Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2009, 09:48:09
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a IV-a)

[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a IV-a)

[/COLOR]
Exact ca la Facerea lumii, “Dumnezeul de la Pucioasa” proclamă solemn la data de 4 iunie 1991 următoarele cuvinte de Facere: “[COLOR=blue]Să fie lumină! Să se despartă lumina de întuneric, și întunericul de lumină![/COLOR]”Și îndată proclamă, adăugând:“[COLOR=blue]Să fie [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou![/COLOR]” Problema este că efectele acestei proclamații nu s-au prea văzut – căci până acum nu a confirmat nimeni apariția cerului și pământului celor noi, ci au rămas tot cele vechi spre folosință:
[COLOR=blue]“ La început eram Cuvântul; la sfârșit iarăși sunt Cuvântul, și iarăși zic: să fie lumină! Amin, amin, amin. Să se despartă lumina de întuneric, și întunericul de lumină! Să fie [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou![/COLOR][COLOR=blue] Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 22-12-1996)

Deși Biblia nu spune nimic despre schimbarea raiului cel vechi cu altul nou – și nici n-ar fi fost vreun motiv ca să se facă o asemenea schimbare – pucioșii pretind că odată cu schimbarea cerului și a pământului, prin “Cuvântul de la Pucioasa” se va schimba și raiul, făcându-se “un [COLOR=fuchsia]rai nou[/COLOR]”. Probabil că aceasta este una dintre cele mai mari gogomănii ale liderilor pucioși, puși pe inovații demiurgice în lumea văzută și mai ales în cea nevăzută:
[COLOR=blue]“ Mă fac cuvânt din cer pe pământ. Vin la tine, că sunt îndrăgostit de tine, și îndrăgostiții nu s-ar mai despărți. Mă port cu fiii ieslei Mele și Mă vestesc și Mă povestesc cu tine și în tine veste și poveste adevărată, Dumnezeu cuvânt pe pământ, Adevăr din Adevăr, Lumină din Lumină, Cel de o ființă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut la început. Și iată, iarăși lucrează Tatăl prin Fiul, prin Cuvântul, și iarăși se fac toate, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]rai nou[/COLOR][COLOR=blue] pentru om nou, pentru ca să se întoarcă omul în Mine, Făcătorul omului cel de la început. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1996)

Spiritul pucios care pretinde că este “Șfânta Maria Egipteanca” își dă și el cu părerea despre [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR], și spune că acesta este făcut de sfinți și prin sfinți și din sfinți:
[COLOR=blue]“ Nu poate nimeni fără de mângâiere, iar taina aceasta este prea puțin, prea puțin pătrunsă de duhul omului, căci omul pe pământ vede cu ochii lui tot ce îl desparte pe el de Tine, și nu mai au vedere ochii lui și nu-L mai vede omul pe Dumnezeu nici cu ochii duhului, Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006)

Liderii pucioși se roagă și ei în “Cuvântul lui Dumnezeu” ca să se coboare [COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR] în toți (și peste toți) simpatizanții Noului Ierusalim:
[COLOR=blue]“ […]Și acum, dă-le oamenilor harul credinței sfinte și duh de umilință înaintea cuvântului Tău cel plin de foc de Duh Sfânt și de dor după om, și fă-i pe cei ce Te vor afla prin cartea aceasta, fă-i puternici împotriva ispitelor cele de pe pământ și cele ce vin de la trup, și dă-le lor duh de rugăciune sfântă cu care să ceară la Tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și Ierusalim nou în ei și peste ei, după făgăduința Ta cea din Scripturi,[/COLOR][COLOR=blue] …“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006)

Duhul Pucios care se autodenumește “Șfântul Ioan Botezătorul” arată că numai Biserica de la Pucioasa are lucrare stăruitoare pentru[COLOR=blue] iertarea păcatelor făpturii[/COLOR] și pentru [COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Tu și eu și toți sfinții mărturisitori care au rostit cu gura lor păcatele lumii, au fost apoi să cadă în chinuri, căci lumea pentru păcatele ei i-a omorât pe sfinți, deși ea a fost judecată atunci când ea Te-a judecat pe Tine și Te-a dat crucii ca să mori, dar nimeni n-a știut atunci, din cei din lume că Tu ești mântuirea lor atunci și acum când ai venit și iarăși Ți-ai așezat biserica pe piatra ei cea dintâi și ai pus la lucru taina învierii morților și lucrare stăruitoare pentru iertarea păcatelor făpturii, de la începutul ei și până la cei mai mici ucenici ai Tăi prin care azi Te mărturisești în lung și în lat cu cuvântul venirii Tale pentru învierea morților, pentru [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și pentru dreptatea care va fi apoi darul sfinților Tăi care au biruit în ei lumea. Amin. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 20-01-2006)

[COLOR=red]Cerul și pământul cele noi [/COLOR]vor ieși (după ce va avea loc [COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvânt[/COLOR]) de sub apa râului de cuvânt care curge din gura “celui de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Dar Eu vin pentru că am spus că vin, și vin așa cum am spus că vin, și adun toate neamurile înaintea cuvântului Meu rostit de pe tronul slavei Mele, iar lângă tronul Meu, toți sfinții și îngerii, așa cum Eu am grăit acum două mii de ani în mijlocul ucenicilor Mei ca să descopăr lor toate tainele Mele pentru venirea Mea cu judecata făpturii, pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvântul[/COLOR][COLOR=blue] care curge ca râul din gura Mea până ce va ieși de sub apa lui [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ no[/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Red]u[/COLOR] și popor nou, seminție făgăduită lui Avraam, fiul credinței, pildă a fiilor lui Dumnezeu, credincioși și adevărați ca și Domnul lor. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 26-02-2006)

Sfinții se fac lui Dumnezeu templu, adică se fac “[COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]” :
[COLOR=blue]“ Nu poate nimeni fără de mângâiere, iar taina aceasta este prea puțin, prea puțin pătrunsă de duhul omului, căci omul pe pământ vede cu ochii lui tot ce îl desparte pe el de Tine, și nu mai au vedere ochii lui și nu-L mai vede omul pe Dumnezeu nici cu ochii duhului, Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne.[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006)

Toți pucioșii trebuie să se facă “[COLOR=red]cer nou și pământ nou” [/COLOR]pentru voia “Celui de la Pucioasa” în ei, mereu:
[COLOR=blue]“ Pace vouă! Mângâiați-vă cu izvorul cuvântului Meu și fiți mulțumiți și mulțumitori și fiți sfinți, fiilor, căci cel sfânt este locașul păcii Mele. Faceți-vă [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] pentru voia Mea în voi mereu, iar Eu, Domnul, cobor peste voi binecuvântarea Mea ca să pricepeți bine taina voii Mele și să aveți putere pentru împlinirea ei în voi, și să înnoiesc prin voi lumea ce va să fie și să fac din voi mângâierea Mea. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006)
[COLOR=purple]
[/COLOR]
Vechi 23.04.2009, 06:22:59
Banned

Implicit 105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a V-a)

[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a V-a)[/COLOR][COLOR=red]
[/COLOR]
[COLOR=red]
[/COLOR]
[COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] au fost proorocite și pe vremea Verginicăi, nedespărțite de poporul cel nou de la Pucioasa, statornicite prin țăruș bătut în ograda lui Ilie Bunea din Glodeni, semn al începutului cel nou al chivotului (Bisericii Pucioșilor):
[COLOR=blue]“ O, Eu n-am stat din lucru, și Mi-am ridicat și Eu un nou popor și l-am îmbrăcat pe el în darul credinței sfinte ca să împlinesc prin credința lui toate câte Eu am proorocit în mijlocul tău prin trâmbița Mea Verginica, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și popor nou pe el, popor de nou Ierusalim, și M-am uitat pe hartă și am găsit aproape bucățica de pământ pe care Eu am stat întâia oară când am scos din ape cerul și pământul, și Mi-am bătut pe pământ țăruș nou atunci, însemnând cu el locul izvorului Meu cel înnoit și pe care Eu Mi-am ridicat chivot, ca semn al începutului cel nou cu Dumnezeu pe pământ.“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 29-05-2007)

