![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Voi nu faceti Sfanta Cruce pentru ca nu credeti in ea...insa suspect e faptul ca unele secte nu credeau, acum s-au mai reformat putin si pun cate o cruce mare pe casa de adunare ca sa mai pacaleasca pe cei care nu stiu cine le este fondatorul!!!! Oare de ce nu renuntati voi la minciuna, sa puteti si voi sa fiti crestini adevarati!!?? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu stiu cazuri de acestea. Dar or fi, nu zic nu...
Citat:
Last edited by Doriana; 10.12.2009 at 14:59:29. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Oare de ce spun sectarii numai minciuni, ce tot ascund si pe cine protejeaza????..stiu eu cine e raspunzator de minciuni, dar nu inteleg de ce tot pretind ca ei sunt de la Dumnezeu si ca "profetul" era profet!!! |
|
|
|||
|
|||
|
E mai bun totalitarismul și teroarea ciumei verzi ori roșii?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Astea sunt cuvintele ignorantului "nu stiu" , dar totusi de ce mai vorbesti despre ceva ce nu stii si nu esti informat?Apropo daca nu ai facut-o pana acum iti recomand sa pui mana pe DEX sa vezi ce inseamna "ignorant".
|
|
|
||||
|
||||
|
pe dupa coloane
|
|||
|
|||
|
Nu stiu pentru ca nu am vazut. Tu stii toate cazurile de abuzuri si alte pacate din biserica ta? Sau esti ignorant?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 14:35:20 |
| Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 02:21:11 |
| Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 22:37:50 |
|
|