![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa te ierte Bunul Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
In acord cu ce practica neintrerupt useru adrian pe forum.
Unui nesimtit care se crede smecher ii vorbesc pa limba lui de cocalar psihopat. Pana o voi, daca o voi, sa renunte la marsavele lui mesaje. Last edited by ioan67; 13.09.2016 at 14:53:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul are problemele lui dar nici tu nu poti spune ca nu ai nici una. Inteleg ca esti obisnuit cu "respawn" dar si el la fel, deci aveti destul de multe in comun, daca v-ati intalni la o bere ar fi mai bine :)
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma intereseaza problemele lui. daca voieste se poate ocupa de ele acolo unde crede de cuviinta.
Ma revolta, insa, ca nesimtitului astuia i se ingaduie, de ani buni, sa arunce cu noroi in Sfanta Biserica, in fel si chip. Asta batjocoreste Biserica in vazul lumii, aici pe forum si nu se gaseste nimeni care sa-i spuna verde in fata sa se duca dracului. Uite, ca acuma i-am spus-o eu! Ajunge cu dascalelile. Multi l-au dascalit si asta a dus la inca mai mare neobrazare din partea lui. Chiar nu vedeti ce scrie asta de ani buni pe forum? Chiar suntem chiori cu totii? Nu vedeti ca isi bate joc fatis? Revedeti-i postarile si, printre randuri sau de-a dreptul veti gasi cat dispret si batjocura varsa userul adrian la adresa crestinilor si a Bisericii. |
|
|||
|
|||
![]()
Spre deosebire de multi altii care nu-i scoti din ale lor, nu e baiet rau, nici cu probleme serioase la etaj, fara vicii (desi adictia pentru sf poate e una), cu timpul a mai priceput el cate ceva, problema e ca e cam coleric si il ia gura pe dinainte, da' nici tu nu esti strain de problema asta, nu? :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da' ideea-i bună. :)
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 13.09.2016 at 15:33:26. |
|
|||
|
|||
![]()
In ultima vreme mi-am exprimat opinia, de la o afirmatie simpla pana la o pledoarie infierbantata, ce-i drept, referitor la cateva chestiuni pe care le gasesc nefiresti.
Enumar pe scurt: - unul scrie la nesfarsit ca Hristos ori Budha e totuna si toarna mii de postari contrafacute; nu se rezuma la un topic, isi raspandeste teoriile cat poate de des, pe oriunde. Pana cand? Pana cand vom afla ca budhhismul e de fapt explicatia si noima a mai inalta a crestinismului? - altul preamareste regimul comunist; ne invata cat de bun era tovarasu si noi cat de rai si de prosti ca nu am preamarit cum se cuvine comunismul. Pana cand? Pana cand vom afla ca suntem un popor destinat, de fapt, comunismului iar nu Imparatiei? - un altul spune ca moastele nu sunt vii; mai spune si altele de acelasi fel, legat si de icoane si de alte lucruri sfinte din Biserica. Are sute de postari "cerebrale", zice el, "lucide". Pana cand i se permite sa batjocoreasca Invatatura si Traditia Bisericii? - o femeie se da de ceasul mortii, incat mai nou inalta si acatiste (in definitiv, asta ar putea totusi sa fie un lucru bun, intre niste limite ale smereniei totusi), cum ca Sinodul la care au participat ierarhii nostri, a fost talharesc. Aduce in prim-plan grecotei care ne injura pe fata, spunind ca romanii si teologii nostri suntem de fapt ecumenisti. Pana cand, pana cand sa particip, respectuos si cuminte, la astfel de lucruri batjocoritoare? Apai, daca asa stau lucrurile, iar aici se scrie doar pentru a se batjocori fiecare pe el insusi si pentru a-i rani pe ceilalti in ce avem mai de pret (adica in credinta sufletelor noastre in Bunul Dumnezeu si in Biserica Lui), daca pe forum sunt atatea subiecte si postari care arunca cu noroi in valorile noastre de romani si de crestini, daca orice impotrivire la adresa acestor magarii agresive e etichetata imediat ca jignire si impolitete, atunci nu stiu ce mai pot face decat sa ma dezic de partasia cu astfel de oameni si de practici. Batjocoriti cat voiti mai departe! Iar voi ceilalti, care ati ales sa taceti sau sa scrieti ca domnisoarele sfioase, traiti mai departe cu toti acestia care va batjocoresc prin postarile lor. Fiti blanzi cu ei la nesfarsit, indiferent ce mizerii posteaza, ca sigur se vor vindeca si va vor multumi. |
|
||||
|
||||
![]()
Cezar, să nu fie cu supărare, zice Adrian multe vrute și nevrute, însă afirmația lui despre moaște nu mi s-a părut batjocoritoare:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Cât privește celelalte supărări ale tale, poate problema este că fiecare construiește ceea ce poate – unii mai strâmb, alții mai drept, unii pe temelie bună, alții chiar și fără temelie. Știm că ce se construiește prost nu va rezista. Dar poate mai vinovați suntem dacă știm care e temelia bună și în loc să construim pe ea, ne pierdem vremea cu dărâmarea zidurilor strâmbe.
|
||||
|
||||
![]()
O fi avand fratele Adrian alte defecte, dar nu nesimtirea. Nici blasfemia. Te infierbanti repede pentru un psiholog si dascal, frate Ioan Cezar si din doua vorbe rasucite te si aprinzi. Sa dea Dumnezeu ca nu mania fata de aproapele tau, ci dragostea lui Cristos sa iti aprinda inima!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|