de Sfântul Botez, ma lepad de a sluji lui Hristos si ma fac rob al tau; ma lepad de împaratia cerului si iubesc muncile cele vesnice; ma lepad de Sfânta Cruce si primesc pecetea ta. Acestea vor fi scrise în pecetea înselatorului antihrist. Care nu va voi sa primeasca pecetea lui, va primi moartea din mâinile lui. „Fericit va fi cel ce va rabda în acea vreme, caci se va mântui si cu mucenicii cei mari va fi”, dupa cum zice Domnul, în Evanghelia de la Matei: „Cel ce va rabda pâna la sfârsit, acela se va mântui”. Si Sfântul Ioan Evanghelistul, zice în Evanghelia sa: „Unii ca aceia mari se vor chema”. Dupa acestea, antihrist va preface pe diavoli în chip de îngeri straluciti si multime multa de draci va pune ca sa-l laude si sa-l slaveasca, zicând: Mare este împaratul vremii de acum, mare este stapânirea si domnia lui, cine este Dumnezeu si cine este Domn afara de acesta? Acesta este Dumnezeu. Veniti, de va închinati lui, veniti, de credeti lui! Pentru aceasta ne porunceste Domnul în Sfânta Evanghelie de la Matei, zicând: „Cautati sa nu va însele cineva pe voi”. Si atâta se va mândri înselatorul, ca va face multe feluri de naluciri cu vraji si cu farmece si se va arata prefacându-se ca se suie la cer si-l vor lua dracii si-l vor purta prin vazduh. Apoi va face, cu naluciri, ca omoara si înviaza, facând pe slujitorii lui a face cele poruncite cu multa frica si cutremur. Atunci va trimite prin munti, prin pesteri si prin crapaturile pamântului pe dracii lui, spre a cauta pe cei fugiti si ascunsi de frica lui, cei care nu au voit sa se pecetluiasca. Sidaca vor veni pentru a se pecetlui, bine, iar de nu, cu atâtea pedepse îi va munci, de care nu s-au mai pomenit si nici nu s-au mai auzit în veac. Caci cu asa de cumplite munci îi va munci, încât numai de s-ar gândi cineva la ele, cu totul s-ar înfricosa si cutremura. Fericiti vor fi aceia, care vor birui pe nelegiuitul antihrist, ca acesti Mucenici, se vor cinsti cu mult mai mult decât cei dintâi Mucenici. Pentru ca cei mai dinainte mucenici au biruit pe slujitorii lui antihrist (oameni), iar acestia îl vor birui pe însusi antihrist. Atunci toti, care se vor arata slujitori râvnitori ai lui Hristos, se vor cinsti si se vor încununa de însasi mâinile lui Hristos, Dumnezeu Atottiitorul. " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[SIZE=3][COLOR=#660066]Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea sfântului prooroc Iezechiel" [/COLOR][/SIZE]din 03-08-1997 unde este scris ca suntem indemnatzi spre ceea ce spun eu, ca aia se intzelege din ce este scris, iar dumneata negi inclusiv ce este scris, ca sa fie asha cum zici dumneata, deci cui ii creshte nasul ca la pitochio? mintzind ca roadele ar fi schisma ori lepadarea ori tot fel de minciuni... probabil dumneata cideshti exact pe dos, shi atunci nu-i de mirare sa sustzii aceste enormitatzi ca ar ieshi din Cuvantul lui Dumnezeu "in mintea stramba shi lucrul drept se stramba" (trambitza nr3) se refera la orice pisoiash care se lipeshte de cetatzile lui Dumnezeu, shi nu la tine, care ai o minte buna dar o foloseshti rau manata cineshtie de cine... nu-i exclus ca tocmai Domnul sa te mane... caci mie mi-ai adus numai fericiri, caci multe mi s-au lamurit din pricina ta, deci ma veselesc de tine, shi-tzi multzumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asha o fi cum spui, shi multzumesc ca m-ai shi socotit... cred ca in mod corect... deci iata ca itzi multzumesc pentru felul cum m-ai osandit shi etichetata, dar din BOR nu ai ungerea sa ma evacvuezi dumneata shi nici dreptul la cenzura nu cred sa-l fi primit de la duhovnicul tau, tu care te plangeai candva de cenzura... cand aceia ishi cereau un drept nu pentru ei ci pentru cei peste care vine necazul din neshtiintza caci ishi ridica piciorul sa loveasca mereu in tzepushe... deci pentru voi a dorit Domnul ca sa nu lovitzi ca sa nu suferitzi, caci din Dreptatea lui Dumnezeu vine bataia shi durerea