Duhurile pucioșești care se autointitulează “Șfinții Apoștoli Petru și Pavel” cheamă România la credința pucioșească și îi urează să devină “[COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]”:
[COLOR=blue] “ Vino și tu spre dreptate, țară a venirii Fiului lui Dumnezeu la tine, vino să crezi, și prin credința ta toate se vor face noi. [/COLOR][COLOR=red]Cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] să fii tu, precum Domnul ți-a hărăzit ție, o, țară scumpă a venirii Lui. Amin. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 13-07-2007)

Dumnezeul de la Pucioasa așteaptă pasiv, odihnindu-se, așteaptă de șapte mii de ani, ca să se petreacă minunea mult așteptată, “[COLOR=blue]înfățișarea cea nouă a facerii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], înnoirea a toate, prin viața veacului ce va să fie apoi[/COLOR]”:

[COLOR=blue]“ Ne odihnim, fiilor străjeri, și apoi lucrăm în carte în ziua aceasta. Fiți veghetori, căci la lucrul veghii cea pentru Mine v-am așezat pe voi, căci dacă Eu pot fi între voi cuvânt, toate se fac noi și toate Mă slăvesc, și cele vechi trec cu trosnet, după cum este scris, iar cele noi Mă slăvesc întru lucrare de Duh Sfânt peste pământ și-Mi mângâie așteptarea Mea cea de șapte mii de ani, prin care aștept, aștept înfățișarea cea nouă a facerii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], tată, înnoirea a toate, prin viața veacului ce va să fie apoi, și în care lumea nu crede, și așa stă ea departe de lucrarea slavei Mele, care va schimba la înfățișare lumea, când într-o clipă toate vor trece în taina de nou Ierusalim, în veacul cel nou, care va dăinui, veacul vieții, fiilor, și viața lui peste cei ce sunt ai lui. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-2007)

Alteori însă, el promite o mobilizare și o implicare mai serioasă, promițând că “[COLOR=blue]va lucra mult[/COLOR]” pentru “[COLOR=blue]nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și slavă de nou Ierusalim pe pământ[/COLOR]” :

[COLOR=blue]“ Eu, Domnul, voi câștiga Tatălui pe mulți, și apoi voi lucra mult ca să împlinesc Scripturile cele din urmă: nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și slavă de nou Ierusalim pe pământ, precum este scris. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-08-2008)

Apoi pretinde că cerul și pământul cele noi se fac astăzi iarăși “prin cuvânt”, la fel ca prima dată, la întemeierea lumii:
[COLOR=blue]“ Să vină omul să învețe de la Mine prin acest cuvânt viața, căci am venit iarăși de la Tatăl la om, și lucrez cu slava pe care o am de la Tatăl mai înainte de întemeierea lumii, iar slava aceasta ce o am de la El este cuvântul gurii Mele, cuvântul care a făcut cerul și pământul, și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]face iarăși [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], Ierusalim nou și popor nou, precum este scris în Scripturi să lucrez Eu, Mieluțul Tatălui, pentru cei răscumpărați de El dintre oameni ca să fie ei împărăția Mea pe pământ. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-2008)

Apoi condiționează începerea lucrării de întemeiere a [COLOR=red]cerului și pământului cele noi[/COLOR] de “[COLOR=blue]răbdarea și slujirea pucioșilor cea pentru el”, și abia [/COLOR][COLOR=fuchsia]apoi va lucra[/COLOR]([COLOR=fuchsia]mult[/COLOR]) ceea ce a promis:
[COLOR=blue]“ Fiți îndelung răbdători, tată, și slujiți-Mi cu iubire, că am nevoie de slujirea voastră, tată, și prin răbdarea și slujirea voastră cea pentru Mine Eu, Domnul, voi câștiga Tatălui pe mulți, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]apoi voi lucra mult[/COLOR][COLOR=blue] ca să împlinesc Scripturile cele din urmă: nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și slavă de nou Ierusalim pe pământ, precum este scris. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-08-2008)

[COLOR=red]Cerul și pământul cel nou [/COLOR]vor ieși la iveală din neamul român, și anume din mijlocul lui, adică din grădinile șfinte ale Pucioasei. De aici se vor răspândi din loc în loc, peste tot pământul:
[COLOR=blue]“ … Eu vin și te învăț fața ei ca s-o cunoști și ca să te așezi înaintea Mea să-Mi ceri izbăvirea ta, neam român, căci voiesc să fac din mijlocul tău [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și de la acest început să-Mi așez din loc în loc biruința Mea cea așteptată de veacuri, … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009)

– La 7 aprilie 2009 se anunță din nou [COLOR=red]un cer și un pământ nou[/COLOR] care vine [COLOR=fuchsia]curând, curând[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Eu rămân în iubirea ta și ți-o păstrez Mie, și în ziua a doua a lumii voi arăta rodul ei, prin care Eu am putut să-Mi săvârșesc biruința Mea și toată Scriptura împărăției cerurilor pe pământ curând, curând, și [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]curând, curând[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu sunt Cel adevărat în tot cuvântul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009)
Vechi 23.04.2009, 23:54:24
Banned

Implicit 105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VI-a)

[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VI-a)[/COLOR]Sinteză recapitulativă asupra viziunii pucioșilor despre[COLOR=red] cerul nou și pământul nou[/COLOR]:

1. “Cerul nou și pământul nou” este:
– o expresie în sensul figurat, adică o figură de stil care a hrănit imaginația unei purificari universale, pentru mulți creștini de-a lungul veacurilor:
[COLOR=blue]“ Domnul iarăși vine, și vine cu legea sfințeniei […] Cele vechi trec și se șterg, și se aștern în locul lor [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și nimic necurat, nimic vechi, nimic omenesc nu va mai rămâne între cele noi.[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1993);
– o expresie în sens propriu , adică o realitate palpabilă și vizibilă pentru simțuri, care schimbă radical percepția și trăirea omului față de Univers:
[COLOR=blue]“ … cerul va coborî pe pământ ca să se așeze [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], după cum este făgăduința din Scripturi… “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 29-08-1993)

2. “Cerul nou și pământul nou” este
– o schimbare formală, exterioară care se manifestă printr-o lume cosmetizată, percepută doar prin [COLOR=blue] “înfățișarea cea nouă a facerii”[/COLOR]( expresie din “Cuvântul” datat 12-12-2007)
– o schimbare de fond, interioară, profundă, care se manifestă printr-o printr-o “ [COLOR=blue]naștere din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “ [/COLOR]( expresie din “Cuvântul” datat 19-08-2008)

3. “Cerul nou și pământul nou” este
– o aspirație voită, dar încă neabordată și neîmplinită:
” [COLOR=blue]voiesc să fac din mijlocul tău [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009):[COLOR=blue] “ Vezi tu, măi fiule, că Eu am dreptate când îți spun că [/COLOR][COLOR=fuchsia]avem de lucrat[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]? “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 03-06-1995)

– o aspirație voită, aflată în fața unei iminente abordări:
[COLOR=blue]“ Și iată, dau să vin […], dau să suflu [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], […]Iată, voiesc să stau cu împărăția Mea pe pământ și să lucrez din ea [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-06-1993)
– o realitate deja împlinită, care vine din trecut și se prelungește și în prezent:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iată[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], căci deasupra ieslei de la voi am cerul deschis, tată.“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-01-1995)

– o realitate prezentă, care acum se lucrează în timp, după ce a fost așteptată de veacuri:
[COLOR=blue]Cuvântul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și azi[/COLOR][COLOR=blue] face [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue][…] [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine[/COLOR][COLOR=blue], tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-10-1994);[COLOR=blue] […]acum iarăși se lucrează prin cuvânt și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se fac [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-04-1993);[COLOR=blue] “ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Lucrează[/COLOR][COLOR=blue] Domnul [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și biruința aceasta este așteptată de veacuri, iubiții Mei. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-05-1993);[COLOR=blue] “ Și iată, iarăși lucrează Tatăl prin Fiul, prin Cuvântul, și iarăși se fac toate, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] …“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1996)[COLOR=blue] “ O, fiule român, […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]… “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-05-1995)
– o realitate prezentă, acum și aici:
[COLOR=blue] “E veacul cel nou și cel sfânt cu voi. E împărăția cerurilor cu voi pe pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]E [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-1995)
– o realitate viitoare care sosește curând, curând:
[COLOR=blue]“ Eu […]voi arăta […] [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]curând, curând[/COLOR][COLOR=blue] “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009);
– o realitate viitoare care va sosi într-un viitor neprecizat:
[COLOR=blue]“ Dintr-un sâmburel mititel [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi însămânța[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], la cuvântul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994)
Vechi 25.04.2009, 09:12:18
Banned

