![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Idei puține, dar fixe. Precum pământul.
|
||||
|
||||
![]()
In ziua echinoctiului la ecuator, o alta umbra, a gnomonului, se formeaza in lungul liniei ecuatorului (0,06 grade) pe toata durata zilei, strict in modelul geocentric! In modelul propus de Copernic, aceeasi umbra formeaza un unghi de 18 grade cu ecuatorul, acest lucru fiind impotriva evidentei.
http://www.hexaimeron.ro/Cosmologie/...ie.html#admin2 Pana acum ZERO raspunsuri pe aceasta tema __________________ Pentru helio/acentristi logica si bunul simt nu mai sunt suficiente ca argumente, la ei este strict vorba de un act de credinta ! Veti vedea ca vor contesta cu inversunarea unui fanatic religios tot ce intra in contradictie cu teoriile lor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar de ce nu incerci sa-ti sustii teoriile pe un forum de specialitate? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Eugen7,... chiar ai uitat ca chiar tu ai "creat" acest topic Pseudo-stiinta si teologia ortodoxa pe 30.05.2011 ? Despre ce ai fi vrut sa vorbim, intentia ta (mascata) era doar de a ataca saitul hexaimeron.ro ? Citat:
Dumitru73 este "prietenul" tau ? Doamne ajuta ! __________________ Pentru helio/acentristi logica si bunul simt nu mai sunt suficiente ca argumente, la ei este strict vorba de un act de credinta ! Veti vedea ca vor contesta cu inversunarea unui fanatic religios tot ce intra in contradictie cu teoriile lor. Last edited by neica_nimeni_altul; 24.08.2011 at 18:27:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu cunosc mai nimic din teoriile pseudo-stiintei tale. si nici nu ma intereseaza. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faptul ca esti activ pe acest topic sugereaza ca daca totusi ai participat probabil nu ti-a fost indiferent subiectul. Ateu am observat ca esti, helio/acentrist am vazut ca esti, este foarte clar ca tu ai convingeri foarte solide, cu toate acestea, se pare ca ai simtit nevoia sa te testezi sau sa-ti probezi principiile, nu stiu la ce ti-a folosit. Nu sunt sigur ca esti constient ca te afli pe forumul crestinortodox.ro, topicul Pseudo-stiinta si teologia ortodoxa. Intrebarea pe care mi-o pun este ce cautati tu si altii ca tine cu adevarat pe acest topic ? ![]() Doamne ajuta ! __________________ Pentru helio/acentristi logica si bunul simt nu mai sunt suficiente ca argumente, la ei este strict vorba de un act de credinta ! Veti vedea ca vor contesta cu inversunarea unui fanatic religios tot ce intra in contradictie cu teoriile lor. Last edited by neica_nimeni_altul; 24.08.2011 at 19:38:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Dă-i afară pur toți!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Partea cu umbra care face 18 grade cu ecuatorul este pura elucubratie marca Hexameiron.ro care, bineinteles, nu este sustinuta de nici o dovada. Domnu' Neica, deci cu satelitii s-a rezolvat, inteleg, nu se poate? Sau va mai documentati? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred. Oricum, the_listener a aparut dupa toata nebunia asta cu pamantul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|