![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a VIII-a)
8. Ura naște hula : [COLOR=blue]“ O, de unde se naște în om ura? De la lipsa iubirii Mele în om se naște ura, iar [/COLOR][COLOR=red]ura naște hula[/COLOR][COLOR=blue] în inima omului. “(Citat din “Cuvântul” datat 05-04-2009)[/COLOR] [COLOR=blue]“ …căci mânia aduce ura, iar [/COLOR][COLOR=red]ura face în om păcatul hulei[/COLOR][COLOR=blue] apoi, și unul pe altul se întrețin în om aceste păcate, …” (Citat din “Cuvântul” datat 05-04-2009)[/COLOR] [COLOR=blue]“…și iată, [/COLOR][COLOR=red]ura [/COLOR][COLOR=blue]nu se vindecă, ci [/COLOR][COLOR=red]aduce cu ea păcatul hulei[/COLOR][COLOR=blue],… “ (Citat din “Cuvântul” datat 05-04-2009)[/COLOR] Ba hula aduce ura: [COLOR=blue]“…și iată, toate păcatele se iartă omului, dar [/COLOR][COLOR=red]hula care aduce ură[/COLOR][COLOR=blue] nu se mai iartă, nu se mai spală omul de ea, căci ura macină omul mai tare decât orice boală și nu-și înțelege omul boala aceasta.” (Citat din “Cuvântul” datat 05-04-2009)[/COLOR] Întîi ura naște hula, și abia apoi hula aduce ura: [COLOR=blue]“ Păcatul judecății […]te duce să păcătuiești [/COLOR][COLOR=red]cu hulă și apoi cu ură[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=red]cu ură și apoi cu hulă[/COLOR][COLOR=blue], și Eu voiesc să te iert, tată, și să te întorc cu iubire spre Mine și spre frați, tată. “(Citat din “Cuvântul” datat 05-04-2009)[/COLOR] Ura nu se vindecă cu nici un chip: [COLOR=blue]“…și iată, [/COLOR][COLOR=red]ura nu se vindecă[/COLOR][COLOR=blue], ci aduce cu ea păcatul hulei,… “ (Citat din “Cuvântul” datat 05-04-2009)[/COLOR] [COLOR=blue]“ O, [/COLOR][COLOR=red]ura nu se vindecă[/COLOR][COLOR=blue] acolo unde ea își face loc între om și om, căci Iuda nu și-a mai vindecat ura pe ceilalți ucenici ai Mei.” (Citat din “Cuvântul” datat 05-04-2009)[/COLOR] Ba ura se vindecă, dar cu pocăință: [COLOR=blue]“…și iată, [/COLOR][COLOR=red]ura nu se vindecă decât prin pocăință[/COLOR][COLOR=blue], căci numai cel ce uită de iertarea păcatelor lui, numai acela urăște, și își zice drept cel ce urăște. “(Citat din “Cuvântul” datat 05-04-2009)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a IX-a)
9. O suită de inadvertențe se referă la împărăția cerurilor. Când a venit împărăția cerurilor pe pământ? – O sursă pucioasă din anul 2003 anunță că împărăția cerurilor pe pământ [COLOR=fuchsia]a venit[/COLOR] deja pe pământul român, încă din data de 2 august 1992: [COLOR=blue] “ Îngerii venirii Mele, însoțiți de Mihail arhanghelul și de marele prooroc Ilie, scriu în cer și pe pământ ziua a doua a lunii august,[/COLOR][COLOR=red]anul doisprezece de la începutul împărăției cerurilor pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], pe pământul român, [/COLOR][COLOR=red]țara Noului Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue]. Aceasta este ziua pe care Domnul a făcut-o să Se veselească întru ea cu cei iubiți ai Săi pe pământ. Amin.[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat20 iulie/2 august 2003) – În schimb, un spirit întreprinzător, care se prezintă a fi “al proorocului Daniel”, anunță solemn la data de 30 decembrie 2008 că toți proorocii Domnului așteaptă cu mare dor [COLOR=fuchsia]să vină[/COLOR] Domnul biruitor pe pământ [COLOR=fuchsia]și să așeze[/COLOR] [COLOR=fuchsia]împărăția Sa[/COLOR] pe pământ sfânt: [COLOR=blue]“ O, ridicați-vă să împliniți cu Domnul alături de voi Scripturile cele de apoi, căci noi, proorocii Domnului, [/COLOR][COLOR=red]așteptăm cu mare dor pe Domnul biruitor [/COLOR][COLOR=blue]peste timp [/COLOR][COLOR=red]și împărăția Sa pe pământ sfânt[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 30-12-2008) – La 7 aprilie 2009 se anunță din nou că Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]vine[/COLOR] biruitoare, [COLOR=fuchsia]curând, curând[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Eu rămân în iubirea ta și ți-o păstrez Mie, și în ziua a doua a lumii [/COLOR][COLOR=red]voi arăta[/COLOR][COLOR=blue] rodul ei, prin care Eu am putut să-Mi săvârșesc biruința Mea și toată Scriptura [/COLOR][COLOR=red]împărăției cerurilor pe pământ curând, curând[/COLOR][COLOR=blue], și cer și pământ nou curând, curând, căci Eu sunt Cel adevărat în tot cuvântul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009) – Alte informații “sacre” pretind că împărăția cerurilor pe pământ [COLOR=fuchsia]n-a venit încă[/COLOR], fiind tot în stadiul de promisiune, [COLOR=fuchsia]dar e pe-aproape[/COLOR], la fel de aproape ca și acum 2000 de ani: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=red]S-a apropiat iarăși de voi împărăția cerurilor [/COLOR][COLOR=red]ca și acum două mii de ani[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-01-2009) [COLOR=blue]“ Îngerii lui Dumnezeu vă sunt slujitori în toate suferințele voastre cu Domnul, iar voi sprijiniți pe poporul Domnului și dați-i mereu viață vie ca să aibă pentru zilele ce vin, căci [/COLOR][COLOR=red]aproape este Domnul, și ziua Lui vine,[/COLOR][COLOR=red]și va fi ea[/COLOR][COLOR=blue] a doua zi a voastră, odihna lui Dumnezeu în om și a omului în Dumnezeu, [/COLOR][COLOR=red]împărăția Lui cea promisă[/COLOR][COLOR=blue]. Amin.[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009) – Între cele două afirmații de mai sus apare o alta, care le contrazice pe amândouă, pretinzând că Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]a venit[/COLOR] încă de acum 2000 de ani: [COLOR=blue]“ …[/COLOR][COLOR=red]Domnul[/COLOR][COLOR=blue] a lucrat tainic când a venit și [/COLOR][COLOR=red]Și-a așezat[/COLOR][COLOR=red] împărăția Sa[/COLOR][COLOR=blue] peste cei puțini ai Săi [/COLOR][COLOR=red]acum două mii de ani[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009) – În realitate, suntem anunțați că împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]e venită[/COLOR] simultan cu venirea “Cuvântului de la Pucioasa”, dar oamenii nu sunt deprinși cu ea. Norocul însă cu “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa”, care-i deprinde pe oameni cu ea: [COLOR=blue]“ Eu sunt [/COLOR][COLOR=red]Cuvântul lui Dumnezeu și sunt întru cea de a doua venire [/COLOR][COLOR=blue]a Mea de la Tatăl la om ca să-l învăț pe om venirea Mea cu sfinții, [/COLOR][COLOR=red]ca să-l deprind pe om[/COLOR][COLOR=blue] cu Dumnezeu pe pământ, [/COLOR][COLOR=red]cu împărăția Mea[/COLOR][COLOR=blue] în mijlocul oamenilor.