Implicit 105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VII-a)

[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VII-a)[/COLOR]
(Sinteză recapitulativă asupra viziunii pucioșilor despre[COLOR=red] cerul nou și pământul nou[/COLOR])

4. “Cerul nou și pământul nou” :
– sunt sfinții lui Dumnezeu:
[COLOR=blue]“ … Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne.[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006)

– va fi “Israelul cel nou” , adică poporul creștin de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ A venit să facă din tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], dar tu, mămică, nu te-ai lăsat lucrat. Lasă-te lucrat, Israele. “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 15-11-1990);[COLOR=blue] “ M-am ridicat […] să fac din voi [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] […] Aceasta este soarta acestui popor. [/COLOR][COLOR=blue]“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-11-1990);
– este deja “Israelul cel nou” , adică poporul creștin de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Israele, fiule al cerului, [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu ești [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], dar să fii. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-06-1995)

– va fi “Dumnezeul” de la Pucioasa, în unire strânsă cu ucenicii lui pucioși:
[COLOR=blue]“Eu cu Duhul, iar voi, cu trupul, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom fi[/COLOR][COLOR=blue] întru unire, [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue], întru Duhul Sfânt, spre lucrare văzută, și apoi spre slavă văzută. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-06-1991)

– va fi“lucrarea de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“Aceasta este lucrarea Duhului Sfânt, care va acoperi cerul și pământul, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi Ierusalim nou[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-1991)

– a fost Maica Domnului, la vremea ei:
[COLOR=blue]“ Maica Mea […]am făcut din ea poartă pentru Mine, ca să ies spre Israel; am făcut din ea [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1994)

– va fi întrupat în orice om de pe pământ:
[COLOR=blue] “ [/COLOR][COLOR=fuchsia] fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]în om[/COLOR][COLOR=blue], și om nou în om.[…] iubirea cerească se face [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] în om[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1996)
– vor fi ținuturile de la Glodeni și biserica (acoperământul) de la Pucioasa:
[COLOR=blue] “ Acest pământ și acest acoperământ are peste el coborâtă așezare cerească, trăire cerească și curată, și aceasta este puterea din care [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va vedea[/COLOR][COLOR=blue] viață vie și [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] peste noroade. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 08-07-1991)

– va fi întreaga Românie:
[COLOR=blue]“ Vino și tu spre dreptate, țară a venirii Fiului lui Dumnezeu la tine, […] [/COLOR][COLOR=red]Cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] să fii tu…[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 13-07-2007)

– este acum, în zilele noastre, prin proclamare solemnă de către “Dumnezeul de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ La început eram Cuvântul; la sfârșit iarăși sunt Cuvântul, și iarăși zic: să fie lumină! Amin, amin, amin. Să se despartă lumina de întuneric, și întunericul de lumină! Să fie [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou![/COLOR][COLOR=blue] Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 22-12-1996)

5. “Cerul cel nou și pământul cel nou”:
– se vor coborî pe vechiul pământ, ceea ce contazice Biblia, care spune că “[COLOR=#993300]pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este[/COLOR]”([COLOR=#993300] Apocalipsa, 21,1)[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Și se va coborî pe pământ [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-04-1993)

– se vor pogorî numai în ucenicii pucioși:
[COLOR=blue]“ La început am făcut cerul și pământul, și la sfârșit te-am făcut pe tine, Israele român, ca să te pregătesc să stai cu [/COLOR][COLOR=red]cer nou și cu pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] înaintea Mea la venirea Mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să așez[/COLOR][COLOR=blue] peste tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrate prin cuvânt. La început a fost Cuvântul. Eu am fost Cuvântul la început, și tot Eu sunt și acum, la acest sfârșit. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-05-1995)
– vor odrăsli abia după ce poporul de la Pucioasa va crește viguros, și vor odrăsli sub creșterea lui:
[COLOR=blue]“ Crești, copile, crești, și sub creșterea ta [/COLOR][COLOR=fuchsia]va odrăsli[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 21-11-1995)

– se vor pogorî în toți simpatizanții Noului Ierusalim:
[COLOR=blue]“ Și acum, […]fă-i pe cei ce Te vor afla prin cartea aceasta, […] să ceară la Tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și Ierusalim nou în ei și peste ei, după făgăduința Ta cea din Scripturi,[/COLOR][COLOR=blue] …“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006)
– se vor pogorî în toată România:
[COLOR=blue]“ O, fiică Românie, vino, […] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va arăta[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] din tine, țară Românie[…] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 24-11-1996)[COLOR=blue] ; “ Înalță-te înaintea popoarelor, tu, țară a întoarcerii Mele, căci pământul cel de [/COLOR][COLOR=fuchsia]acum[/COLOR][COLOR=blue] trece la înnoit, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se face[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] pe el[/COLOR][COLOR=blue], precum a fost pământul cel dintâi. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-09-1995)

– va fi însuși Noul Ierusalim de la Pucioasa, denumit conspirativ “Noul Israel”:
[COLOR=blue]“ Iar tu, Israele, să-Mi fii [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], […]Să știi, măi Israele, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]ești așteptat [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-12-1996)
– va ieși la iveală din neamul român, și anume numai din mijlocul lui, adică din grădinile șfinte ale Pucioasei. De aici se vor răspândi din loc în loc, peste tot pământul:
[COLOR=blue]“ … Eu vin și te învăț fața ei ca s-o cunoști și ca să te așezi înaintea Mea să-Mi ceri izbăvirea ta, neam român, căci voiesc să fac din mijlocul tău [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și de la acest început să-Mi așez din loc în loc biruința Mea cea așteptată de veacuri, … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009)
Vechi 26.04.2009, 14:52:01
Banned

Implicit 105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VIII-a)

[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VIII-a)[/COLOR]
(Sinteză recapitulativă asupra viziunii pucioșilor despre[COLOR=red] cerul nou și pământul nou[/COLOR])

6. “Cerul cel nou și pământul cel nou”:
– se vor înfăptui de la sine, căci Dumnezeul de la Pucioasa așteaptă pasiv, odihnindu-se, așteaptă de șapte mii de ani, ca să se petreacă această minune:
[COLOR=blue] “ Ne odihnim, fiilor străjeri[…] , iar cele noi Mă slăvesc […] și-Mi mângâie așteptarea Mea cea de șapte mii de ani, prin care aștept, aștept înfățișarea cea nouă a facerii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], tată, “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-2007)

– vor ieși la iveală după ce va avea loc [COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvânt[/COLOR], de sub apa râului de cuvânt care curge din gura “celui de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Eu am grăit acum două mii de ani […] pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvântul[/COLOR][COLOR=blue] care curge ca râul din gura Mea până ce va ieși de sub apa lui [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 26-02-2006)
– vor fi făcute de sfinți și prin sfinți și din sfinți:
[COLOR=blue]“ … Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006);
– vor fi făcute de Dumnezeul de la Pucioasa, împreună cu corbii lui cu care el se ajută în lucrul de facere a [COLOR=red]cerului și pământului celor noi[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Israele, Israele, bucuria Mea, te voi ajuta ca un Dumnezeu, ca să poți tu semăna cuvântul lui Dumnezeu mereu, mereu, copilul Meu, că Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]am corbii Mei[/COLOR][COLOR=blue] care au grijă de lucrul Meu cu tine, numai tu să fii copilul Meu în ascultare, copilul Meu în credință și în nădejde, că Eu sunt un Dumnezeu tare, și sunt vistier al bunătăților cerești peste tine, ca să facem [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], fiule, copilul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-07-1996)
– vor fi făcute de Dumnezeul de la Pucioasa, sprijinit de om:
[COLOR=blue]“ […]căci sunt de șapte mii de ani îndurerat și plin de dor după viața Mea în om, așteptând să Mă așez în el cu împărăția Mea, cu pacea Mea și a lui, și să fac, sprijinit de om, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], așa cum am făgăduit prin prooroci, poporul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006)
– vor fi făcute de Dumnezeul de la Pucioasa, fără vreun alt sprijin, dar numai după ce va lucra mult:
[COLOR=blue]“ Domnul cerului [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine [/COLOR][COLOR=blue]iar prin cuvânt și lasă peste cele învechite [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrate prin cuvânt. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-05-1994)[COLOR=blue] ; [/COLOR]
[COLOR=blue]“ Eu, Domnul, […] voi lucra mult ca să împlinesc Scripturile cele din urmă: nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-08-2008)
– vor fi făcute prin lucrarea “profeteselor” de la Pucioasa, care “profețesc” toate împlinirile viitorului sub numele acoperitor al “Dumnezeului de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Eu, Domnul, […]Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]profețesc și împlinesc[/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Nu-i nimic dacă slujitorii bisericii nu voiesc să vin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994)

