![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, Adam, poti posta mai departe.
|
|||
|
|||
![]()
Adam, ce faci??????????? Da-ne cuvantul
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Întrucât colega noastră Adam000 întârzie să posteze un citat pentru continuarea jocului, cu îngăduința voastră voi propune eu ceva:
"Deci și noi de am avea dragoste, însăși dragostea ar acoperi orice greșeală, precum și sfinții fac așa, văzând zdrobirea oamenilor. Căci nu sunt orbi sfinții. Și totuși nu văd păcatele acestora. Pe de altă parte, cine urăște așa de mult păcatul ca sfinții? Dar totuși nu-l urăsc pe păcătos, nici nu-l judecă, nici nu-l ocolesc, ci împreună-pătimesc cu acela, îi sfătuiesc, îl mângâie, îl slujesc, îl tămăduiesc ca pe un mădular bolnav; toate le fac ca să-l mântuiască" Fiind un autor mai greu de identificat, o să premiez răspunsul corect și complet cu o carte de spiritualitate creștină.
|
|||
|
|||
![]()
Filocalia 9, Avva Dorotei - Să nu judecăm pe aproapele.
Last edited by ovidiu b.; 08.03.2014 at 16:17:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Corect... Trimite-mi un mp cu adresa unde să trimit cartea!
Și, firește, postează ceva mai departe...
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 08.03.2014 at 19:53:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Numele cărții e un secret, sau alege Ovidiu?
|
|||
|
|||
![]()
Încă nu m-am decis....trebuie să țin cont de profilul câștigătorului!
|
||||
|
||||
![]()
Ceva cu și de A. Boca, atunci. :)
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, le am pe majoritatea.
Last edited by ovidiu b.; 08.03.2014 at 21:07:54. |
|
||||
|
||||
![]()
Hai mă că am glumit, vorbește cu Mihail ce și cum.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recunoasteti persoana | VladCat | Generalitati | 745 | 20.10.2016 17:32:52 |
Citatul din Biblie care v-a marcat viata | florina_drossu | Despre Sfanta Scriptura | 51 | 24.04.2014 20:33:38 |
Ce intelegeti prin citatul acesta | Marcel_Ionut | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 03.11.2012 16:24:26 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|