“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 8-02-2009) – “Dumnezeul Pucioasei” [COLOR=fuchsia]vine acum[/COLOR], la sfârșit de timp, vestind că s-a apropiat împărăția cerurilor: [COLOR=blue]“ S-a dezvățat omul să-L amintească pe Dumnezeu în toate ale lui, iar [/COLOR][COLOR=red]Eu, Domnul[/COLOR][COLOR=blue], nu se putea să nu [/COLOR][COLOR=red]vin acum, la sfârșit de timp[/COLOR][COLOR=blue], și să strig după om, vestindu-i lui mai mult decât acum două mii de ani [/COLOR][COLOR=red]că s-a apropiat împărăția cerurilor[/COLOR][COLOR=blue] și că omul trebuie să iasă întru întâmpinarea ei vrând-nevrând, fie pentru bucurie, fie pentru tânguire, precum este scris despre venirea Mea iarăși pe pământ după om. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-2008) – Deși neînțelegerile și “[COLOR=blue]încordările de suflet[/COLOR]” dintre liderii pucioși și outsiderii lor sunt din ce în ce mai grave, prefigurându-se noi dezertări din “raiul pucioșilor”, “Cuvântul” insistă în a propovădui că împărăția cerurilor [COLOR=red]va străluci[/COLOR] tot mai mult în sânul comunității “mănăstirești” de la Pucioasa, de unde se deduce că ea [COLOR=fuchsia]este deja venită[/COLOR]: [COLOR=blue]“ O, desfaceți-vă unii altora încordările de suflet și lucrați totul ca pentru Domnul și ca pentru voi apoi, și veți fi roadele dragostei, iar Domnul [/COLOR][COLOR=red]va străluci[/COLOR][COLOR=blue] pe [/COLOR][COLOR=red]pământ tot mai aprins cu împărăția Sa în voi și între voi[/COLOR][COLOR=blue].“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 25-12-2008) – Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]vine acum[/COLOR], odată cu “Cuvântul de la Pucioasa”, dar omul, pentru că nu vede vederea ei, de aceea îl face mincinos pe “Dumnezeul de la Pucioasa”, așa cum îl făcea și acum 2000 de ani pe Iisus: [COLOR=blue]“ O, poporul Meu, [/COLOR][COLOR=red]împărăția lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] nu este din lumea aceasta, și zadarnic o așteaptă omul să vină, căci [/COLOR][COLOR=red]ea vine[/COLOR][COLOR=blue], dar omul nu știe nimic, nimic despre ea, iar când Eu îi spun lui că ea vine, și el [/COLOR][COLOR=red]nu vede venirea ei[/COLOR][COLOR=blue] așa cum Eu îi spun lui, atunci el se scoală și [/COLOR][COLOR=red]Mă face mincinos[/COLOR][COLOR=blue] și Mă defaimă cu mintea lui, așa cum M-au defăimat cei ce au râs de Mine [/COLOR][COLOR=red]acum două mii de ani[/COLOR][COLOR=blue], de M-au numit smintitor. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2009) – Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]a venit[/COLOR] de fapt acum 2000 de ani, căci a fost nedespărțită de Iisus încă de la nașterea Sa: [COLOR=blue]“ Era scris de Mine în Scripturile cele de demult că [/COLOR][COLOR=red]voi veni prin mamă Fecioară născut pe pământ[/COLOR][COLOR=blue] și că voi fi Împăratul făpturii, [/COLOR][COLOR=red]însoțit de împărăția Mea[/COLOR][COLOR=blue],… “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2009) [COLOR=purple] [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a X-a)
O altă dilemă a pucioșilor se referă la locașul împărăției cerurilor: – Locașul împărăției cerurilor [COLOR=fuchsia]este în om[/COLOR]: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=red]Locul împărăției cerurilor[/COLOR][COLOR=blue] și slava ei [/COLOR][COLOR=red]este în om[/COLOR][COLOR=blue], și iarăși spun: locul împărăției cerurilor este în om, și pentru această slavă am zidit Eu omul. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2009) – Locașul împărăției cerurilor [COLOR=fuchsia]este Însuși Iisus Hristos[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Am venit și M-am făcut pe Mine Însumi Om, și după ce M-am întocmit în pântece fecioresc, M-am născut Prunc ca omul, și am fost Eu odihna lui Dumnezeu, odihna Tatălui Meu, din Care Eu sunt mai înainte de vecii, și, atunci, la nașterea Mea, am arătat Eu iarăși taina omului, căci [/COLOR][COLOR=red]M-am făcut pe pământ locaș al împărăției lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], și Tatăl era în Mine, iar Eu în El eram[…]“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2009) – Locașul împărăției cerurilor în om [COLOR=fuchsia]este Maica Domnului[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Vin la tine cu sărbătoare pentru mama Mea Fecioară, căci heruvimii și serafimii și toți îngerii și toate oștirile cerești o măresc pe ea între sfinți în ziua aceasta de pomenire a nașterii ei pe pământ între oameni, naștere hărăzită de Dumnezeu, pentru ca [COLOR=Red]să fie locaș al lui Dumnezeu[/COLOR] [/COLOR][COLOR=red]această Fecioară, locaș al împărăției lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] în om. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 21-09-2008) – Locașul împărăției cerurilor [COLOR=fuchsia]este trupul omului[/COLOR]: [COLOR=blue] “…omul în care nu locuiește Dumnezeu cu voile Lui, cu Duhul Lui, e om îngâmfat, om care strică în el trupul său, locașul împărăției Mele în om.”[/COLOR] (Citat din “Cuvântul” datat 11-03-2007) – Locașul împărăției cerurilor [COLOR=fuchsia]este inima omului[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Eu M-am născut pentru [/COLOR][COLOR=red]inima omului[/COLOR][COLOR=blue], ca să Mi-o fac tron al [/COLOR][COLOR=red]împărăției Mele[/COLOR][COLOR=blue] în om .“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2009) – Locașul împărăției cerurilor [COLOR=fuchsia]este inima omului credincios[/COLOR] (credincios în “[COLOR=blue]cuvântul de facere[/COLOR]” de la Pucioasa): [COLOR=blue] “ Intru în carte cuvânt, și prin el Mă așez pe tron și împărățesc, căci tronul pe care Eu stau Împărat cu[/COLOR] [COLOR=red]împărăție care nu cade este inima omului credincios[/COLOR][COLOR=blue], care împlinește porunca iubirii de Dumnezeu.[…][/COLOR] [COLOR=blue]și Eu șed pe tron și cuvintez cuvânt de facere, căci fac din cel credincios [/COLOR][COLOR=red]împărăție a Mea[/COLOR][COLOR=blue], iar tronul Meu este [/COLOR][COLOR=red]inima lui[/COLOR][COLOR=blue] credincioasă… “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-01-2009) – Locașul împărăției cerurilor [COLOR=fuchsia]este “Cuvântul de la Pucioasa”[/COLOR]: [COLOR=blue]“ O, e Domnul cuvânt pe pământ! [/COLOR][COLOR=red]Împărăția Lui e în cuvântul Lui de peste voi[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 15-06-2008) – Locașul împărăției cerurilor [COLOR=fuchsia]este înăuntrul preoților de pe pământ[/COLOR], cu condiția să-și vină în fire și să se supună “Cuvântului care trâmbițează” la Pucioasa: [COLOR=blue]“ O, [/COLOR][COLOR=red]preoți de pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], fugiți de slava cea de la oameni, fugiți de slăbiciuni, […] Veniți, veniți la cei ce știu azi de la Dumnezeu cuvânt pentru voi și pentru oameni! […] O, [/COLOR][COLOR=red]veniți-vă în fire[/COLOR][COLOR=blue] câtă vreme lumina este cu voi, [/COLOR][COLOR=red]căci cuvântul Domnului trâmbițează [/COLOR][COLOR=blue]pe pământ pe vatra neamului român! Sfințiți-vă mintea și inima și trupul! Iubiți [/COLOR][COLOR=red]împărăția lui Dumnezeu în voi[/COLOR][COLOR=blue]![/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-05-2008) – Locașul împărăției cerurilor [COLOR=fuchsia]este înăuntrul poporului pucios, [/COLOR]cu condiția ca el să se lepede mai întâi de sine: [COLOR=blue]“ O, poporule de azi al lui Dumnezeu pe pământ, o, fiu credincios […]Domnul Dumnezeul tău să-ți dea harul Său, și prin el să înveți mereu darul lepădării de sine la orice pas, ca[/COLOR][COLOR=red] apoi să-ți dea[/COLOR][COLOR=blue] Domnul [/COLOR][COLOR=red]împărăția Sa înăuntrul tău[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 6-05-2008) |