– vor fi făcute chiar prin ”Cuvântul” de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Cuvântul a făcut cerul și pământul, văzutele și nevăzutele. Iată ce este cuvântul rostit. Cuvântul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și azi[/COLOR][COLOR=blue] face [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue]…“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-10-1994);[COLOR=blue] “ … cuvântul care a făcut cerul și pământul, și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]face iarăși[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]…“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-2008)

– vor fi făcute prin “poporul” pucios cel plin de har:
[COLOR=blue]“ Pace ție, Ierusalime, Ierusalime nou! căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine[/COLOR][COLOR=blue], tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac[/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] … “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-10-1994)

– vor fi făcute prin rugăciune:
[COLOR=blue]“ Rugăciunea ta va rodi veac nou, văzut de ochii tăi, va rodi [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], după cum este făgăduința prin Scripturi, și rodul nu va mai avea veștejire. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-05-1996)

– vor fi făcute prin prin întruparea Dumnezeului de la Pucioasa[COLOR=fuchsia] în om[/COLOR], prin cuvânt și cu iubire cerească, așa cum s-a făcut prin Verginica și prin lelica Maria, sora ei:
[COLOR=blue]“ Am venit să Mă întrupez în om prin cuvânt, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]în om[/COLOR][COLOR=blue], și om nou în om.[…] Iubirea firească se face păcat, dar iubirea cerească se face [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] în om[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1996)

7.“Cerul și pământul cel nou”:
– [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] deja la Pucioasa o realitate indubitabilă:
[COLOR=blue]“E împărăția cerurilor cu voi pe pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]E[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-1995)

– [COLOR=fuchsia]nu[/COLOR] [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] la Pucioasa o realitate împlinită, căci Duhul abia acum vine ca să rostească această proorocie:
[COLOR=blue] “ Crești și te hrănește cu cele vii, și moarte să nu mai mănânci, căci trupul tău este templu al Duhului Sfânt, Care vine în tine să rostească [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-10-1995)

8. “Cerul cel nou și pământul cel nou” au ca sinonime:
– cuvântul “[COLOR=blue]cărare[/COLOR]”:
[COLOR=blue] “ Cuvântul cărare înseamnă Dumnezeu, înseamnă pace și cer, înseamnă [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], asta înseamnă cărare în limba cea dumnezeiască. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-07-1996)

– sintagma “[COLOR=blue]hăinuța cea nouă a pământului[/COLOR]”:

[COLOR=blue]“ Acum e veacul Domnului, și de aceea Dumnezeu S-a făcut cuvânt peste veacuri, peste pământ, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]pământul își așteaptă hăinuța lui cea nouă[/COLOR][COLOR=blue], la care Eu și cu sfinții și cu îngerii și cu tine, poporul Meu, lucrăm hăinuța nouă, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], loc al păcii și al dreptății. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-07-1996)

[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple]Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]18 aprilie 2009[/COLOR]
Vechi 26.04.2009, 20:32:27
Banned

Implicit 107. Vine sfârșitul lumii!

[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea I)[/COLOR][/COLOR]

Gata! Vine sfârșitul lumii! S-a apropiat funia de par. Muritori, făceți-vă repede testamentul că nu se știe, poate că de data asta chiar că se va împlini profeția cu adevărat! Iată că dogarii, care sunt conectați permanent la antenele cerești, au dezvăluit până și ziua când va avea loc marele cutremur care va face cer nou și pământ nou: în ultima zi din prima treime a anului, mai exact pe 31 aprilie 2009. De aceea, ei s-au și grăbit să-i avertizeze pe simpatizanții lor să stea numai în post și rugăciune în ultimele trei zile (marți 28, miercuri 29 și joi 30 aprilie) cele care vor precede mărețului eveniment cosmic de Arminden, ca să-și mărească în acest mod șansele de a scăpa din urgia care vine. Deși Sfârșitul Lumii a fost din toate timpurile un mare secret, pe care nici Fiul, nici Duhul nu-l știau, ci numai Tatăl ceresc, Care-l păstra ascuns cu mare gijă de 7000 de ani încoace, uite că tot a transpirat ceva: o păsărică din cer a adus vestea, iar pucioșii au fost primii cărora ea le-a ciripit la ureche. Dogarii, imediat după ei, au aflat același lucru pe niște canale similare și îndată au început să colporteze zvonul în gura mare, ocazie cu care ei le-au confirmat cu onestitate pucioșilor dreptul de întâi preveniți. Este adevărat că ei n-au aflat decât ziua, nu și ceasul, dar tot e ceva să știi dinainte cu o săptămână când va fi să fie Ziua Cea Mare. Ai timp să-ți pregătești ploile (acide).

Dar să lăsăm divagațiile introductive și să intrăm direct în subiect. Vom reproduce în continuare mesajul dogarilor, așa cum a fost el primit recent prin comunicare cerească direct de la “Maica Domnului” din ceruri. Undeva în text ei recunosc și confirmă că pucioșii au fost primii care au făcut un avertisment pe această temă chiar cu o zi înainte, de “Izvorul Tămăduirii”. E drept, avertismentul pucioșilor era destul de voalat – adică, cine citește, să înțeleagă.

Reproducerea mesajelor este ad litteram, așa încât atunci când veți întâlni cuvinte mai năstrușnice, precum [COLOR=red]clor[/COLOR] și [COLOR=fuchsia]agiazmă[/COLOR], [COLOR=red]împăprăție[/COLOR] și [COLOR=red]strtig[/COLOR] , să fiți convinși că ele aparțin dogarilor și pucioșilor, și nu celor care le-au reprodus textele.

Citat:

[COLOR=fuchsia]Comunicare de la Maica Domnului 11 aprilie 2009 Ioana[/COLOR]

[COLOR=fuchsia] Pace vouă, dragele mele fiice de lumină și pace tuturor acelora care se roagă pentru împlinirea Planurilor Mele Cele Cerești, pe plan pământesc. Vă binecuvintez pe fiecare în parte, cu Binecuvântare Cerească, pentru a lucra spre Slava Mea. [/COLOR]
  • [COLOR=blue]Fiecare dintre voi să-și facă timp de rugăciune[/COLOR] [COLOR=red]și să lase deoparte orice altceva![/COLOR]
  • [COLOR=fuchsia]Vă cer rugăciunea pentru salvarea orașului vostru,[/COLOR][COLOR=green] de cutremurul ce va urma nu peste multă vreme și care va zgudui cu putere tot Pământul.[/COLOR]
  • Rugăciunea voastră poate atenua impactul asupra voastră și asupra celor credincioși Mie și poate salva multe vieți.
  • Vă mulțumesc celor ce ascultați cuvintele Mele și credeți în ele!
[COLOR=fuchsia] Urmați-mi învățăturile cu strictețe și[/COLOR] [COLOR=purple]vorbiți și altora despre cele ce de la Mine le aflați[/COLOR] [COLOR=fuchsia]și pe toți spre bine îi îndrumați. [/COLOR]
  • Nu vă temeți să Mă mărturisiți înaintea oamenilor,[COLOR=#993300]căci și Eu voi mijloci înaintea Domnului pentru voi[/COLOR][COLOR=#000000], [/COLOR]ca bine să vă fie vouă și să trăiți ani mulți pe Pământ.
[COLOR=fuchsia] Vă iubesc fiicele Mele și am încredere că veți continua lucrarea începută prin voi, cu ajutorul Meu și al Fiului Meu, dar și al tuturor Sfintelor Personalități Cerești. Amin![/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Vineri 25.04.2009[/COLOR]

