![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu. A spus ca daca stia ce se va intampla se facea ceasornicar.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mersi, dar ideia este aceeasi. Asa este, nu imi mai aduc aminte exact forma aforismelor pe care le-am citit pe cand mai eram in liceu, dar imi aduc aminte comentariile facute pe marginea acestora.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu voiam sa te contrazic
|
|
||||
|
||||
![]()
Stai linistit, nu ma deranjeaza sa fiu corectat, sunt constient de faptul ca nu am o memorie infailibila. Chiar apreciez gestul fiindca astfel imi mai reimprospatez si eu memoria.
|
|
||||
|
||||
![]()
Te-am corectat pentru ca sunt unii iti arunca toata gandirea la gunoi doar pentru o greseala ca asta. Pe care nici nu o consider greseala.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acei mari ginditori si savanti au ajuns numai la concluzia, de bun simt, ca stiinta nu poate raspunde la toate intrebarile ce se pot pune. Nu inteleg insa de ce crezi ca religia ar fi in masura sa completeze ceea ce stiinta nu stie la un moment dat. De asemenea, nu inteleg pe ce se bazeaza presupunerea ca dincolo de stiinta trebuie sa existe o ratiune. |
|
||||
|
||||
![]()
Cu siguranta ti-a scapat ceva, nu exista om care sa le stie pe toate si sunt convins ca nu ai citit inca tot ce era de citit pe suprafata pamantului.
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.sciencedirect.com/science...c4d171c5bdbaa1
Chiar daca un numar mai mare de sexe (decit 2) e discutabil, pentru ca presupune o definitie mai larga a sexului, problema sexului e una complexa in care nu exista numai alb si negru. http://www.britannica.com/bps/additi...e-Female-andor- |
|
|||
|
|||
![]()
Iti multumesc pt raspuns .Ma bucur sincer ca ai tinut in mana ceva sfant , ma refer la sf scriptura .Sunt convins ca citesti f mult , din raspunsurile de bun simt pe care le dai .O boala la care ,medicina a spus la un moment dat ca mai mult nu se poate, ma determinat sa ma apropi mai mult de sf biserca ,si intradevar am ajuns la concluzia ,ca biserica merge in stransa legatura cu stiinta . medicina trateaza iar dumnezeu vindeca .
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|