![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar de unde știi că este păcat ? Că doar cel care îți definește binele și răul este duhovnicul ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Binele si raul le decide Dumnezeu.Scopul duhovnicului(printre altele) este sa te indrume catre mantuire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
botezul ? Inainte de impartasanie sau dupa ? Citat:
Last edited by Copacel; 07.08.2015 at 13:30:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În acel articol nu spune nimic despe aberațiile scornite de tine cum că ar vorba de un botez tainic intrauterin și nici de de faptul că după naștere copilul ar avea nevoie doar de Mirungere. Asta nu vrei să pricepi. Last edited by ovidiu b.; 07.08.2015 at 13:53:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
intra-uterina ? Am impartasanie inainte de botez in acest caz ? Da sau Ba ? As dori raspunsuri la obiect fara metafore "poetice" si explicatii cu nuante hiperbolice. Deci , zâi: Last edited by Copacel; 07.08.2015 at 13:57:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Dă-ți un restart la sistem. :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Aha, deci asta este raspunsul.
|
|
||||
|
||||
![]()
Și un "format /u".
|
|||
|
|||
![]()
Nu, mai degraba un # nano /etc/pacman.conf, apoi sa puna surse noi acolo, apoi # pacman -Syy si # pacman -Syu. Apoi restart.
Ca doar Copacel nu o folosi uinblăuz. As fi dezamagit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fallen, scuze ca te intreb, esti sigura ca ai inteles bine? E vorba aici de doua aspect diferite. Faptul ca impartasindu-se mama in timpul sarcinii (chiar si cu dezlegare de la duhovnic pt. situatii speciale), contribuie enorm la dezvoltarea trupeasca si sufleteasca a bebelusului e un aspect. E cunoscut si chiar recomandat. In schimb, ce nu inteleg eu, e cum sa crezi ca te impartasesti fara sa te impartasesti tu, ci doar bebele? Cum se poate sa te apropii de Impartasanie, crezand din start ca n-are atingere si cu tine, ci doar cu bebelusul? Sigur ti-a zis preotul ca doar fetita se impartaseste si nicidecum tu? E un stih, acolo in Canonul de rugaciune inainte de Sf. Impartasanie, care zice asa: "Trupul Stapanului vrand sa-L primesti spre hrana, Fii cu frica sa nu te arzi, ca foc este; " Cugeta un pic la asta, cu nadejde spre iertare, nu spre sporirea nelinistilor! Citat:
Fallen, gandeste-te putin la asta. Ce cuvinte rosteste preotul? "Se impartaseste roaba lui Dumnezeu, ...", zicand numele tau? Sau referindu-se la bebelus? Last edited by delia31; 07.08.2015 at 14:42:50. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne impartasim saptamanal | Daniel777 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 433 | 23.05.2015 02:12:04 |
Cum sa ne impartasim? | Adriana-Simona | Impartasania (Taina Euharistiei) | 21 | 09.01.2014 14:17:16 |
|