[COLOR=red]La Praznicul „Izvorul Tămăduirii” la Noul Ierusalim – unde Dumnezeu Cuvântul vorbește de peste 50 de ani în poporul român – Domnul Iisus Christos, a anunțat clor [/COLOR](sic!) [COLOR=red]care simultan aud și scriu acest cuvânt, că urmează o perioadă de grea încercare pentru noi toți. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia] Este nevoie ca în ultimele 3 zile ale lunii aprilie[/COLOR] [COLOR=fuchsia]([/COLOR][COLOR=#333399]adică marți, miercuri joi[/COLOR][COLOR=fuchsia])[/COLOR][COLOR=fuchsia] să se țină post sever, cei care pot doar cu agiazmă,[/COLOR] (sic!) [COLOR=fuchsia] ceilalți cu fructe și legume nefierte și fără untdelemn, consumate după apusul soarelui, sau în cursul întregii zile – după putința fiecăruia și ca băutură doar apa. [/COLOR]
[COLOR=red]Va fi o foarte mare încercare[/COLOR][COLOR=fuchsia], și acest text nu trebuie privit ca glumă, că nu se glumește când este vorba de Dumnezeu. Și s-a mai spus că fiecare să facă rugăciune cât mai multă, ca pe vremuri la niniviteni, când TOȚI s-au rugat și și-au pus cenușă în cap și au scăpat de pedeapsa Lui Dumnezeu. Este o mare lupă [/COLOR](sic! E o mare lupă care nu mărește) [COLOR=fuchsia]care se duce acum de către Dumnezeu cu satana și noi, care avem liber arbitru (și suntem și atât de păcătoși cu toții) trebuie să cerem ajutorul ca să fim ajutați. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia] Trebuie ca toți să-și facă pentru rugăciune o candelă cu ulei netrecut prin foc (presat la rece) în care să fie pusă următoarea rugăciune: „Izbăvește Doamne neamul român de satana și de lucrarea lui cea neagră cu care dă să ne despartă de Tine și de izbăvirea noastră cea de la Tine. Fii pentru noi Biruitor, căci zilele grele sunt și nu se văd. Învață-ne bunătatea, învățătura și cunoștința, căci mai înainte de a fi miluiți am greșit și de aceea dă-ne putere să păzim Cuvântul Tău și scoate-ne Tu de sub mâna satanei, căci Tu ești Mielui Tatălui și este scris să biruiești: Amin!”[/COLOR]
[COLOR=fuchsia] S-a mai spus ca fiecare să transmită acest mesaj ca să fie ajutați cât mai mulți oameni și ca rugăciunea să fie puternică.[/COLOR]
[COLOR=fuchsia] Credeți aceste cuvinte, rugați-vă și Dumnezeu este mare și ne va ajuta pe toți![/COLOR]
Citat închis.
Vechi 26.04.2009, 22:30:49
Banned

[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea a II-a)

[/COLOR][/COLOR]
Câteva concluzii preliminare:
1.Avertismentele sunt extrem de actuale. Unul e datat 11 aprilie a.c., altul pe 25 aprilie a.c.
2.Supracinstirea Maicii Domnului se extinde și la cutuma folosirii majusculelor. Dacă în Biblie și celelalte cărți de cult care fac parte integrantă din Sfânta Tradiție, majusculele se folosesc exclusiv pentru a desemna Persoanele Sfintei Treimi, iată că și textul pretins a fi de la Maica Domnului folosește, în adresarea către sine, exclusiv majuscule: [COLOR=fuchsia]Planurilor Mele[/COLOR]”, [COLOR=fuchsia]Slava Mea[/COLOR][COLOR=fuchsia]credincioși Mie[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]cuvintele Mele[/COLOR]”, “[COLOR=purple]de la Mine[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]să Mă mărturisiți[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]fiicele Mele[/COLOR]”, [COLOR=fuchsia]ajutorul Meu și al Fiului Meu[/COLOR]”.
3.Se dorește ca mesajul să ajungă la cât mai multe persoane, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a face publicitate gratuită pentru dogari și pentru pucioși.
4.Mesajul încearcă să capete autenticitate prin referire directă la un mesaj similar, lansat de “Izvorul Tămăduirii” de către liderii pucioși.
Eu, personal, consider că am suficiente motive să cred că această “proorocie” nu se va împlini la data anunțată, dar nici nu bag mâna-n foc, pentru că nu sunt Mafalda ca să ghicesc cum va fi să fie. Orice om se poate înșela în viață (și nu numai odată), iar cutremurele vin când vor ele, nu când le programează oamenii, căci ele nu prea știu matematică. În același timp, eu cred că acest avertisment, lansat în surdină de “Izvorul Tămăduirii” de către pucioși și apoi preluat ca o mare descoperire și relansat cu tam-tam de către dogari, este mai degrabă îndreptat către cei trei “sclavi” care au dezertat de la Pucioasa în ultima vreme, eliberându-se pentru totdeauna, și care acum se încăpățânează să nu se mai întoarcă. Ei trebuie înfricoșați cu urgiile care stau să vină peste ei, ca să se întoarcă la liderii pucioși cu coada între picioare și să le ceară spășiți iertare și să-i roage în genunchi ca să-i reprimească la “mănăstire”. Apoi, să pună mâna cu toții, unul pe daltă, altul pe penel, alta pe gherghef și să pună umărul și punga la greutățile cetății care străjuiește “raiul” de la Pucioasa. În felul acesta ar fi să scăpăm și noi de urgiile care vin asupra întregului pământ, sub forma pedepsei colective. Dar, dacă stăm și ne gândim bine, nu prea se merită să se mai sacrifice cineva pentru o iluzie demult pierdută. Cei trei “dezertori” de la Pucioasa sunt și ei oameni, și s-au născut liberi. De ce să-și petreacă și ultimii ani care le-au mai rămas sub jug și cu cătușe?

Primul care trage semnalul de alarmă că “e ceva putred în danemarca Pucioasei” este șpiritul strămoșului nostru Adam, care ia cuvântul și demască răzvrătirea și gândurile de răzbunare ale celor trei, răzvrătire care a cam băgat frica în liderii lor pucioși și i-a împins spre ascundere prin tăcere:
[COLOR=blue]“ O, are Domnul durere mare acum în mijlocul poporului Lui și Se teme să grăiască despre ea, [/COLOR][COLOR=red]Se teme Dumnezeu [/COLOR][COLOR=blue]de răzbunarea cea de la om. O, [/COLOR][COLOR=red]a prins Domnul frică de om[/COLOR][COLOR=blue] și are grijă să-Și ocrotească lucrarea Sa cu care umblă pe pământ ca să-i tragă pe toți la Tatăl, precum este scris, căci dacă El n-ar veni acum, nimeni, nimeni de pe pământ n-ar mai striga la oameni să se întoarcă la Tatăl, căci oamenii toți fac altceva pe pământ, și nu e Domnul vinovat că omul nu vrea să împlinească voia și cuvântul Său cel rostit, ci e omul vinovat pe pământ, așa cum am fost eu în rai”. (1-03-2009)

[/COLOR]
Săracul Dumnezeu! Ce frică trebuie să-I fie Lui de om acum! Să te crucești, nu alta!

