![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce imbold te mina? Sa vedem cu ce te deosebesti de un nemernic de sectant. |
|
|||
|
|||
![]()
in ce ar consta acel curaj .
Crezi ca sta cineva sa te pindeasca sa verifice daca faci matanii,rugaciuni , incantatii , sa te verifice la doctrina ,dogme , sa te bage in sedinte de comitet etc? N-am nimic impotriva ca tu iti faci cruce daca asa simti . Dar te intreb ,ai facut-o ca asa ti-a venit de prima data sau asa ai invatat sau ai apucat? Cautati nod in papura la forme ,care nu le cere Dumnezeu ,ci cei care vor sa impuna autoritatea lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poti sa intelegi ca cineva poate face ceva din dragoste? De exemplu, noi nu facem pomeni; insa, daca cineva ne cere ajutorul la toate pregatirile si sarmalele, ajutam. Nu mancam de pomana, dar ajutam omul , caci ii e greu si oricum o va face si fara noi, dar se va chinui mai mult. Si nu e nimic fatarnic in asta. Se numeste sacrificiu; sa calci pe mandria , comoditatea si orgoliul tau de dragul altuia. Pana la pacat, desigur... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ano, chiar ca ai luat locul Andruscai. Ea s-a facut fata serioasa si scrie mesaje cu substanta, dar tu parca te crezi la "Cronica carcotasilor." Chiar nu poti da mai mult?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Andrusca era si este fata serioasa si iubire fata de Dumnezeu, ma gandesc tu o sa reusesti sa te faci serioasa? nu-mi raspunde, raspunde-ti tie. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Raspund, ca sunt pe forum. Deci eu nu pot intelege mai mult, asa ca tu imi scrii pe inteles. Ok, ce ar trebui sa inteleg din mesajele tale? Ca ele nu spun nimic concret, doar batjocuri fara dovezi , un fel de tra-la-la ce rai sunteti voi...
|
|
||||
|
||||
![]()
fiecare intelege dupa puteri. in fata secatrilor asta e raspunsul meu
![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|