|
||||
|
||||
![]()
Maria ai mers personal la Pucioasa?Ai cunoscut pe cineva de acolo?
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricine poate merge la Pucioasa în vizită sau la sărbătorile lor, dar nu va putea cunoaște ce este acolo decât dacă stă printre ei 3-4-5 ani.
Vizionează filmulețul de pe [COLOR=Blue]http://noul-ierusalim.info/?p=334[/COLOR] [SIZE=2]și ai să vezi cum a fost înșelat în față un profesionist (Cristi Tabără) pentru simplul motiv că atunci când i-a vizitat a fost animat de cea mai bună credință, dusă până la naivitate. Concluzia? dacă te întâlnești cu pucioșii nu înseamnă că i-ai și cunoscut - chiar dacă te vor primi bine și-ți vor zâmbi și-ți vor vorbi frumos, ca la Carte. Eu mă străduiesc, dar mai am mult până a-i cunoaște. [/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]()
104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a XI-a)
Cine zidește împărăția cerurilor? – Uneori, se spune că “Domnul Pucioasei”, culant și cu titlu de gratuitate, “le dă” copiilor săi împărăția cerurilor: [COLOR=blue]“ O, dacă tu nu poți să-ți tragi copiii la Mine ca [/COLOR][COLOR=red]să le dau Eu lor împărăția cerurilor[/COLOR][COLOR=blue], …”[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 22-04-2007) – Alteori, se spune că împărăția cerurilor se zidește de către înșiși beneficiarii ei, în inima lor, iar “Domnul Pucioasei” stă și așteaptă să se împlinească această minune: [COLOR=blue]“ Mult M-am ostenit, mult am suspinat în Mine pentru darul credinței cea de sus în ei, și cu dor [/COLOR][COLOR=red]i-am așteptat să fie ei vase ale împărăției cerurilor[/COLOR][COLOR=blue], […] Omul este născut din om, iar Eu vin din cer și-i spun omului că trebuie să se nască din Dumnezeu și să caute [/COLOR][COLOR=red]împărăția cerurilor și s-o ia înăuntrul lui[/COLOR][COLOR=blue] și să se nască pentru ea, ca să fie al ei apoi, și numai așa poate omul să fie al lui Dumnezeu, iar altfel nu, poporul Meu.”[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 9-01-2007) – Alteori, “Domnul Pucioasei” nu stă împasibil în așteptare, ci îi roagă pe oameni cu împărăția lui, dându-le chiar sfaturi cum pot s-o aibă: [COLOR=blue]“ Sunt Cel pribeag și [/COLOR][COLOR=red]îl rog pe om cu împărăția Mea[/COLOR][COLOR=blue] și dau să-l învăț cum poate s-o aibă,...” [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-10-2007) – Alteori, spirite pucioase care pretind că sunt înșiși “Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, anunță că împărăția cerurilor este inevitabilă, ea urmând să se instaleze în forță și necondiționat în toți oamenii, fie că aceștia vor, fie că nu vor, zdruncinându-i din temelii: [COLOR=blue]“ Strigăm cu Duhul Tău ca să se audă de la margini la margini și spunem că [/COLOR][COLOR=red]împărăția cerurilor vine cu putere peste oameni[/COLOR][COLOR=red] și îi zdruncină din temelii[/COLOR][COLOR=blue] ca să cadă ele și [/COLOR][COLOR=red]să se așeze în om împărăția Ta[/COLOR][COLOR=blue], pentru unii cu slavă, iar pentru alții cu mânie, Doamne drepte[/COLOR][COLOR=blue] .”[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 13-07-2007) Tot “Șfinții Apoștoli”, și tot în acelaș mesaj, adus de ei din lumea umbrelor, se contrazic pretinzând că împărăția cerurilor va fi moștenită în mod automat doar de cei care vor bea din “izvorul de cuvânt” de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Celui ce însetează, Domnul îi dă să bea în dar din izvorul apei vieții, și dacă va bea și se va birui pe sine, [/COLOR][COLOR=red]va fi moștenitor al împărăției[/COLOR][COLOR=blue] cea vestită de noi pe pământ[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] (Citat din “Cuvântul” datat 13-07-2007) Nu putem să nu remarcăm aici faptul că și Biblia oferă un punct de vedere propriu (dar complet diferit de cele două ale “Șfinților Apoștoli”) pe acest subiect: [COLOR=#993300]“ Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum împărăția cerurilor [/COLOR][COLOR=red]se ia prin străduință și cei ce se silesc[/COLOR][COLOR=#993300] pun mâna pe ea.”(Matei, 11,12)[/COLOR] – Alteori, “Duhul Șfânt dela Pucioasa” este cel care împarte împărăția cerurilor tuturor celor care deja și-au dobândit-o ei singuri, după multă trudă: [COLOR=blue]“… [/COLOR][COLOR=blue]căci cei iertați sunt cei ce au în ei semnul și lucrarea Duhului Sfânt Mângâietorul, [/COLOR][COLOR=red]Împărțitor al împărăției cerurilor[/COLOR][COLOR=blue] peste cei ce, trudind spre ea și prin ea, și-o dobândesc lor.”[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 13-07-2007) – Alteori, se spune că împărăția cerurilor vine de la sine, peste toți aceia care vor crede și se vor boteza: [COLOR=blue]“ Luați Duh Sfânt și, mergând, vestiți peste neamuri [/COLOR][COLOR=red]împărăția cerurilor venită la ei pentru toți cei ce vor crede și se vor boteza[/COLOR][COLOR=blue] în numele lui Dumnezeu Tatăl, Fiul și Sfântul Duh” [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 13-07-2007) |
|
|||
|
|||
![]()
104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a XII-a)