Cei trei “[COLOR=blue]vinovați pe pământ[/COLOR]”, care i-au părăsit definitiv pe liderii pucioși lăsându-i baltă cu “operili lor de artă creștină”, sunt asemuiți cu ucenicii care L-au părăsit pe Iisus la greu. Ei sunt acuzați de nestatornicie și de îndrăzneala de a gândi singuri, cu propria lor minte:
[COLOR=blue]“ Veneau mulți după Mine în vremea aceea, și tot [/COLOR][COLOR=red]mulți Mă și părăseau[/COLOR][COLOR=blue], că nu erau dintre cei fără vicleșug în credință. Nu pot, tată, să stau mult astăzi cu tine în sfat, dar atât cât pot, te îndemn spre credință fără vicleșug în ea, fiule. Duhul tău să fie curat, ca să pot Eu în tine cu Duhul Sfânt Mângâietorul, tată, și să te port de mânuță, căci pe cel ce-Mi dă peste mână nu pot să-l port de mânuță, și se poartă singur unul ca acela, și adânc Mă doare de la [/COLOR][COLOR=red]cel fără de statornicie, care-și încearcă mintea[/COLOR][COLOR=blue], și pe care mintea îl încearcă. Să fii curat cu duhul și cu credința, poporul Meu! Să fii copil când răutatea te încearcă.” (08-03-2009)[/COLOR]
“Dumnezeul de la Pucioasa” îi amenință că-i va zdrobi dacă încearcă să-și facă planuri fără el, adică încearcă să-l părăsească:
[COLOR=blue]“… sunt nemângâiat, căci [/COLOR][COLOR=red]sunt în tine dintre cei ce [/COLOR][COLOR=blue]Mă întristează și Mă rănesc adânc și Mă lasă nemângâiat după ce Mă rănesc, și [/COLOR][COLOR=red]își fac planuri fără Mine[/COLOR][COLOR=blue], căci Mă rănesc pe Mine și pe tine, dar Eu de la aceștia Îmi trag mila și iubirea și capătă ei ce-Mi dau și ei, căci [/COLOR][COLOR=red]cine-Mi zdrobește Mie pacea și mersul, așa găsesc și ei pentru ei[/COLOR][COLOR=blue], fiindcă este scris în cuvântul Meu despre măsura cu care măsoară omul și cu care și lui i se măsoară.” (08-03-2009)[/COLOR]
Vechi 27.04.2009, 00:23:54
Banned

[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea a III-a)

[/COLOR][/COLOR]
“Dumnezeul de la Pucioasa” îi evidențiază din nou pe liderii pucioși că sunt “cei aleși, în care nu este vicleșug”. Dimpotrivă, răzvrătitorii “fug de sub cruce”, adică părăsesc raiul Pucioasei:
[COLOR=blue]“ O, Mă îndrept acum și spre cei ce știu despre calea credinței drepte și le spun și lor că [/COLOR][COLOR=red]nu este vicleșug[/COLOR][COLOR=blue] în cei ce merg pe cale cu Dumnezeu pe pământ, iar dacă au vicleșug, să învețe de la Mine să nu greșească în credință, că mari de tot sunt ispitele, iar viața și învățătura de pe pământ înșeală pe om ca să nu-L cunoască pe Dumnezeu. O, bine este să fie vegheată credința omului, căci ca să fie omul, el trebuie să fie prin cineva, nu prin sine, și trebuie să nu fie sterp, căci vai celui fără de iubire, că acela este sterp cu duhul și cu viața! Cel ce iubește iartă și nu obosește iertând, iar cel ce iartă este cu putere, și numai cei slabi nu iartă, și numai aceia sunt slabi, și numai aceia [/COLOR][COLOR=red]fug de sub cruce[/COLOR][COLOR=blue] zicându-și că e rău și greu sub cruce, și unii ca aceia dau putere diavolului, căci sunt slabi în credință pe drumul crucii cel plin de ispite, cel plin de cununi de la durerile de pe el.” (08-03-2009)[/COLOR]
Răzvrătitoriinu trebuie să se bizuie pe mintea lor, ci ar trebui să se bizuie numai pe liderii pucioși, căci ei sunt singurii care știu calea. Chiar dacă s-ar părea că liderii lor greșesc, ei nu trebuie judecați, ci trebuie iertați de 70 de ori câte 7, iertați și iubiți și răbdați așa cum sunt, cu minusurile și cu hachițele lor:
[COLOR=blue]“ Eu, Domnul Iisus Hristos, Cel mărturisit acum două mii de ani de ucenicii Mei cei fără de vicleșug în ei până la sfârșit, vă îndemn pe voi, fii ai credinței în Hristos, învățați puterea credinței și nu stați pe cale fără să învățați cum se stă pe calea Mea cu omul! Nu vă bizuiți pe voi înșivă, ci [/COLOR][COLOR=red]bizuiți-vă pe cei ce știu de la Mine calea cea cu biruință pe ea[/COLOR][COLOR=blue]. Fiți iertători, fiți blânzi și smeriți cu inima ca să puteți ierta de șaptezeci de ori câte șapte celor ce vă greșesc vouă, căci cel ce nu iartă piere de pe cale, piere prin însăși judecata minții lui. Pe calea credinței se merge [/COLOR][COLOR=red]iubind și iertând și răbdând[/COLOR][COLOR=blue] și nădăjduind fără de capăt în făgăduințele lui Dumnezeu, pe care omul trebuie să le ajute să vină pe pământ, iar cea mai mare faptă a omului pe calea credinței este minunea de a se face pe el însuși omul său cel nou după chipul și asemănarea Mea, locaș al Duhului Sfânt Mângâietorul, iar dacă alta este ținta omului care merge pe calea credinței, el va găsi primejdii peste credința sa. Feriți-vă de vicleșug în credință! Fiți curați cu inima și cu credința! [/COLOR][COLOR=red]Nu vă faceți judecători[/COLOR][COLOR=blue], ca să nu cădeți din credință, ca să nu vă ducă judecata la judecată!” (08-03-2009)

[/COLOR] Până la urmă, răzvrătitorii și-au luat inima în dinți și au părăsit pe furiș raiul de la Pucioasa și n-au mai stat sub jugul liderilor pucioși. Ei sunt criticați de “Dumnezeul de la Pucioasa” că și-au permis să-i judece pe liderii de la Pucioasa (“porțile și călăuzele” poporului pucios) pentru interminabilele nedreptăți și scandaloasele imoralități ale acestora. Se reconfirmă faptul că liderii pucioși sunt investiți ca “învățători” și “paznici” ai creștinilor de la Pucioasa. Cei care se îndoiesc de legitimitatea celor doi gardieni de la Pucioasa, Mihaela și Nicușor, “îi slăbesc” pe aceștia în gândurile lor de îngâmfată supremație peste viața și soarta semenilor lor, și “îi clatină de la cârmă” pe cei doi cârmaci schizofrenici. Fără cei doi semizei, “Dumnezeul de la Pucioasa” e neputincios, și se târăște în coate și pe genunchi ca să poată să meargă înainte:
[COLOR=blue]“ O, voi, cei ce stați cu Mine, și voi, cei ce [/COLOR][COLOR=red]n-ați mai stat[/COLOR][COLOR=blue] și Mi-ați adus durere mare și nu Mi-o mai vindecați, tată, v-am spus adesea să nu vă ridicați ca [/COLOR][COLOR=red]să judecați voi pe cei puși de Mine porți și călăuzitori vouă [/COLOR][COLOR=blue]de la Mine, căci Eu sunt Cel ce judec și îngrijesc lucrarea Mea cu ei și lucrarea lor cu Mine și cu voi [/COLOR][COLOR=red]și îi împuternicesc mereu cu puteri de la Mine și cu pază de la Mine[/COLOR][COLOR=blue] pentru voi ca să aveți voi de la Mine prin ei cuvânt călăuzitor de sus și de jos, căci Eu am pus de la Mine în ei înțelepciune pentru voi și pază pentru voi împotriva duhurilor rele, care se nasc din neascultare, tată, și iată, nu sunt primit de toți cu credință, iar [/COLOR][COLOR=red]cei ce se îndoiesc de călăuzirea Mea prin ei Mi-i clatină de la cârmă[/COLOR][COLOR=blue], și atunci ei se lasă mici pentru aceia, mici și nelucrători, și atunci merge din greu lucrul Meu și împlinirea Mea cea pusă pe masă la voi ca să se împlinească, iar cei ce se dau mari și tari pentru ei înșiși cad din brațul Meu și Mă doare de la ei și Mă doare de ei, iar [/COLOR][COLOR=red]Eu merg în coate și în genunchi ca să nu stau din mers[/COLOR][COLOR=blue], căci se răstoarnă cerul și pământul, tată, dacă Eu stau din mersul venirii Mele cuvânt pe pământ, și omul îndărătnic nu crede aceasta.” (08-03-2009)

