Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.03.2010, 20:28:19
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Doar că nu era numită B.O.R... și exact aceasta era chestiunea în dispută. Nu era numită așa și nici nu era condusă de români, în rest erau ortodocși români, nu credeam că ar fi fost patagonezi...
... Și mulțumesc pentru complimente.
dar cum era numita? ia lumineaza-ne tu.
Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 20:29:46
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Inainte de a vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, vom vedea pe cer "Semnul Fiului Omului"... Exact asta spune si versetul citat de tine. De ce interpretezi doar jumatate? Si tot nu mi-ai spus ce intelegi tu prin slava
Eu credeam că am răspuns la prima parte (semnul după care va fi recunoscut Pruncul). La fel aceasta va fi dovada că e vorba de Hristos și nu de hristoșii mincinoși: slava (ce nu va putea fi reprodusa de diavol oricat se va da el drept "inger de lumina").
Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 20:30:45
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Doar că nu era numită B.O.R... și exact aceasta era chestiunea în dispută. Nu era numită așa și nici nu era condusă de români, în rest erau ortodocși români, nu credeam că ar fi fost patagonezi...
... Și mulțumesc pentru complimente.
apropo daca e sa mergem pe rationamentul tau, voi ati aparut prin 1920.
Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 20:31:01
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
dar cum era numita? ia lumineaza-ne tu.
B.O.
E o diferenta (semnificativa), nu-i asa?
Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 20:33:29
Banned

Implicit

Citat:
apropo daca e sa mergem pe rationamentul tau, voi ati aparut prin 1920.
"Am aparut" mai devreme, dar nu am fost organizati ca si Uniunea Romana a BAZS. Un an mai devreme fata de organizarea administrativa similara a BOR
Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 20:34:03
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
B.O.
E o diferenta (semnificativa), nu-i asa?
BO cu organizare in Tarile Romane, cu ierarhi romani, preoti romani etc. Deci BOR.
Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 20:35:20
Banned

Implicit

Citat:
BO cu organizare in Tarile Romane, cu ierarhi romani, preoti romani etc. Deci BOR.
Bine, fie cum vrei tu...
Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 22:12:23
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
Stai liniștită, dacă e cazul pe care-l știu eu, nici nu e vorba de un adventist... dar aștept confirmarea să nu vorbim pe ce nu cunoaștem...

Pai nici nu asteptam sa fie adventist, doar voi sunteti desavarsiti, deja mantuiti de aici de pamant....
Doamne fereste, cum sa fie vorba de un adventist? sau daca a fost, deja biserica adventista s-a debarasat de el deci.....in nici un caz adventist!

Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 23:56:07
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
Pai nici nu asteptam sa fie adventist, doar voi sunteti desavarsiti, deja mantuiti de aici de pamant....
Doamne fereste, cum sa fie vorba de un adventist? sau daca a fost, deja biserica adventista s-a debarasat de el deci.....in nici un caz adventist!
Nu suntem nici desăvârșiți, nici mântuiți definitiv "de aici de pe pământ"... dar nici criminali în serie nu suntem.
Am crezut că ați abandonat articolul ăsta penibil din presa de scandal. Dezaxatul acela când a înjunghiat, când a rănit cu șurubelnița, când e criminal în serie, ba mai e și... adventist. Iată comunicatul oficial al Bisericii cu privire la mincinosul articol din revista "Click":
http://adventist.ro/stiri/info-adven...-din-iai-.html
și iată și corectura redacției în urma sesizării:
http://209.85.135.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=ro
Reply With Quote
Vechi 09.03.2010, 14:08:42
veveritza
Guest

Implicit

[quote=tricesimusquintus;222170]Nu suntem nici desăvârșiți, nici mântuiți definitiv "de aici de pe pământ"... dar nici criminali în serie nu suntem.
Am crezut că ați abandonat articolul ăsta penibil din presa de scandal. Dezaxatul acela când a înjunghiat, când a rănit cu șurubelnița, când e criminal în serie, ba mai e și... adventist. Iată comunicatul oficial al Bisericii cu privire la mincinosul articol din revista "Click":

Mincinosul articol nu vrea sa se dezminta, ba din contra spune ca cei opt frati ai "dezaxatului" fac toti parte din secta penticostala;
Dar lasa, daca voi l-ati renegat deja, il luam noi...in ortodoxie mai are sanse de mantuire
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05