Dar ce înțeleg pucioșii prin “împărăția cerurilor”? – Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]este poporul sfinților[/COLOR] : [COLOR=blue]“…nu pot oamenii să pătrundă cu mintea lor taina [/COLOR][COLOR=red]sfinților[/COLOR][COLOR=blue] Mei, care [/COLOR][COLOR=red]s-au făcut și se fac[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ locaș al Meu, [/COLOR][COLOR=red]împărăție a cerurilor [/COLOR][COLOR=blue]pe pământ. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2007) – Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]este biserica [/COLOR]de la Pucioasa, în care are loc vorbirea cea de taină a bisericii: [COLOR=blue]“ O, nu înțelege omul tainele Mele și vorbirea Mea despre ele. Nu înțelege omul tainele bisericii.[/COLOR] [COLOR=red]Biserica[/COLOR][COLOR=blue] este taină mare, căci [/COLOR][COLOR=red]ea este împărăția Mea[/COLOR][COLOR=blue], care n-are nimic în lumea aceasta prin care ea trece și se slăvește slăvind pe Dumnezeu prin credința ei în El. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-10-2008) – Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]este lucrarea bisericii [/COLOR]”Cuvântului” de la Pucioasa: [COLOR=blue] “ [/COLOR][COLOR=red]Lucrarea bisericii este împărăția lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ cu oamenii, iar taina aceasta este în Hristos și în biserică, nu este în lumea aceasta.[/COLOR] [COLOR=blue]Voiesc cu dor să înțeleagă omul taina lui Dumnezeu, taina bisericii, și [/COLOR][COLOR=red]de aceea[/COLOR][COLOR=blue] am venit pe pământ [/COLOR][COLOR=red]cuvânt[/COLOR][COLOR=red] acum[/COLOR][COLOR=blue], la sfârșit de timp. Am venit să-l învăț pe om [/COLOR][COLOR=red]taina împărăției cerurilor[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ cu el și credința lui în această împlinire, și am venit să împlinesc. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-10-2008) – Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]este[/COLOR] [COLOR=fuchsia]chiar[/COLOR] [COLOR=fuchsia]poporul pucios[/COLOR] cel credincios. [COLOR=green]Glasul[/COLOR] de la Pucioasa este cel care naște împărăția cerurilor în el: [COLOR=blue]“ O, poporul Meu, cu mare înălțime de taină și de cuvânt te învăț Eu slava [/COLOR][COLOR=red]împărăției Mele[/COLOR][COLOR=blue] și nașterea ei în tine pentru Mine și pentru tine pe pământ și în cer. E praznic de naștere nouă, e vreme pentru înțelepciune din cer în ființa ta, poporul Meu. O, desfă-ți ființa și lasă-Mi slava și lucrarea ei să pătrundă în tine, și apoi arată-Mă că sunt Stăpânul tău și că [/COLOR][COLOR=red]tu ești împărăția Mea care se naște în tine[/COLOR][COLOR=green] la glasul Meu[/COLOR][COLOR=blue] de peste tine, [/COLOR][COLOR=green]glasul[/COLOR][COLOR=blue] care cheamă omul spre taina cea de sus, taina nașterii, poporul Meu.“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2009) [COLOR=blue]“…fac din [/COLOR][COLOR=red]cel credincios împărăție a Mea[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR] […] [COLOR=blue] Sunt cu [/COLOR][COLOR=red]cei credincioși[/COLOR][COLOR=blue], și le sunt lor Împărat, iar [/COLOR][COLOR=red]ei sunt împărăția Mea[/COLOR][COLOR=blue], și cu ea și cu ei voi birui în lung și în lat, precum este scris să vin, și biruind să vin. Amin, amin, amin.[/COLOR] [COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-01-2009) Din poporul pucios se revarsă în valuri “Glasul de la Pucioasa”, cu [COLOR=green]învățătură trezitoare[/COLOR] pentru el însuși [COLOR=green]și veghetoare apoi[/COLOR], așa încât același popor pucios să devină [COLOR=green]ajutor[/COLOR] de nădejde pentru neputințele și nebiruințele “Dumnezeului Pucioasei”:[COLOR=blue] “ O, [/COLOR][COLOR=red]poporul Meu[/COLOR][COLOR=blue], tu ești cărarea Mea spre oameni, tată. [/COLOR][COLOR=red]Tu ești împărăția lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ, și din tine Eu ies spre oameni ca să-i miluiesc pe ei cu [/COLOR][COLOR=green]învățătură trezitoare și veghetoare apoi[/COLOR][COLOR=blue]. Întărește-te spre [/COLOR][COLOR=green]ajutor[/COLOR][COLOR=blue] Mie, tată. Eu sunt Mieluțul Tatălui, și cu ai Mei trebuie să biruiesc toată proorocia mincinoasă și toată lucrătura ei. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 8-02-2009) – Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]nu este[/COLOR] [COLOR=fuchsia]doar[/COLOR] [COLOR=fuchsia]poporul pucios[/COLOR] cel credincios, ci [COLOR=fuchsia]va fi[/COLOR] [COLOR=fuchsia]întregul popor român[/COLOR] cel credincios: [COLOR=blue] “ …primește, Doamne, înaintea Ta rugăciunea mea și slobozește peste [/COLOR][COLOR=red]neamul român[/COLOR][COLOR=blue] mâna Ta cea lucrătoare ca să-l lucrezi pe el [/COLOR][COLOR=red]popor credincios[/COLOR][COLOR=blue] venirii Tale de azi și ca să împlinești din mijlocul lui toată Scriptura cea pentru [/COLOR][COLOR=red]așezarea pe pământ a noii împărății, împărăție care nu este din lumea aceasta[/COLOR][COLOR=blue], și pe care voiești s-o așezi în om, și cu ea și prin ea să stăpânească omul pe pământ…[…]Fă din [/COLOR][COLOR=red]neamul român[/COLOR][COLOR=blue] vestitor al tainelor Tale cele de nepătruns, dar învață-l pe el iertarea, Doamne, și învață-l credința cea pentru biruința Ta asupra întunericului acestui veac trecător, și apoi învață-l iubirea și [/COLOR][COLOR=red]fă-l pe el împărăție a Ta[/COLOR][COLOR=blue] și dă-i lui veșmântul slavei înaintea popoarelor. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 9-01-2009) – Spiritul care se prezintă pe sine a fi “Șfântul mare mucenic Dimitrie, izvorâtorul de mir”, pretinde că împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]va fi [/COLOR]curând, curând,[COLOR=fuchsia] tot pământul[/COLOR]: [COLOR=blue]“…ca să rămâi Tu, Doamne, Cel adevărat prin sfinții Tăi până la sfârșit de timp și până la începutul sfinților Tăi pe pământ, Doamne, căci [/COLOR][COLOR=red]pământul va fi curând, curând împărăția Ta[/COLOR][COLOR=blue] și a sfinților Tăi.” [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 8-11-2007) – Tot neamul românesc este convocat la “[COLOR=fuchsia]lucrarea[/COLOR] [COLOR=fuchsia]așezării[/COLOR][COLOR=red] împărăției cerurilor pe pământ[/COLOR]”: [COLOR=red]“ O, neam român[/COLOR][COLOR=blue], […] [/COLOR][COLOR=red]hai[/COLOR][COLOR=blue] să facem slujire Tatălui și Fiului și Sfântului Duh și hai să putem și pentru cei ce au căzut prin trufie, oameni și îngeri, [/COLOR][COLOR=red]și hai,[/COLOR][COLOR=blue] tată, [/COLOR][COLOR=red]să lucrăm pentru așezarea împărăției cerurilor pe pământ[/COLOR][COLOR=blue]…“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 21-11-2008) – Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]crește[/COLOR] ca aluatul, însă numai în cei care sunt fideli și credincioși învățăturilor “Dumnezeului” de la Pucioasa, care le este învățător: [COLOR=blue]“ Azi e zi de învățătură și de [/COLOR][COLOR=red]creștere a împărăției Mele în cei credincioși[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu, Domnul, sunt Învățătorul, iar poporul Meu cel de la gura izvorului Meu de cuvânt este cel ce învață de la Mine. Amin[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 15-02-2009) – Venirea Împărăției Domnului pe pământ [COLOR=fuchsia]depinde[/COLOR] numai și numai de oameni. Ei ar trebui să facă mai des pomenirea lumii nevăzute și a morților, în rugăciune și cu voce tare, ca să se arate împărăția