peste fiii neascultarii... in loc sa vina binecuvantare shi dar peste dar, har peste har.... deci asha am discutat cu tine ca sa te feresc pe cat posibil sa nu vie peste noi rau, caci iata am gasit sa discut mereu cu tine shi sa itzi raspund, cazand in mandrie shi in slava de la oameni, ajungand asha cum spui: un mandru pacatos nici din BOR shi nici din SCNI ori BNIP cum scrii dumneata... deci ma iarta daca zici ca te-am mintzit shi pacalit, dar nu te lua dupa mine ci dupa tot Cuvantul lui Dumnezeu care iese din gura lui Dumnezeu, Amin. asha cum ma stradui shi eu... shi poate vom fi iertatzi. |
|
|||
|
|||
![]()
Citat după Vsovi:
[COLOR=red]“…nu va mai fi o alta nashtere, un alt Mesia ce va veni in trup, ci ca[/COLOR][COLOR=red] Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna, iar cand va veni a doua oara va veni in slava Talui Sau, dar dumneata ai vrea sa vina in slava meciurilor shi razbelurilor gLumii…” [/COLOR] 1. De unde știi tu că eu vreau așa ceva ([COLOR=red]sa vina in slava meciurilor shi razbelurilor gLumii[/COLOR])? Eu nu vreau nimic din ceea ce bolboroseshti tu, ci sunt încredințată ca va fi așa cum s-a proorocit: Hristos va veni în chip văzut, cu slavă cerească , înconjurat de sfinții îngeri; tot așa cum a fost văzut și la Înălțarea Sa la cer, astfel va și veni (adică, în chip văzut, nu pe furișatelea): “[COLOR=#993300]Care au și zis: Bărbați galileieni, de ce stați privind la cer? Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, [/COLOR][COLOR=fuchsia]precum L-ați văzut[/COLOR][COLOR=#993300] mergând la cer.[/COLOR]” [COLOR=#993300](Faptele Ap. 1,11)[/COLOR] Deci, încă odată îți spun, poate vei reushi să pricepi: Hristos nu va veni pe ascuns, pitulându-se fricos după uluci, sau în formă de duh vorbitor prin halenă de om muritor, așa cum pretind pucioșii. 2. Pe ce te bazezi zicând că Mesia nu va veni în trup, zicând că “[COLOR=red]Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna[/COLOR] “? Căci până și pucioșii pretind uneori că Mesia va veni în trup, doar că ei spun că a și venit, “ca un fur noaptea”, și nimeni nu L-a văzut; dar a venit în trup, după cum mărturisește “Sscriptura de la Pucioassa”: [COLOR=blue]“Am cerut de la Tatăl să Mă arăt [/COLOR][COLOR=fuchsia]în trup[/COLOR][COLOR=blue] ca să nu mai cădeți. Copii, glasul ce-l auziți acum, acela va judeca! Vine foamete mare, mare, dar Eu tot vă vorbesc, tot Mă mai cobor să vă vorbesc .”(6 februarie 1959)[/COLOR] [COLOR=blue]“Eu, Domnul Iisus Hristos [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt trimis[/COLOR][COLOR=blue] de ce este scris în Carte să vin iarăși [/COLOR][COLOR=fuchsia]cu trupul[/COLOR][COLOR=blue], da nu se mai zidește ca la început, ce s-a zidit de la început.” (25 ianuarie 1966)[/COLOR] Deci pucioshii pretind aici că Hristos [COLOR=Magenta]este trimis cu trupul [/COLOR]la ei; atâta că, dacă admitem că e așa, această venire este complet lipsită de slava proorocită și de alaiul îngeresc, căci e venită cu mare ascundere și cu mare temere, ca și când ar fi în mare pericol ca s-o pățească. Ciudățenia este că, de cele mai multe ori, în restul scrierilor lor sacre, pucioshii pretind că Hristos nu e venit cu trupul, ci cu duhul; dar cine să-i mai înțeleagă dacă sunt așa de suciți și se contrazic de la o “proorocie” la alta!! Altfel ar trebui înțelese cuvintele: [COLOR=red]“…nu va mai fi o alta nashtere, un alt Mesia ce va veni in trup, ci ca[/COLOR][COLOR=red] Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna..." [COLOR=Black]; trebuie înțelese în sensul că era cu neputință ca Hristos să aibă nevoie de un alt trup, de data aceasta muritor (de trupul muritor și păcătos al Virginiei Tudorake - Ștoika) în care să intre și să se încuibeze și din care să vorbească aiurea în tramvai timp 25 de ani! (adică în zadar, căci ucenicii Virginiei s-au risipit care-încotro, după moartea ei)[/COLOR] [/COLOR] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|