Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2009, 23:48:59
Maranatha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Foarte de acord, exact asa gandesc si eu...cica ne acuza pe noi pentru respectul acordat Sfintilor, iar ei fac cruci in care nu cred din respect fata de oameni!!!

Fatarnicie si superficialitate...ori crezi in ceva ori nu, si de aceea nici nu se pune problema sa intru in case de adunare in care nici macar nu se face Semnul Crucii...sa renunt la semnul Crucii pentru respectul fata de sectari!!!!

Cand o buciuma Adam am sa renunt eu la ceva din Credinta cea Adevarata in favoarea respectului fata de sectanti....invers stiu ei de ce renunta la erezie pentru Biserica Adevarata...e de inteles!
Sefu, ia iexplica matale in ce consta fapta ca iti faci cruce cu propria mina.
Ce imbold te mina?
Sa vedem cu ce te deosebesti de un nemernic de sectant.
Vechi 09.12.2009, 23:54:51
Maranatha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
ai curaj sa-ti faci cruce in fata pastorilor?
in ce ar consta acel curaj .
Crezi ca sta cineva sa te pindeasca sa verifice daca faci matanii,rugaciuni , incantatii , sa te verifice la doctrina ,dogme , sa te bage in sedinte de comitet etc?

N-am nimic impotriva ca tu iti faci cruce daca asa simti .
Dar te intreb ,ai facut-o ca asa ti-a venit de prima data sau asa ai invatat sau ai apucat?

Cautati nod in papura la forme ,care nu le cere Dumnezeu ,ci cei care vor sa impuna autoritatea lor.
Vechi 10.12.2009, 08:44:31
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Fatarnicie si superficialitate...ori crezi in ceva ori nu, si de aceea nici nu se pune problema sa intru in case de adunare in care nici macar nu se face Semnul Crucii...sa renunt la semnul Crucii pentru respectul fata de sectari!!!!
Lasa ca a fost Altul care a renuntat la cerul intreg, s-a botezat ca un pacatos care se pocaia de pacate, fara sa fi facut vreodata pacat,si a murit pe cruce ca un talhar de rand, de dragul sectarilor si al neprihanitilor de ortodocsi. Pentru tine si botezul Lui ar fi fatarnicie. Nu avea motiv sa-l faca; nu avea motiv sa manance cu vamesii si curvele; fatarnicii vremii ziceau, ca si tine, ca nu se cade sa se intineze. Dar a facut-o pentru ca ii iubea.

Nu poti sa intelegi ca cineva poate face ceva din dragoste? De exemplu, noi nu facem pomeni; insa, daca cineva ne cere ajutorul la toate pregatirile si sarmalele, ajutam. Nu mancam de pomana, dar ajutam omul , caci ii e greu si oricum o va face si fara noi, dar se va chinui mai mult. Si nu e nimic fatarnic in asta. Se numeste sacrificiu; sa calci pe mandria , comoditatea si orgoliul tau de dragul altuia. Pana la pacat, desigur...
Vechi 10.12.2009, 09:42:16
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Ar trebui sa cinstiti crucea despre care scrie si in V.T.
Se vede ca nu reprezentati un pericol pentru demoni ,nu ati avut ocazia sa va atace si sa fie nevoie sa va inchinati.
pai demonii sunt cu ei, stau ciorchine, deci n-au cum sa se inchine
Vechi 10.12.2009, 09:49:43
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Draga sora, ai grija la oamenii astia ca sunt plin de venin, nu le raspunde provocarilor.
ei saracii n-au nimic, diavolul din ei vorbeste. ar trebui sa ne rugam pentru ei si poate asa ar putea avea pace sufleteasca si nu ar mai bantui pe aici. am tinut sa fac aceasta remarca pentru ca nu lor le raspundem la provocari si celui cu coada
Vechi 10.12.2009, 09:52:29
Senior Member

Implicit

Ano, chiar ca ai luat locul Andruscai. Ea s-a facut fata serioasa si scrie mesaje cu substanta, dar tu parca te crezi la "Cronica carcotasilor." Chiar nu poti da mai mult?
Vechi 10.12.2009, 10:00:49
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
In mandria voastra nu puteti accepta ca exista sfinti.
Am incheiat.
Sa va lumineze Dumnezeu ,mai ales pe cei care ati plecat de la ortodoxie si v-ati botezat la sectanti.
pai trice n-a plecat de la ortodoxie, adica a fost botezat ortodox, dar n-a prea avut de-aface cu ortodoxia, decat ca multi altii care cred ca sunt ortodosci, si asa cum zice si geo, in loc de sarbatorirea Nasterii Dommnului sarbatoresc "taierea porcului"
Vechi 10.12.2009, 10:06:17
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ano, chiar ca ai luat locul Andruscai. Ea s-a facut fata serioasa si scrie mesaje cu substanta, dar tu parca te crezi la "Cronica carcotasilor." Chiar nu poti da mai mult?
eu iti scriu doar mesaje pe care sa le intelegi, nu pot sa scriu mai mult de atat ca n-ai intelege. asta e. pana nu esti convinsa "cum ma cred si parca unde as fi" in locul tau m-as abtine. imi stii parerea despre sectari si ar trebui sa propovaduiesti la tine in iad, de mine nu se prinde erezia. uite ca mi-am facut cruce.
Andrusca era si este fata serioasa si iubire fata de Dumnezeu, ma gandesc tu o sa reusesti sa te faci serioasa? nu-mi raspunde, raspunde-ti tie.
Vechi 10.12.2009, 10:12:54
Senior Member

Implicit

Raspund, ca sunt pe forum. Deci eu nu pot intelege mai mult, asa ca tu imi scrii pe inteles. Ok, ce ar trebui sa inteleg din mesajele tale? Ca ele nu spun nimic concret, doar batjocuri fara dovezi , un fel de tra-la-la ce rai sunteti voi...
Vechi 10.12.2009, 10:23:29
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

fiecare intelege dupa puteri. in fata secatrilor asta e raspunsul meu nu am ce discuta in fata unor aberatii si a unor blasfemii. scurt pe doi. in momentul in care ai sa citesti despre ortodoxie, TOT, nu ideile desantate ale demonilor vostri, exista sanse de discutie, pana atunci n-ai decat sa intelegi ce "tra-la-la" vrei tu. ti-am spus, de mine nu se lipeste erezia. dar diavolul din tine asta nu sta linistit, pana nu-si scuipa aberatiile, nu poate dormi. nu esti obligata sa raspunzi, chiar daca esti pe forum, dar cum ziceam... ala cu coada nu poate sta cu mana-n san. si ca sa nu mai lungesc vorba prea mult, si sa te citez "ignora-ma", lasa-ma langa Dumnezeu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50