cerurilor cea nevăzută. Ei ar trebui să-i deschidă împărăției, ca aceasta să vină, dar n-are cine să le spună lor că acesta au de făcut. Norocul însă cu spiritismul de la Pucioasa, căci vin spiritele morților acolo, în chip providențial, ca să le spună ele ce au oamenii de făcut: [COLOR=blue]“Grăiți unii cu alții pe cele cerești, pe cele sfinte, curățindu-vă unii pe alții la cuget și la suflet, și pomeniți cu graiurile și cu rugăciunile voastre lumea cea nevăzută și lumea celor adormiți[/COLOR][COLOR=red], ca să se arate împărăția cea cerească pe pământ[/COLOR][COLOR=blue] întru lucrarea sa de cer nou și de pământ nou. O, nu sunt greu de înțeles Scripturile facerii celei noi și a învierii morților, dar nu sunt citite și dorite de oameni, căci n-au oamenii între ei pe cei ce îndeamnă. Vă îndemnăm [/COLOR][COLOR=red]noi, cei din morminte[/COLOR][COLOR=blue], pentru voi și pentru noi vă îndemnăm, [/COLOR][COLOR=red]deschideți împărăției lui Dumnezeu pe pământ![/COLOR][COLOR=blue] Deschideți Domnului când bate![/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 22-02-2009) |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea I)[/COLOR]
Opoziție ambiguă a pucioșilor se remarcă și în ceea ce privește proorocia despre “cerul și pământul cel nou”.Biblia arată limpede că evenimentul cosmic al restaurării cerului și pământului este încadrat temporal între alte două evenimente semnificative: Judecata de Apoi și Pogorârea Noului Ierusalim din ceruri pe pământ: [COLOR=#993300]Apocalipsa, capitolul 20:[/COLOR] [COLOR=#993300] 11 Și am văzut, iar, un tron mare alb și pe Cel ce ședea pe el, iar dinaintea feței Lui pământul și cerul au fugit și loc nu s-a mai găsit pentru ele.[/COLOR] [COLOR=#993300] 12 Și am văzut pe morți, pe cei mari și pe cei mici, stând înaintea tronului și cărțile au fost deschise; și o altă carte a fost deschisă, care este cartea vieții; [/COLOR][COLOR=fuchsia]și morții au fost judecați[/COLOR][COLOR=#993300] din cele scrise în cărți, potrivit cu faptele lor.[/COLOR] [COLOR=#993300] 13 Și marea a dat pe morții cei din ea și moartea și iadul au dat pe morții lor, și judecați au fost, fiecare după faptele sale.[/COLOR] [COLOR=#993300] 14 Și moartea și iadul au fost aruncate în râul de foc. Aceasta e moartea cea de a doua: iezerul cel de foc.[/COLOR] [COLOR=#993300] 15 Iar cine n-a fost aflat scris în cartea vieții, a fost aruncat în iezerul de foc.[/COLOR] [COLOR=#993300] Apocalipsa, capitolul 21:[/COLOR] [COLOR=#993300]1 Și am văzut [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=#993300]. Căci cerul cel dintâi și pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este.[/COLOR] [COLOR=#993300] 2 Și am văzut [/COLOR][COLOR=fuchsia]cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu[/COLOR][COLOR=#993300], gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei[/COLOR] [COLOR=#993300].[/COLOR] Pucioșii anunță de ani de zile mai multe variante pe această temă, care se deosebesc radical de mesajul biblic și care nici măcar nu sunt consecvente între ele. Uneori, cerul și pământul cel nou sunt asemuite cu o nouă lumină: [COLOR=blue]“ Aveți de acum nevoie de ajutorul meu, căci dacă mă ajutați să fiu la voi cu toate cuvintele mele, ele vă vor fi de ajutor spre pace, dar vă vor fi de învățătură în tot ce veți avea să faceți, că Dumnezeu a spus că va lumina cu voi pământul, dar pământul inimilor multora, și se va face [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] de la Dumnezeu, și se va face lumină, măi copii. “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 13-10-1990) Alteori,se propovăduiește că înșiși credincioșii pucioși, denumiți conspirativ “Israelul cel nou”, vor fi cerul și pământul cel nou; deci sintagma respectivă din Biblie trebuie înțeleasă doar la sensul figurat: [COLOR=blue] “ A venit să facă din tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], dar tu, mămică, nu te-ai lăsat lucrat. Lasă-te lucrat, Israele. “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 15-11-1990) Se prefigurează schisma în BOR și transformarea creștinilor pucioși într-o biserică nouă: [COLOR=blue]“ M-am ridicat cu putere mare și nu se poate să nu am eu putere să vă fac cerești, să fac din voi [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și să vă arate Domnul la toată făptura de sub cer. Aceasta este soarta acestui popor. Hai, mămică, și nici un fir de păr nu va pieri de pe creștetul vostru. Nu mai pângăriți biserica mea, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi sunteți biserica cea care-L va primi pe Domnul[/COLOR][COLOR=blue] acum când vine să Se arate iar.[/COLOR][COLOR=blue] “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-11-1990) “Dumnezeul” de la Pucioasa și ucenicii lui pucioși [COLOR=fuchsia]vor fi[/COLOR] întru unire, cer nou și pământ nou: [COLOR=blue]“ Nu te teme că vei osteni. Mai e un pic, și vom cunoaște odihnă întru cele lucrate. Fă-ți schiță și mergi întru ea și vei împlini lucrul tău, căci Eu voi merge înaintea ta; Eu cu Duhul, iar voi, cu trupul, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom fi[/COLOR][COLOR=blue] întru unire, [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue], întru Duhul Sfânt, spre lucrare văzută, și apoi spre slavă văzută. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-06-1991) Ținuturile de la Glodeni și biserica (acoperământul) de la Pucioasa sunt cele împuternicite să aducă la viață cerul cel nou și pământul cel nou, iar ele [COLOR=fuchsia]se vor vedea[/COLOR]: [COLOR=blue] “ Acest pământ și acest acoperământ are peste el coborâtă așezare cerească, trăire cerească și curată, și aceasta este puterea din care [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va vedea[/COLOR][COLOR=blue] viață vie și [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] peste noroade. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 08-07-1991) La Pucioasa [COLOR=fuchsia]va fi[/COLOR] un Ierusalim nou și [COLOR=fuchsia]va fi[/COLOR] cer și pământ nou: [COLOR=blue] “ Acesta este așternutul întru care binevoiesc. Aceasta este lucrarea Duhului Sfânt, care va acoperi cerul și pământul, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi Ierusalim nou[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrat de la acest început, căci cele scrise nu se pot desființa, și se vor împlini. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-1991) Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]se vor coborî[/COLOR] pe vechiul pământ, ceea ce contazice Biblia, care spune că “[COLOR=#993300]pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este[/COLOR]”([COLOR=#993300] Apocalipsa, 21,1)[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Și se va coborî pe pământ [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], întocmit la cuvântul Meu, și toate neamurile pământului vor vedea lumină mare și se vor boteza, căci Eu sunt Domnul, și sunt credincios făgăduințelor Mele. Și va învia Israel cel căzut, și la vederea luminii va primi mărturisirea mântuirii cea de la Iisus Hristos, căci Tatăl Meu nu primește pe nimeni fără Mine. Și va fi altoit Israel, și va fi făptură nouă Israel și va lucra lucrare de nou Ierusalim, căci toate se fac noi prin cuvânt, și iarăși se lucrează prin cuvânt. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-04-1993) Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]acum[/COLOR] [COLOR=red]se fac[/COLOR], iar Noul Ierusalim se coboară din cer la Pucioasa (în realitate, lăcașul de cult de la Glodeni a fost zidit de mâini omenești, care apoi l-au “botezat” cu numele “Noul Ierusalim”): [COLOR=blue]“ La început a făcut Dumnezeu cerul și pământul și pe om, iar acum iarăși se lucrează prin cuvânt și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și om nou, după chipul și după asemănarea lui Dumnezeu, precum a fost la început chipul și asemănarea lui Dumnezeu în om. Dar iată, trebuie trudă în cer și pe pământ, căci Noul Ierusalim se coboară din cer, și nimeni nu pricepe această taină întru lucrarea ei. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-04-1993) Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]acum[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se lucrează[/COLOR]. Cerul cel nou se întrupează în liderii pucioși, numiți “cei aleși”, care vor fi sfetnicii de taină ai regelui Mihai, unsul României: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Lucrează[/COLOR][COLOR=blue] Domnul [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și biruința aceasta este așteptată de veacuri, iubiții Mei. Voiesc să întrupez cerul cel sfânt în cei aleși ai neamului României, ca să aibă Domnul stâlpi în preajma unsului Său. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-05-1993) Regele Mihai este chemat să se întărească și să scoale spre cârmuire toată casa sa (casa regală) pentru a împlini lucrarea de cer nou și pământ noi peste România. Acest mesaj contrazice Biblia, care nu vorbește doar de o țară aleasă de pe pământ, care să primească un cer și un pământ nou, ci de schimbarea întregului univers: [COLOR=blue] “ Și iată, dau să vin văzut și să suflu peste România Duh Sfânt de încopilărire și de naștere de sus, de naștere cerească, după cum este scris în Scripturi în vorbirea Mea cu Nicodim cel de atunci, căci așa i-am spus: «Cine nu se va naște de sus, din Duhul Sfânt, nu va intra cu împărăția cerurilor, care se lasă pe pământ». Iată, dau să suflu [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], căci cele rostite vin spre împlinire și nu se iau înapoi cele făgăduite. […] Eu nu aveam tron și casă. Casa Mea era aceea ca să fac voia Tatălui Meu și să lucrez lucrarea pentru care am venit de la Tatăl. Iată, voiesc să stau cu împărăția Mea pe pământ și să lucrez din ea [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și viață fără de moarte să lucrăm. Stai întru Mine, dar întărește-te întru Mine și scoală toată casa ta ca să stea bine întru Mine și întru sfințenie, căci așa vom putea peste România, ca să se ridice spre Mine sufletul României. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-06-1993) |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a II-a)
[/COLOR] Cerul cel nou și pământul cel nou trebuie înțelese la modul figurat, ca o schimbare radicală în care vor dispărea toate deprinderile cele vechi, care vor fi înlocuite cu sfințenia absolută: [COLOR=blue]“ Domnul iarăși vine, și vine cu legea sfințeniei, și nu vine cu altă lege așa cum dai tu să spui, că în afară de legea sfințeniei nu va mai fi altă lege. Cele vechi trec și se șterg, și se aștern în locul lor [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și nimic necurat, nimic vechi, nimic omenesc nu va mai rămâne între cele noi.[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1993) Cerul cel nou și pământul cel nou trebuie înțelese la modul propriu, ca o împărăție care coboară pe pământ odată cu a doua venire a Domnului: [COLOR=blue]“ Căci dacă cerul va coborî pe pământ ca să se așeze [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], după cum este făgăduința din Scripturi, altfel va fi decât în vremea lui Moise, altfel va fi acum, la sfârșitul plinirii lucrării lui Dumnezeu, pentru că va trebui să nu se mai întrebe omul unul pe altul cum este sau ce este sau ce spune Dumnezeu, fiindcă [/COLOR][COLOR=fuchsia]Însuși Domnul va fi[/COLOR][COLOR=blue], pentru că Eu voi veni văzut înspre făpturi, căci dacă focul Duhului Sfânt se va coborî peste făpturi, apoi ochii făpturii va fi să se deschidă și să vadă ce este dincolo de cele nevăzute până acum, și apoi [/COLOR][COLOR=fuchsia]împărăția va fi în Domnul[/COLOR][COLOR=blue], Cel ce a făcut cerul și pământul. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 29-08-1993) Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]acum[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se lucrează[/COLOR], prin “coborârea de cuvânt a Domnului” care [COLOR=fuchsia]vine[/COLOR] la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Iată, vine pe pământ înțelepciunea cea dintru începutul cel dintâi și va prinde sub ea pe cei mândri ai veacului acesta, căci prințul lumii a iscodit pe Făcătorul, L-a iscodit prin oameni, prin trupuri, tată. Dar iată, Domnul cerului [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine [/COLOR][COLOR=blue]iar prin cuvânt și lasă peste cele învechite [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrate prin cuvânt. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-05-1994) Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]acum[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se împlinește[/COLOR], prin lucrarea de [COLOR=fuchsia]profeție[/COLOR] a “profeteselor” de la Pucioasa. Între preoții din BOR și profeții de la Pucioasa se instalează schisma: [COLOR=blue]“ Eu, Domnul, am ales-o pe România, și cine poate să-Mi tulbure planurile? Eu așa am binevoit; Eu, și nu tu, poporule al Meu din mijlocul României. Eu am voit să-ți aduc ție cuvântul Meu și să te chem să fii poporul Meu, poporul cel mic, deosebit din lume ca să fii poporul primirii cuvântului Meu de azi, al Scripturilor Mele care sunt scrise azi de cer și de tine. Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]profețesc și împlinesc [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Nu-i nimic dacă slujitorii bisericii nu voiesc să vin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994) Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]acum[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se fac[/COLOR], prin lucrare de cuvânt, odată cu omul cel nou și cu veacul cel nou: [COLOR=blue] “ Eu, Domnul, lucrez din nou prin cuvânt, precum la început, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și om nou și veac nou și ceresc. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994) Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]se vor face într-un viitor neprecizat, [/COLOR]după ce se vor însămânța “prin cuvântul celui dela Pucioasa”: [COLOR=blue]“ Dintr-un sâmburel mititel [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi însămânța[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], la cuvântul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994) Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]se fac astăzi[/COLOR], odată cu cele văzute și nevăzute, care și ele se fac la Noul Ierusalim de la Glodeni-Pucioasa, întocmite prin “poporul” pucios cel plin de har: [COLOR=blue]“ Ierusalime, poporul Meu iubit, Mă las, tată, deasupra ta cu cuvântul Meu dumnezeiesc, ca să te povățuiesc, Ierusalime, și să nu stai fără povața Mea și fără pacea Mea rostită peste tine prin cuvânt. Cuvântul a făcut cerul și pământul, văzutele și nevăzutele. Iată ce este cuvântul rostit. Cuvântul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și azi[/COLOR][COLOR=blue] face [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue], și face văzute și face nevăzute, măi poporul Meu. Pace ție, Ierusalime, Ierusalime nou! căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine[/COLOR][COLOR=blue], tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și fac văzute și nevăzute, dar cel mai mult lucrez prin tine pe cele ce nu se văd, și dac-ai ști tu, tată, câte sunt făcute și nevăzute, nu ți-ar mai plăcea cum ești, și numaidecât te-ai grăbi să faci cărări peste cărări, cărări și iar cărări pașilor sufletului tău spre cele nevăzute, dar întocmite de Mine și de tine, poporul Meu cu har[…] “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-10-1994) Și Maica Domnului a fost, la vremea ei, [COLOR=red]cer și pământ nou[/COLOR]. (Prin consecință, cele care vor veni vor fi al treilea cer nou și al treilea pământ nou): [COLOR=blue]“ Maica Mea împlinea această Scriptură, și ea a fost a lui Dumnezeu fiică, pentru că era făcătoare de pace, măi fiilor, și Eu am putut să-Mi fac sălaș în ea ca să Mă arăt oamenilor, că am făcut din ea poartă pentru Mine, ca să ies spre Israel; am făcut din ea [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și poartă de ieșire și de arătare, că am făcut-o pe ea din cuvântul Meu cel sălășluit în prooroci. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1994) Cerul și pământul cel nou sunt o realitate deja împlinită, [COLOR=fuchsia]iată, [/COLOR]arătată acum ( 7 ianuarie 1995) spre vedere întregii lumi: [COLOR=blue]“ Pace vouă, fiii Mei de la iesle, străjerii Mei cei mititei! Pace vouă, că Mi-ați făcut sălașul păcii la voi, că Mi-ați dat voie să-Mi fac prin voi sălaș de pace și de cuvânt peste pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iată[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], căci deasupra ieslei de la voi am cerul deschis, tată.“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-01-1995) Dumnezeul de la Pucioasa [COLOR=fuchsia]face acum[/COLOR] (14 mai 1995) [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR], anunțându-l cu prioritate poporului românesc: [COLOR=blue]“ O, fiule român, stau înaintea ta cu începutul cel dintâi, și unesc sfârșitul cu începutul și grăiesc cu cuvântul din cele cerești, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și voiesc să-ți dau de veste ce fac. De patruzeci de ani se scriu pe pământ cele ce Eu grăiesc din cer, și am poruncit martorilor Mei să pună pe masa ta cuvânt din masa Mea, Românie, poporul Meu cel de două mii de ani. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-05-1995) Dumnezeul de la Pucioasa [COLOR=fuchsia]vrea să așeze[/COLOR] [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR] peste poporul pucios, denumit conspirativ “Israelul cel nou”: [COLOR=blue] “ La început am făcut cerul și pământul, și la sfârșit te-am făcut pe tine, Israele român, ca să te pregătesc să stai cu [/COLOR][COLOR=red]cer nou și cu pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] înaintea Mea la venirea Mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să așez[/COLOR][COLOR=blue] peste tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrate prin cuvânt. La început a fost Cuvântul. Eu am fost Cuvântul la început, și tot Eu sunt și acum, la acest sfârșit. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-05-1995) |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a III-a)
[/COLOR] [COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] chiar poporul pucios, “noul Israel”: [COLOR=blue]“ Israele, fiule al cerului, [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu ești [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], dar să fii. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-06-1995) Dar, [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]urmează a fi lucrate[/COLOR] de către “Dumnezeul dela Pucioasa”, sprijinit la greu de către poporul pucios: [COLOR=blue]“ Vezi tu, măi fiule, că Eu am dreptate când îți spun că [/COLOR][COLOR=fuchsia]avem de lucrat [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]? “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 03-06-1995) [COLOR=blue]“ […]căci sunt de șapte mii de ani îndurerat și plin de dor după viața Mea în om, așteptând să Mă așez în el cu împărăția Mea, cu pacea Mea și a lui, și să fac, sprijinit de om, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], așa cum am făgăduit prin prooroci, poporul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006) [COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] deja la Pucioasa o realitate indubitabilă: [COLOR=blue]“ Duhul Sfânt să Se bucure în voi, și din voi spre mulțimi. Pace vouă întru Duhul Sfânt al nădejdii! Nu vă potriviți la veacul acesta, la glasul veacului acesta. E veacul cel nou și cel sfânt cu voi. E împărăția cerurilor cu voi pe pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]E[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-1995) [COLOR=red]Cerul și pământul cel nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu[/COLOR] [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] la Pucioasa o realitate împlinită, căci Duhul abia vine ca să rostească această proorocie: [COLOR=blue] “ Crești și te hrănește cu cele vii, și moarte să nu mai mănânci, căci trupul tău este templu al Duhului Sfânt, Care vine în tine să rostească [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-10-1995) Pământul României se transfigurează și [COLOR=fuchsia]acum [/COLOR]trece la înnoit și [COLOR=fuchsia]se face [/COLOR] [COLOR=red]cer și pământ nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]pe el[/COLOR]: [COLOR=blue] “ Înalță-te înaintea popoarelor, tu, țară a întoarcerii Mele, căci pământul cel de [/COLOR][COLOR=fuchsia]acum[/COLOR][COLOR=blue] trece la înnoit, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se face[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] pe el[/COLOR][COLOR=blue], precum a fost pământul cel dintâi. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-09-1995) Abia după ce poporul de la Pucioasa va odrăsli și va crește viguros, sub creșterea lui [COLOR=fuchsia]vor odrăsli[/COLOR] și [COLOR=red]cerul și pământul cele noi[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Crești, copile, crești, și sub creșterea ta [/COLOR][COLOR=fuchsia]va odrăsli[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], căci toate înviază și se fac noi sub pașii tăi când tu crești. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 21-11-1995) Venirea [COLOR=red]cerului și pământului cele noi[/COLOR] vor fi rodul rugăciunii fierbinți a poporului pucios, și Dumnezeu îl va da lui, împreună cu toate celelalte cele trebuincioase: [COLOR=blue]“ Roagă-te și suspină după [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și după trup îmbrăcat întru nestricăciune. Roagă-te, Israele, roagă-te lui Dumnezeu, și El îți va da ale Sale. Roagă-te și veghează, ca să ai ce trebuie să ai. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1995) [COLOR=blue] “ Rugăciunea ta va rodi veac nou, văzut de ochii tăi, va rodi [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], după cum este făgăduința prin Scripturi, și rodul nu va mai avea veștejire. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-05-1996) Trei definiții pentru cuvântul “[COLOR=blue]cărare[/COLOR]”: 1.“[COLOR=blue]Dumnezeu[/COLOR]”; 2. “[COLOR=red]cer și pământ nou[/COLOR]”; 3. “[COLOR=blue]pace și cer[/COLOR]”: [COLOR=blue]“ Cuvântul cărare înseamnă Dumnezeu, înseamnă pace și cer, înseamnă [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], asta înseamnă cărare în limba cea dumnezeiască. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-07-1996) “Definițiia sintagmei “[COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]”: “[COLOR=blue]hăinuța cea nouă a pământului[/COLOR]”: [COLOR=blue]“ Acum e veacul Domnului, și de aceea Dumnezeu S-a făcut cuvânt peste veacuri, peste pământ, căci pământul își așteaptă hăinuța lui cea nouă, la care Eu și cu sfinții și cu îngerii și cu tine, poporul Meu, lucrăm hăinuța nouă, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], loc al păcii și al dreptății. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-07-1996) Dumnezeul de la Pucioasa, ca vistier al celor cerești, are corbii lui cu care se ajută în lucrul de facere a [COLOR=red]cerului și pământului celor noi[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Israele, Israele, bucuria Mea, te voi ajuta ca un Dumnezeu, ca să poți tu semăna cuvântul lui Dumnezeu mereu, mereu, copilul Meu, că Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]am corbii Mei[/COLOR][COLOR=blue] care au grijă de lucrul Meu cu tine, numai tu să fii copilul Meu în ascultare, copilul Meu în credință și în nădejde, că Eu sunt un Dumnezeu tare, și sunt vistier al bunătăților cerești peste tine, ca să facem [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], fiule, copilul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-07-1996) [COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se fac [/COLOR] prin întruparea [COLOR=fuchsia]în om[/COLOR] prin cuvânt, cu iubire cerească, a Dumnezeului de la Pucioasa, așa cum s-a făcut prin Verginica și prin lelica Maria, sora ei: [COLOR=blue]“ Am venit să Mă întrupez în om prin cuvânt, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] în om[/COLOR][COLOR=blue], și om nou în om.[…] Iubirea firească se face păcat, dar iubirea cerească se face [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]în om[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1996) Deși Biblia plasează temporal [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR] între Judecata de Apoi și Pogorârea Noului Ierusalim din ceruri, liderii pucioși pretind că ele se vor arăta “înaintea celei de-a doua veniri văzute a lui Hristos”: [COLOR=blue]“ Beți din izvorul vieții și iubiți viața cerească pe pământ și izvorâți din voi viața Domnului și viața mea, ca să aibă viață pământul ca și în cer, și să se arate [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] înaintea venirii cea văzută a slavei Fiului meu. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-10-1996) [COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se vor arăta [/COLOR] din România: [COLOR=blue]“ O, fiică Românie, vino, că te pețesc să-Mi fii zi de odihnă, precum poporul Meu ales din tine Îmi este zi de odihnă și mireasă Îmi este întru venirea Mea, căci Eu sunt cuvânt, și iarăși toate se fac prin cuvânt, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va arăta[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] din tine, țară Românie, căci Eu așa binevoiesc, și în Mine Tatăl binevoiește. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 24-11-1996) Noul Ierusalim de la Pucioasa (denumit conspirativ și “Israelul cel nou”) [COLOR=fuchsia]este chemat să fie[/COLOR] [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR] și [COLOR=fuchsia]este așteptat[/COLOR] să fie astfel. Ezitările nu sunt tolerate și așteptările nu sunt de glumit, ci au o tentă amenințătoare: [COLOR=blue]“ Iar tu, Israele, să-Mi fii [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], scaun de domnie și așternut picioarelor să-Mi fii, precum a fost omul la început, în vremea odihnei Mele în om. Să știi, măi Israele, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]ești așteptat [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], om nestricăcios spre răscumpărarea trupurilor. Să știi, tată, că nu e de glumit. Să știi că trebuie să ai minte, și trebuie să știi ce înseamnă minte. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-12-1996) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|