![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
poate ne spui raspunsul tau si il si argumentezi.
la Evrei se vorbeste ca altul ar fi primul legamant, cel dintre Dumnezeu si Moise la cortul intalnirii. Primul legământ a avut reguli pentru închinare și pentru un Loc Sfânt pe pământ.ev 9,1
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 09.11.2011 at 19:09:38. |
|
||||
|
||||
![]()
Probabil Pestisorul de aur s-a referit la legamantul cu Adam (Facere 1:28-30), in care omul primea binecuvantarea divina, fiind in schimb "obligat" sa se inmulteasca si sa stapaneasca peste pamant. Raspunsul lui osutafaraunu a fost corect, n-am formulat eu explicit intrebarea. Legamantul cu Noe este primul moment in care Dumnezeu Insusi isi numeste promisiunea "legamant". Tot in urma acestui legamant, ca semn al acestuia, curcubeul apare pentru prima data in nori (Facere 9:9-17).
Sa continuam :) cum osutafaraunu lipseste, oricine poate sa puna o intrebare! Last edited by ioanna; 09.11.2011 at 19:14:31. |
|
||||
|
||||
![]()
intrebare: Care a fost scopul construirii Turnului Babel, rationamentul pentru care a trebuit sa existe o cetate si un turn in locul numit Babilon?
|
|
||||
|
||||
![]()
Cat timp s-au inchis cerurile la rugaciunea sfantului prorooc Ilie?
incercam cu alea mai usoare, ca paote se incumeta mai multi.
|
||||
|
||||
![]()
iertare, n-am vazut intrebarea!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Haidem sa ne facem un oras si un turn al carui varf sa ajunga la cer si sa ne facem faima". Fac 11,4
|
||||
|
||||
![]()
Da, raspuns corect! As mai adauga ca probabil au dorit si salvarea in cazul unui nou potop, de aceea au dorit „un turn care sa atinga cerul”, o punte de legatura intre locul caderii lor si cer.
Revenim la intrebarea ta: Cat timp s-au inchis cerurile la rugaciunea sfantului prorooc Ilie? |
|
|||
|
|||
![]()
Trei ani (1 Regi 18,1/III Regi 18,1).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce s-a hotărât la primul sinod apostolic?
|
||||
|
||||
![]()
Cu totii stiti pilda bogatului nemilostiv si a saracului Lazar. Cum a ajuns Lazar in Rai (sanul lui Avraam)? Parca pana la Inviere toata rasa omeneasca ajungea in iad,nu? Ori Hristos inca nu murise,de vreme ce El a spus pilda...
Poate de accea a spui denumirea de "Sanul lui Avraam",evitand sa spuna Rai? Oare cei drepti desi nu ajungeau in Rai,aveau totusi un loc aparte al lor? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|