![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
dar cum era numita? ia lumineaza-ne tu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu credeam că am răspuns la prima parte (semnul după care va fi recunoscut Pruncul). La fel aceasta va fi dovada că e vorba de Hristos și nu de hristoșii mincinoși: slava (ce nu va putea fi reprodusa de diavol oricat se va da el drept "inger de lumina").
|
|
|||
|
|||
![]()
apropo daca e sa mergem pe rationamentul tau, voi ati aparut prin 1920.
|
|
|||
|
|||
![]()
B.O.
E o diferenta (semnificativa), nu-i asa? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
BO cu organizare in Tarile Romane, cu ierarhi romani, preoti romani etc. Deci BOR.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai nici nu asteptam sa fie adventist, doar voi sunteti desavarsiti, deja mantuiti de aici de pamant.... Doamne fereste, cum sa fie vorba de un adventist? sau daca a fost, deja biserica adventista s-a debarasat de el deci.....in nici un caz adventist! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am crezut că ați abandonat articolul ăsta penibil din presa de scandal. Dezaxatul acela când a înjunghiat, când a rănit cu șurubelnița, când e criminal în serie, ba mai e și... adventist. Iată comunicatul oficial al Bisericii cu privire la mincinosul articol din revista "Click": http://adventist.ro/stiri/info-adven...-din-iai-.html și iată și corectura redacției în urma sesizării: http://209.85.135.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=ro |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=tricesimusquintus;222170]Nu suntem nici desăvârșiți, nici mântuiți definitiv "de aici de pe pământ"... dar nici criminali în serie nu suntem.
Am crezut că ați abandonat articolul ăsta penibil din presa de scandal. Dezaxatul acela când a înjunghiat, când a rănit cu șurubelnița, când e criminal în serie, ba mai e și... adventist. Iată comunicatul oficial al Bisericii cu privire la mincinosul articol din revista "Click": Mincinosul articol nu vrea sa se dezminta, ba din contra spune ca cei opt frati ai "dezaxatului" fac toti parte din secta penticostala; Dar lasa, daca voi l-ati renegat deja, il luam noi...in ortodoxie mai are sanse de mantuire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|