[/COLOR] Cei trei dezertori de la Pucioasa sunt demascați ca “nemulțumiți” care și-au permis să scape din chingi și din lanțuri și apoi să plece și apoi să disprețuiască și să urască și să hulească pe cei doi lideri pucioși, cei doi inși unși, care le-au fost până deunăzi învățători și cârmaci:
[COLOR=blue] “ O, de două mii de ani călăuzesc greu pe cel ce vine ca să fie cu Mine, și iată, și azi călăuzesc greu, căci în toate trebuie să țin seama de nevoile celor ce vin ca să fie ai Mei, și mai puțin de nevoile Mele prin ei, căci dacă Eu nu i-aș juca în strună omului, el M-ar da de tot de peste el și numai rău Mi-ar face, tată, așa cum Mi-au făcut și [/COLOR][COLOR=red]Îmi fac cei nemulțumiți care au stat cu Mine și cu familia Mea de fii și apoi au plecat și lovesc și disprețuiesc și urăsc și hulesc[/COLOR][COLOR=blue], și iată, ura nu se vindecă, ci aduce cu ea păcatul hulei, păcatul necredinței și al disprețului față de Dumnezeu și de frați, căci iată, și cei ce s-au crezut că pot multe și bune, chiar și aceia câtă, câtă durere Mi-au adus!” (08-03-2009)

[/COLOR] Cei trei dezertori clătinați din credința eretică de la Pucioasa sunt ademeniți cu făgăduințe mincinoase ca să vină înapoi și să-i iubească din nou pe liderii pucioși, și pentru aceasta sunt mințiți în față că “li se duce dorul”:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=red]Îi aștept pe cei clătinați de la pieptul Meu[/COLOR][COLOR=blue], îi aștept [/COLOR][COLOR=red]cu dor[/COLOR][COLOR=blue] să-Mi fie și să-Mi stea iarăși aproape, și [/COLOR][COLOR=red]cu iubire să vină[/COLOR][COLOR=blue], căci Maria Egipteanca este pildă de pocăință pentru cei ce iară și iară se leapădă de sine pentru Mine și pentru statul lor cu Mine, fiindcă Eu pentru cei ce sunt ai Mei am spus așa: «Ieșiți din lume, fiilor, ca să nu vă îmbătați din vinul ei!». [/COLOR]
Vechi 27.04.2009, 08:09:02
Banned

[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea a IV-a)

[/COLOR][/COLOR]
Cei trei dezertori sunt îndemnați să renunțe la păcatul judecății celor doi prooroci mincinoși de la Pucioasa, să vină înapoi și să intre sub ascultarea lor, și dacă vor face așa, li se promite în șchimb că li se vor ierta toate păcatele. Ei sunt înfricoșați cu amenințarea că vine durere mare pe pământ, amenințare care va fi preluată de către dogari și interpretată de ei ca fiind dezvăluirea tainei cutremurului cel mare:
[COLOR=blue]“[…] Ferește-te, tată, de păcatul judecății, […] Te voi curăți de tot păcatul tău dacă Mă vei asculta. [/COLOR][COLOR=red]Vino, tată[/COLOR][COLOR=blue], spre ascultare și ajută-Mi lucrarea Mea de azi cu ascultarea ta! [/COLOR][COLOR=red]E vremea să vii[/COLOR][COLOR=blue] să te iert, căci Eu sunt Cel ce iert păcatele omului și îl fac din nou pe omul care vine să-l fac și să rămân apoi îmbrățișat iarăși cu el. Amin. […][/COLOR][COLOR=red]Veniți, voi, cei pierduți de la pieptul Meu[/COLOR][COLOR=blue], și Eu vă voi ierta pe voi și vă voi vindeca și vă voi iubi și iarăși veți fi ai Mei. [/COLOR][COLOR=red]Vine durere mare pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], iar Eu vă port grija, tată. [/COLOR][COLOR=red]Veniți sub cortul Meu[/COLOR][COLOR=blue] și stați sub el și numai sub el, căci lucrarea cuvântului Meu peste fii este acoperământul sub care Îmi voi ocroti Eu, Domnul, pe cei rămași cu Mine în vremea cea de strâmtorare care vine pe pământ. Amin.” (05-04-2009)[/COLOR]

Liderii pucioși pretind fără nici un fel de dovezi că preoții din B.O.R. sunt vânduți lui satana și au pecetea lui Antichrist, spre deosebire de preoții pucioși, care sunt chemați la propovăduire din sat în sat, din român în român, pentru răspândirea ereziei de la Pucioasa:
[COLOR=blue] “ O, [/COLOR][COLOR=red]preoții tăi își văd de-ale lor, tată, și joacă în placul lui satana[/COLOR][COLOR=blue] cu viața și cu voirea lor, dar Eu, Păstorul Cel bun și milos, te chem sub curcubeul biruinței și al mântuirii tale, turmă română. [/COLOR][COLOR=red]Ia, tată, cuvântul Meu peste tine, și din gură în gură să-l dai, din român în român să meargă el[/COLOR][COLOR=blue], iar cine va da cuvântul Meu din gură în gură român către român pentru vestirea zilelor de post și de strigare pentru salvarea cea de la Mine a acestui neam, acela nu-și va pierde plata. Amin, amin, amin.” (24-04-2009)[/COLOR]

Liderii pucioși sunt arătați ca “servi ai lui Dumnezeu” care trebuie iubiți ca atare, iar cine îi va iubi pe ei, i se vor ierta toate păcatele:
[COLOR=blue]“ Iar voi, cei ce Mă împărțiți pe Mine, Domnul, cuvânt peste pământ, ridicați-vă să împliniți, tată. O, [/COLOR][COLOR=red]cine vă iubește pe voi pe pământ pentru că sunteți servii Mei, acela nu-și va pierde plata sa, ba îi voi ierta toate păcatele pe care le-a făcut ca un om [/COLOR][COLOR=blue]și îl voi aștepta spre sfințenie și spre biruința prin sfinți, căci sfinții Mei vin cu Mine pe pământ și se dau ajutor celor ce se biruiesc pe ei înșiși pentru biruința Mea. Amin.” (24-04-2009) [/COLOR]

[COLOR=blue]Împăprăția[/COLOR](sic!) lui Satana se apropie de sfârșit:
[COLOR=blue]“ Eu însă i-am chemat și le-am zis lor că satana pe satana nu-l scoate afară, și nu se dezbină întru sine o împăprăție [/COLOR](sic!) [COLOR=blue]ca să mai dăinuiască ea apoi, ci are sfârșit apoi, …”(26-04-2009)[/COLOR]

