![]() |
![]() |
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
![]() Nu au nici o legătură una cu alta coniță. Ce legătură au discuțiile de aici și duhovnicia, numai mintea ta le poate debita. Citat:
Citat:
Dar din partea ta e frumos coniță? Spui "nu te irija in duhovnic pe acest site", apoi spui să nu vorbim off topic și măria ta ești tot pe lângă subiect. Dar tot tu îi cotectezi pe alții. Apropo nu sunt singurul care ți-a atras atenția. Citat:
Am pus o întrebare simplă la care aștept un răspuns nu o pagină de off-topic. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Era bine să o lași de la început baltă. Nu ești în stare să porți o discuție și când ești pusă în dificultate, adopți metoda struțului sau mai nou dai vina pe manipulare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi păcătoșii!
|
|
|||
|
|||
![]()
Miha-Anca,
Cred că ai ratat ce spune părintele Amfilohie despre internet și informația de pe internet. Am adăugat ulterior prin editare. Ideile părintelui sunt cam contrare cu ideile tale, deși parcă te lăudai că mergi la Petru Vodă, deci implicit știi și de părintele Amfilohie: http://www.youtube.com/watch?v=0caDcV6t_rY |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur nu era "doar manipulezi cuvintele mele"?
![]() Ca in ultima vreme, asta e cuvantul matale cheie raspuns la tot si la toate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru mine internetul este o mare biblioteca si un loc virtual in care ma intalnesc cu prietenii si intalnesc noi prieteni. Daca Parintele Amfilohie are o mare biblioteca la Petru Voda, eu gasesc parte de carti pe internet. Ma bucur in felul acesta de libertatea relativa pe care o mai au crestinii inca. Dar vor veni si altfel de vremuri; si nu sunt departe. Cand? Nu se stie; doar Dumnezeu stie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=16058 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu eu sunt cel care se plânge mereu de forumul ăsta. Uiți cine se tot plânge?
Eu cred că mă confunzi? Sau sunt și eu vreo clonă? Nu am făcut mișto de nimeni...și dacă am facut-o, mi-am cerut iertare. Se pare că nu e suficient. Nu eu sunt cel care trâmbițează ortodoxia de pe internet. Știu că e greu să faci diferența, nici nu mă aștept să fiu înțeles. Citat:
Last edited by ovidiu b.; 05.02.2013 at 20:16:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: te bagi gratuit în discuții ca apoi să te plângi de manipulare...interesantă metodă. Last edited by ovidiu b.; 05.02.2013 at 20:14:07. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|