Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2009, 13:50:19
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Pastorul nu e politzai. Stie ca omul are liber arbitru. Nu e ca la voi : nu ai voie aia ca te smintesti, nu ai voie aialalta ca parasesti singura biserica adevarata. Nu e asa speriat. Stie ca singurul lucru care il desparte pe om de Dumnezeu e pacatul. Si , da, daca ne vede ca pacatuim ne atrage atentia, vine la noi acasa eventual , daca e mai grav. Dar semnul crucii nu e pacat. E doar o miscare a mainii. Ca altii il considera magic, asta ii priveste.
Dar ce te face pe tine sa crezi ca noi facem Sfanta Cruce in Biserica pentru ca sta preotul cu biciul pe dupa coloane? Asta stii tu??

Voi nu faceti Sfanta Cruce pentru ca nu credeti in ea...insa suspect e faptul ca unele secte nu credeau, acum s-au mai reformat putin si pun cate o cruce mare pe casa de adunare ca sa mai pacaleasca pe cei care nu stiu cine le este fondatorul!!!!

Oare de ce nu renuntati voi la minciuna, sa puteti si voi sa fiti crestini adevarati!!??
Vechi 10.12.2009, 13:52:34
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
Pastorul nu e politzai. Stie ca omul are liber arbitru. Nu e ca la voi : nu ai voie aia ca te smintesti, nu ai voie aialalta ca parasesti singura biserica adevarata. Nu e asa speriat. Stie ca singurul lucru care il desparte pe om de Dumnezeu e pacatul. Si , da, daca ne vede ca pacatuim ne atrage atentia, vine la noi acasa eventual , daca e mai grav. Dar semnul crucii nu e pacat. E doar o miscare a mainii. Ca altii il considera magic, asta ii priveste.
Stiu pe o femeie, saraca , prietena de a matusii mele , care s-a convertit la penticostali si care , nu stiu din ce cauza, a fost scoasa in mijlocul adunarii voastre , denigrata si data afara.Femeia a trait o mare deceptie pe plan spiritual dupa acest incident, ca mai apoi sa se intoarca din nou la ortodoxie.Acum merge la Biserica si "e prima acolo in fata" sa asculte liturghia.
Vechi 10.12.2009, 13:56:14
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Eu nu stiu cazuri de acestea. Dar or fi, nu zic nu...

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Dar ce te face pe tine sa crezi ca noi facem Sfanta Cruce in Biserica pentru ca sta preotul cu biciul pe dupa coloane? Asta stii tu??

Voi nu faceti Sfanta Cruce pentru ca nu credeti in ea...insa suspect e faptul ca unele secte nu credeau, acum s-au mai reformat putin si pun cate o cruce mare pe casa de adunare ca sa mai pacaleasca pe cei care nu stiu cine le este fondatorul!!!!

Oare de ce nu renuntati voi la minciuna, sa puteti si voi sa fiti crestini adevarati!!??
Hai sa vedem unde e minciuna. Daca demonii fug de sfanta cruce, iar tu spui ca noi avem demoni, de ce ne putem face cruce lejer si fara nici o prejudecata? De ce stam fara probleme in Bo, printre candele si icoane si toate acele obiecte neinsufletite cu putere dumnezeiasca? Ori noi nu avem demoni, ori ele nu au putere.

Last edited by Doriana; 10.12.2009 at 13:59:29.
Vechi 10.12.2009, 13:59:06
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Stiu pe o femeie, saraca , prietena de a matusii mele , care s-a convertit la penticostali si care , nu stiu din ce cauza, a fost scoasa in mijlocul adunarii voastre , denigrata si data afara.Femeia a trait o mare deceptie pe plan spiritual dupa acest incident, ca mai apoi sa se intoarca din nou la ortodoxie.Acum merge la Biserica si "e prima acolo in fata" sa asculte liturghia.
Doamne apara si pazeste, e clar ca sectantii nu sunt in ordine, parca prea urasc si se manie cand aud de cele Sfinte...si cica orice sectar poate face crucea in fata pastorului in timp ce noua ni se sugereaza ca el ar zambi bland si senin si si-ar face si el Sfanta Cruce cu multa evlaviieeee!!!!

Oare de ce spun sectarii numai minciuni, ce tot ascund si pe cine protejeaza????..stiu eu cine e raspunzator de minciuni, dar nu inteleg de ce tot pretind ca ei sunt de la Dumnezeu si ca "profetul" era profet!!!
Vechi 10.12.2009, 14:00:21
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Implicit

Citat:
si la cate secte au aparut in America, acolo unde aveau libertate totala...cine sa le mai tina socoteala!!
E mai bun totalitarismul și teroarea ciumei verzi ori roșii?
Vechi 10.12.2009, 14:00:28
Senior Member

Implicit

Citat:
Ceee vorbesti tu acolo mai fata, pentru sectari si ortodocsi??? De ce iti plasezi secta inaintea Bisericii Adevarate, iti cam scapa nu??? Nu te poti abtine?!!

Mantuitorul s-a jertfit pe Cruce pentru pacatele intregii lumi si pentru mantuirea noastra...acum 2000 de ani si toata lumea stie asta, iar noi Ortocosii suntem cei care pastrat Cuvantul lui Dumnezeu nestirbit...voi sectele nu aveti nicio legatura, nu te mai atasa ca un apendice de Crestinismul Adevarat, cand noi v-am tot combatut cu ajutorul lui Dumnezeu, insa la cata inselare este in lume...si la cate secte au aparut in America, acolo unde aveau libertate totala...cine sa le mai tina socoteala!!

Acum dupa 19 secole ati venit cu tupeu, portocale si haine second hand din America si ne spuneti noua cum se face Misionarismul si care este Adevarul??? Spuneti-le Sfintilor Apostoli si rugati-va lui Dumnezeu sa va lumineze si sa scapati de ceata de pe ochi si poate cine stie veti afla si voi ce inseamna Sfanta Traditie si de ce noi nu suntem mincinosi in timp ce voi numai pe asta va bazati!!
Daca te simti bine in pielea ta e ok.
Vechi 10.12.2009, 14:01:01
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
Eu nu stiu cazuri de acestea. Dar or fi, nu zic nu...
Astea sunt cuvintele ignorantului "nu stiu" , dar totusi de ce mai vorbesti despre ceva ce nu stii si nu esti informat?Apropo daca nu ai facut-o pana acum iti recomand sa pui mana pe DEX sa vezi ce inseamna "ignorant".
Vechi 10.12.2009, 14:02:00
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

pe dupa coloane
Vechi 10.12.2009, 14:03:18
Senior Member

Implicit

Citat:
Astea sunt cuvintele ignorantului "nu stiu" , dar totusi de ce mai vorbesti despre ceva ce nu stii si nu esti informat?Apropo daca nu ai facut-o pana acum iti recomand sa pui mana pe DEX sa vezi ce inseamna "ignorant".
Nu stiu pentru ca nu am vazut. Tu stii toate cazurile de abuzuri si alte pacate din biserica ta? Sau esti ignorant?
Vechi 10.12.2009, 14:09:31
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
ignorant este sa nu fi penticostal, asa scrie in dex-ul lor

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50