Cutremurul de sâmbătă 25 aprilie 2009 a fost un fel de repetiție generală, în care pământul “a vorbit pe limba lui”, iar porunca postului salvator de trei zile care preced Armindenul urmează acum să se transmită din gură în gură prin cei care stau gură în gură. Cei care n-au de gând să postească cele trei zile sunt aspru amenințați cu strtigăte:
[COLOR=blue]O, Mi-e milă de tine, popor român! Grăiesc iarăși cu tine, tată, și stau cu cartea deschisă între Mine și tine ca să te vestesc prin ea să faci voia Mea pentru salvarea ta, și ca să te mângâi și să te îmbrățișez dându-ți mângâierea Mea. Ți-am vestit ție voia Mea și ți-am dat s-o lucrezi înaintea Mea pentru viața ta. Te-am povățuit, tată, să faci trei zile de post (28, 29, 30 aprilie - n.r.) și ca să primești ți-am deschis veghea, tată, dar nu te teme când Eu te strtig [/COLOR](sic!) [COLOR=blue]spre voia Mea chemându-te cu asprime spre credință și spre împlinire. Ți-am vestit zile de post, și apoi [/COLOR][COLOR=red]am clătinat pământul sub tine[/COLOR][COLOR=blue], și tu te-ai temut și te temi. O, dar pământul grăiește și el cu tine pe limba lui și se așează lângă Mine ca să te îndemne și el să iei în socoteală limba Mea, grăirea Mea de peste tine, tată, prin care îți cer ascultare de cuvântul Meu pentru paza ta cea de la Mine, fiu român. [/COLOR][COLOR=red]O, nu ațâța mânia Mea prin neascultarea ta dacă ai da să nu asculți ruga Mea pentru viața ta![/COLOR][COLOR=blue] Brațul Meu duios se desface peste tine pentru ocrotirea ta, dar ascultă tu de Dumnezeu, tată, și caută după cuvântul Meu din mijlocul tău și ia-l pe el de pe masa poporului Meu pe care-l hrănesc Eu pe vatra ta cu tot cuvântul care iese din gura Mea ca să stea el înaintea Mea și să Mă ajute pe Mine pentru salvarea lui și a ta, popor român. [/COLOR][COLOR=red]Dă din gură în gură vestea postului cel de trei zile pe vatra ta[/COLOR][COLOR=blue], căci ți-am cerut aceasta pentru izbăvirea ta, și apoi tu să urăști păcatul, tată, dar fii credincios pentru ca să Mă primești.” (26-04-2009)[/COLOR]

Se caută noi prozeliți, acum când numărul pucioșeilor de la Pucioasa s-a mai împuținat cu trei. Toți curioșii sunt chemați să vină personal și să vadă cu ochii lor minunea de la Pucioasa, Maglavitul secolului XXI, în care creștinii se vindecă cu mijloace moderne (fac prișnițe cu Dioptronul, se culcă pe saltelele magnetice, beau cu bidoanele zeamă de orz verde și suc de mesteacăn – deși singurele lichide neinterzise sunt apa și vinul – mestecă argilă și propolis, fac cure de Aloe vera, se ung pe la încheieturi cu lichid de frână ca să scape de reumatism, mai trag câte o dușcă după programul propriu de urinoterapie și totul se asezonează cu ceaiuri, multe, multe ceaiuri care subțiază sângele și-l purifică, iar ce rămâne nepurificat se rezolvă cu posturile îndelungi, mai ales acum când vine criza și banii (ochii dracului) sunt tot mai puțini:
[COLOR=blue]“ Și dacă vrei să ajut Eu credința ta, fă ca Toma și [/COLOR][COLOR=red]vino și vezi lucrarea Mea de cuvânt, dar vino cu duioșie și vino cu umilință și cu pocăință și nu cu ispitire[/COLOR][COLOR=blue] ca fariseii din vremea aceea când Eu îi vindecam pe toți neputincioșii și când fariseii Îmi spuneau că Mi-am ieșit din fire și că am demon pentru puterea cu care făceam Eu atâta bine peste neputințele oamenilor.[…] , căci [/COLOR][COLOR=red]băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului[/COLOR][COLOR=blue] și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=blue]” (26-04-2009)[/COLOR]

Însă toți aceia care încă mai credeți în “proorociile” Mihaelei dela Pucioasa și Ioanei dela București, n-aveți decât să vă postiți și să vă rugați în cele 3 zile anunțate și așa, în mod categoric, vă veți scăpa pe voi, presupunând că dintre ceilalți, mulți care sunt mai slabi de înger, nu are cine să-i mai scape pe ei, căci vor muri de frică în aceste zile. Atmosfera de teroare este întreținută în paralel și de unii oficiali laici, care declară la televizor cu iresponsabilitate, ca primarii, că precis la cutremurul cel mare care va avea loc în România se vor înregistra circa 500000 de victime. Aferim!
[COLOR=purple]Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]26 aprilie 2009[/COLOR]
Vechi 27.04.2009, 14:12:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

mariamargareta:

Citat din Vsovi:

[COLOR=red]"poi nu ai citit ce scrie in ce am postat mai sus? "[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#660066]Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea sfântului prooroc Iezechiel" [/COLOR][/SIZE][COLOR=red]din 03-08-1997[/COLOR]

[COLOR=red]unde este scris ca suntem indemnatzi spre ceea ce spun eu, ca aia se intzelege din ce este scris, iar dumneata negi inclusiv ce este scris, ca sa fie asha cum zici dumneata, deci cui ii creshte nasul ca la pitochio? mintzind ca roadele ar fi schisma ori lepadarea ori tot fel de minciuni... probabil dumneata cideshti exact pe dos, shi atunci nu-i de mirare sa sustzii aceste enormitatzi ca ar ieshi din Cuvantul lui Dumnezeu "[/COLOR]

[COLOR=red][COLOR=black]Vsovi, ești în aceeași înshelare ca și ceilalți adepți ai pucioșilor. ([COLOR=seagreen]Care e inshelarea?)[/COLOR]Ești extaziat după niște texte (scrise - ce-i drept - cu mare talent actoricesc și scriitoricesc) ([COLOR=seagreen]extazul mistic al Adevarului nu este interzis, eu sunt extaziat de frumusetzea duhovniceasca a Cuvantului lui Dumnezeu, caci prin texte razbate dragostea smerita shi chemarea fara tiranie[/COLOR]), fiind convins că ele vin de la Dumnezeu. [/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen](poi toate argumentele reale shi textuale sunt cunforme cu proorocirile shi nu am de ce sa ma indoiesc, de ce sa vreau neaparat sa ma indoiesc, mai degraba ma indoiesc de glasul cel de broasca al gLumii, care mai vorbeshte shi prin mine, ca doar nu fac exceptzie nici eu)[/COLOR] Textele spun lucruri frumoase și (în cea mai mare parte, pe cât s-a putut - ereziile strecurate nu sunt multe, dar sunt zdravene) ([COLOR=seagreen]poi nu exista erezii, in texte ci in capul vostru care nu i-atzi priceput nici pe sfintzi shi nici pe prooroci shi nici pe Domnul Dumnezeu), deci care sunt alea ca eu nu le-am gasit, dar vad ca dumneata le shtii dar nu le spui la nimeni, ori spui o sumedenie de tot felul de rastalmaciri ilare ale unor interpretari copilareshti...)[/COLOR]conforme cu învățăturile ortodoxe. Partea proastă e că abia atunci când îi cunoști pe pucioși vei vedea adevărul: ei împlinesc numai selectiv ceea ce scrie în Cuvânt. De exemplu, chiar dacă în Cuvântul de la Pucioasa stă scris că pucioșii trebuie să rămână în biserică [COLOR=seagreen](bine ca macar recunoshti)[/COLOR], ei înțeleg întotdeauna că îndemnul se referă la biserica NIP, și nu la biserica BOR. Și asta și fac, pe mai departe: rămân în biserica NIP, și nu se întorc în BOR, nici picați cu ceară. ([COLOR=seagreen]poi numai in mintea unora nu este Una shi aceiashi... sfanta Biserica)[/COLOR]

Nu există decât o singură soluție ca să te convingi: caută-i și întreabă-i dacă sunt și dacă trăiesc în BOR , sau nu. După aceea, vino înapoi și spune-ne și nouă ce-ai aflat. Poate s-o fi schimbat ceva în ultimele 3-4 zile, dar parcă nu-mi vine să cred.

PS. Vezi, poate te încântă pucioșii să rămâi definitiv acolo. Acum, de când Zidarii au decis să-i părăsească pentru totdeauna, s-au mai creat niscaiva locuri libere la Pucioasa.
[COLOR=seagreen](indiferent ce fac Zidarii, e treaba shi libertatea lor, daca ei nu cred, atunci e bine sa plece ca sa nu incurce, dar mie mi-au placut raspunsurile lor in filmuletz shi lucrarile lor, shi e trist cand te superi shi te simtzi nedreptatzit... shi-L paraseshti pe Dumnezeu... dar nu se supara Dumnezeu chiar daca il doare, ci mai bine sa plece ca va implini Dumnezeu cu cei ce cred shi raman credincioshi pana la sfarshit, ca e mai rau daca ajung sa devina farisei sub umbrela... dar shi sa se intoarca la gLume e la fel de rau... deci nu shtiu ce sa zic... e trist)[/COLOR]
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40